The International Broadcasting Convention

IBC Canon Stand

Canon withdraws from IBC 2021

After careful consideration, Canon has made the difficult decision not to exhibit at IBC 2021.

As a normal course of business, we always fully evaluate the viability of our participation at major trade shows and events. Given the ongoing uncertainty caused by COVID-19 and the understandable concerns that people have around travelling to the Netherlands, which is facing stricter restrictions, it seems inappropriate to continue with our plans to exhibit.

IBC has been and will continue to be, a hugely valuable event for our business and we remain totally committed to the broadcast and professional video industry, supporting our customers and partners' demands, today, and over the long term.

 • PTZ kamere

  CR-N700

  Izvanredna profesionalna PTZ kamera 4K60P s 12G-SDI vezom i vodećim automatskim izoštravanjem u klasi s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja.
  Prikaži detalje CR-N700
 • Filmski objektivi

  CN8x15 IAS S E1/P1

  Širokokutni kinematografski servo objektivi koji pruža nevjerojatne 4K radne značajke uz zumiranje od 8x i ugrađeni dodatak od 1,5x.
 • Filmski objektiv sa zumiranjem i senzorom punog kadra

  CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

  Vrhunski objektiv za zumiranje punog kadra s T2,4 u rasponu od 45 – 135 mm, dizajniran za vrhunske produkcije. Dostupan s EF/PL sustavom za montažu.
 • Kamkorderi

  XA65

  Profesionalna 4K kamera s CMOS od 1/2,3. Uz napredno automatsko izoštravanje, optičko zumiranje od 20x i stabilizaciju u 5 osi, 3G-SDI, HDMI izlaz i UVC prijenosom.
 • Profesionalni zasloni

  DP-V2730

  27-inčni 4K HDR referentni zaslon s bogatim značajkama, za profesionalno emitiranje i post-produkciju.
 • PTZ kamere

  CR-N500

  Uz optičko zumiranje od 15x, mogućnosti 4K UHD snimanja i tehnologiju Dual Pixel Auto Focus s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja, CR-N500 omogućuje preciznu kontrolu i besprijekoran IP prijenos s izvanrednim rezultatima.
  Prikaži detalje CR-N500
 • Kamkorderi

  XA75

  4K PRO kamera s 1,0-inčnim CMOS senzorom Uz Dual Pixel CMOS AF, optičko zumiranje od 15x i stabilizaciju u 5 osi, 3G-SDI, HDMI izlaz i UVC prijenos.
 • Sustav Cinema EOS

  EOS R5 C

  Snimajte zapanjujuće videozapise u 8K te fotografije od 45 MP s našom najmanjom kamerom Cinema EOS, spremnom za sve.
  Prikaži detalje EOS R5 C
 • Filmski objektiv sa zumiranjem i senzorom punog kadra

  CN-E20-50mm T2.4 L F / FP

  Vrhunski objektiv za zumiranje punog kadra s T2,4 u rasponu od 20 – 50 mm, dizajniran za vrhunske produkcije. Dostupan s EF/PL sustavom za montažu.
 • Profesionalne videokamere

  XF605

  Svestrani 4K kamkorder za videoemitiranje pruža napredno automatsko izoštravanje, povezivanje i prijenos za zahtjevne produkcije.
 • PTZ kamere

  CR-X300

  Kompaktna PTZ kamera s oznakom IP65 koja pruža 4K razlučivost, optičko zumiranje od 20x i IP prijenos i kontrolu za širok raspon primjena.
  Prikaži detalje CR-X300
 • Broadcast Lenses

  CJ20ex5B IASE S

  Fleksibilni, hibridni i kompaktni 4K objektiv za emitiranje veličine 2/3'', sa zumiranjem od 20x
 • Profesionalni zasloni

  DP-V3120

  31-inčni 4K HDR profesionalni zaslon s u industriji najvećih 2000 cd/m2 koji osiguravaju veću fleksibilnost radnih procesa HDR proizvodnje.
 • PTZ kamere

  CR-N300

  Povežite se s publikom na nove načine zahvaljujući značajkama kao što su 4K UHD razlučivost, optičko zumiranje od 20x, sustav hibridnog automatskog izoštravanja s ugrađenom funkcijom inteligentnog automatskog praćenja te brojni protokoli za IP prijenos i kontrolu.
  Prikaži detalje CR-N300
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R7

  Istražite divljinu s pomoću fotoaparata koji pruža senzacionalnu brzinu i kvalitetu slike u prijenosnom kućištu APS-C dizajniranom za budućnost.
 • PTZ kamere

  CR-X500

  Uz robusno kućište otporno na vremenske uvjete, 4K UHD razlučivost, optičko zumiranje od 15x, 12G-SDI i Dual Pixel CMOS AF, kamera CR-X500 idealna je PTZ kamera za daljinsku produkciju i nadzor.
  Prikaži detalje CR-X500
 • RF VR objektiv

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Snimite svijet u upečatljivom formatu virtualne stvarnosti s pomoću ovog revolucionarnog objektiva serije L koji smo dizajnirali kako bismo vam VR putovanje učinili što jednostavnijim.