Uokvirite zabavne trenutke

Zabavne i spontane priče mogu se dogoditi bilo gdje i bilo kada. Uz nove prijenosne pisače tvrtke Canon možete ih oživjeti kad god poželite. Pisačima Canon SELPHY i Zoemini možete trenutno ispisivati, jednostavno se povezivati i biti kreativni prilagođavajući svoje fotografije.

Uokvirite zabavne trenutke uz savršeni proizvod za vas

Bez obzira na to u čemu ste najbolji, nudimo vam savršeni kreativni dodatak za svaku situaciju.
Snimite instant fotografije koristeći Zoemini S2 i ponesite ih sa sobom kamo god krenuli. Povežite ih sa svojim telefonom i podijelite ispise s prijateljima.
Provedite vrijeme stvarajući nešto posebno za sebe ili svoje najdraže i uživajte u visokokvalitetnim ispisima usporedivim s onima iz fotostudija uz našu liniju kompaktnih fotopisača SELPHY.
S Canonom su mogućnosti beskrajne.
Ljubav u svakom kliku, zabava u svakom kadru

VALENTINOVO

Ljubav u svakom kliku, zabava u svakom kadru

Snimite i ispišite suštinu ljubavi te prigrlite radost svakog trenutka uz Canon ovog Valentinova.
Istražite čaroliju s odabranim proizvodima.
Učinite ovo Valentinovo nezaboravnim uz Canon.

Dvije žene leže na deki i snimaju selfie instant pisačem s fotoaparatom tvrtke Canon.

Ljubitelj zabave

Uokvirite zabavne trenutke i budite u središtu zabave. Elegantna i potpuno prijenosna, Canonova serija Zoemini savršena je za snimanje posebnih trenutaka i stvaranje snimaka koje se odmah mogu dijeliti. Povežite se i izravno sa svojim pametnim telefonom pa se zabavite i budite kreativni sa svojim fotografijama s pomoću aplikacije Canon Mini Print.

DIY umjetnik

Uokvirite zabavne trenutke i izradite personalizirane dizajne. Ispisujte bez muke izravno s telefona i počnite ukrašavati. Uz Canonovu seriju SELPHY možete uživati u živopisnim ispisima bogatih boja savršenim za spomenare, uređenje sobe, ureda ili gotovo svega. Fotografija © Jasmin Robertson

Plošni raspored pokazuje pisač Canon SELPHY Square QX10, okružen cvijećem, tkaninom od jute, kvačicama, kukicama i malim otisnutim fotografijama zelenila.
Canon Camera

Darivatelj

Uokvirite zabavne trenutke i podijelite ih sa svojim najmilijima. Izradite personalizirane poklone, od zahvalnica do naljepnica za poklone. To će sigurno pomoći da se vaš poklon ističe.

Tvrtka

Ostvarite sve svoje kreativne ideje za razvoj poslovanja. Izradite inspirativne ploče sa slikama za robnu marku. Poboljšajte korisnički doživljaj jednostavnim dodavanjem svog logotipa i QR kodova svojim ispisima ili ih čak koristite kao prijenosnu fotokabinu tijekom događaja.

Canon Camera

Najbolji proizvodi tvrtke Canon za uokvirivanje zabavnih trenutaka

 • Instant fotoaparati i džepni pisači

  Canon Zoemini S2

  Unaprijedite svoje selfije uz džepni fotoaparat s pisačem koji ima zrcalo, prstenasto svjetlo, daljinsko okidanje i prikaz uživo.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Zoemini

  Snimajte, prilagođavajte i ispisujte gdje god da krenete uz ovaj dodatak za mobilne uređaje koji je savršene džepne veličine.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY SQUARE QX10

  Čuvajte svoje dragocjene uspomene u obliku prelijepo izrađenih ispisa koje bežično možete izraditi bilo gdje.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1500

  Ovaj kompaktni fotopisač jednostavan za upotrebu omogućuje izradu vrlo izdržljivih ispisa bogatih boja u roku od nekoliko sekundi.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  SELPHY CP1300

  Moderan i prijenosan, za bežično ispisivanje predivnih ispisa i fotografija za dokumente s kompatibilnih pametnih uređaja i fotoaparata.
 • Pronađite nadahnuće