CANON EOS C70

Revolucionarna tehnologija automatskog izoštravanja

S EOS C70 uvodimo sljedeću evoluciju naše cijenjene tehnologije Dual Pixel CMOS AF (DPAF), s još boljim performansama.
EOS C70, automatsko izoštravanje tehnologijom Duel Pixel

Dual Pixel CMOS Auto Focus

EOS C70 sa RF priključkom u središtu pruža savršenu ravnotežu optike te mehaničkog i elektroničkog inženjeringa, stoga snimatelji filmova mogu uživati u prednostima nedostižnih optičkih dizajna, bržeg automatskog izoštravanja i komunikacije između kamere i objektiva koju omogućuje tehnologija RF. Revolucionarnim podatkovnim komunikacijskim sustavom RF postojeća tehnologija DPAF podignuta je na sljedeću razinu.


Za dodatno precizno podešavanje performansi automatskog izoštravanja EOS C70 omogućuje postavljanje brzine praćenja i odziva automatskog izoštravanja.


Novo izravno dodirno korisničko sučelje pruža brzu kontrolu nad postavkama na zaslonu, omogućuje podešavanje različitih parametara, kao i pokretanje/zaustavljanje snimanja. Sve dodirom prsta.

Dual Pixel – vodič za izoštravanje

Tehnologija s razlikom faze Dual Pixel CMOS AF donosi inovativni grafički vodič koji predstavlja prednje/stražnje odstupanje izoštravanja. Pravokutnik pozeleni kada je objekt izoštren i tako poboljšava primjenjivost i točnost pri ručnom približavanju izoštravanju. To je posebno praktično pri kritičnom izoštravanju u 4K.

EOS C70, automatsko izoštravanje tehnologijom Duel Pixel
Pametno automatsko izoštravanje s praćenjem

EOS iTR AF X (pametno praćenje i prepoznavanje)

EOS C70 za iznimno točno praćenje lica, čak i kada se objekt odmiče od kamere, primjenjuje sustav pametnog praćenja i prepoznavanja utemeljen na dubinskom algoritmu za učenje.

Automatsko izoštravanje s prioritetom lica / automatsko izoštravanje ograničeno na lice

U kombinaciji s tehnologijom za prepoznavanje lica Face Detection tvrtke Canon, Dual Pixel CMOS AF izvrsno automatski prepoznaje lice i prati ga tijekom kretanja.

Praćenje lica, EOS C70
EOS c70, snimanje s automatskim izoštravanjem

AF s prepoznavanjem

Zahvaljujući tehnologiji Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon, svaki piksel u senzoru može se koristiti za snimanje i automatsko izoštravanje, što znači da automatsko izoštravanje može snimiti i pratiti objekte – kao što su oči subjekta – za oštro kritično izoštravanje, čak i uz malu dubinu polja.

Automatsko izoštravanje za prepoznavanjem lica i očiju u načinima rada za usporeno i brzo snimanje (S&F)

Face detection AF može pratiti lice osobe u kadru i održavati ga izoštrenim. Zahvaljujući novim programskim datotekama, automatsko izoštravanje s prepoznavanjem lica i automatsko izoštravanje s prepoznavanjem očiju sada su mogući u načinima rada za usporeno i brzo snimanje, u rasponu od 24–120P.

RAGOVARAJTE S NAŠIM TIMOM

Želite li da vam se obrati predstavnik tvrtke Canon?

Ispunite kratki obrazac u nastavku kako biste zatražili da vam se obrati stručnjak za proizvode tvrtke Canon.

Slični članci

  • ČLANAK

    Žene u snimanju filmova: uhodavanje posla

    Vodeće snimateljice filmova otkrivaju kako su se probile u filmski biznis i daju savjete ženama koje žele poći njihovim stopama.

  • ČLANAK

    Snimanje fotoaparatom EOS R5 tvrtke Canon u 8K i 4K pri visokoj preciznosti uzorkovanja

    Kod prvih videosnimaka fotoaparatom EOS R5 tvrtke Canon, Martin Bissig i Ivan D’Antonio istražili su kako 8K mogućnosti skraćuju vrijeme snimanja i proširuju kreativne opcije.