POVEŽITE SE SA SVOJOM PUBLIKOM

Povežite se sa svojom publikom

EOS R7 je vrlo povezan fotoaparat koji se može povezati s Wi-Fi® mrežama, pametnim uređajima i osobnim računalima kao i s računalima Mac. Postavite sadržaj tamo gdje treba biti, brzo, i uživajte u nevjerojatnim razinama daljinskog upravljača.
Canon EOS R7 – povezivanje s publikom

Ponesite radni proces na put

EOS R7 može održavati „uvijek uključenu” Bluetooth® Low Energy vezu s pametnim telefonom, što znači da se brzo i jednostavno možete povezati sa Wi-Fi®. Pretražujte datoteke, preuzimajte i uređujte slike i videozapise te objavljujte sadržaj na društvenim mrežama – sve s uređaja koji vam je na dlanu. Radite profesionalno? Možete slati slike i videozapise smanjene ili pune veličine izravno klijentu putem aplikacije Canon Camera Connect, čime ćete pobijediti konkurenciju.

Fotoaparat se može povezati i s Wi-Fi® mrežama neovisno, bez potrebe za pametnim telefonom. S tog mjesta slike se mogu prenijeti na mrežni pristupnik image.canon gdje se pohranjuju u oblaku, spremni za uređivanje i post-produkciju. Postavite fotoaparat tako da prenosi sve fotografije ili samo one označene kao omiljene.

image-canon_connectivity_diagram

USB-C nove generacije

EOS R7 ima i USB-C 3.2 za brzo dijeljenje veze prilikom snimanja s uređajem Apple iPhone1 putem Lightning priključka ili računala PC/Mac na kojem je pokrenut softver Canon EOS Utility.

Uživo za 3, 2, 1...

Vlogerima će se svidjeti mogućnost snimanja videozapisa vrhunske kvalitete izravno na YouTube – bez potrebe za računalom2. Jednostavno povežite fotoaparat izravno s Wi-Fi® mrežom kako biste postigli profesionalne rezultate koji će vaše pratitelje impresionirati.

Nakon registracije s pomoću naše usluge image.canon (jednostavno upotrijebite telefon za skeniranje QR koda na stražnjoj strani fotoaparata), korisnici sustava EOS R7 mogu se povezati s web-mjestom YouTube s pomoću usluge za prosljeđivanje podataka.

Budući da se EOS R7 odlikuje čistim HDMI izlazom, može se prenositi uživo putem HDMI adaptera ili možete upotrijebiti računalo (PC/Mac) sa softverom EOS Utility za povezivanje s uobičajenim platformama za videokonferencije.

Canon EOS R7 – snimanje vlogova

Kreativnost s daljinskim upravljanjem

Bilo da je EOS R7 povezan s pametnim uređajem ili računalom (PC/Mac), njime možete upravljati daljinski, otvarajući nove načine kreativnog snimanja.

Na lokaciji

Aplikacija Canon Camera Connect pruža izvanrednu daljinsku kontrolu nad vašim fotoaparatom EOS R7. Jednim dodirom zaslona možete vidjeti što fotoaparat vidi, prilagoditi njegove postavke te snimati fotografije i videozapise.

Na taj način možete postaviti fotoaparat na jedno mjesto dok snimate s drugog mjesta, primjerice prilikom snimanja selfija ili grupnih snimaka. To je i odličan pristup fotografiranju divljih životinja: postavite EOS R7 blizu mjesta za koje znate da ih posjećuju životinje, a zatim snimajte s udaljenosti kako ih ne biste prestrašili.

U studiju

Kada snimate fotografije mrtve prirode, makrofotografije i fotografije hrane u kontroliranom okruženju studija, fotoaparatom EOS R7 možete upravljati sa stolnog ili prijenosnog računala na kojem je pokrenut softver EOS Utility, Canon SDK (komplet za razvoj softvera) ili aplikacije drugih proizvođača.

Pogledajte što fotoaparat točno vidi na istom zaslonu koji ćete upotrebljavati za postprodukcijsku obradu, što vam omogućava da dobijete savršenu kompoziciju. Prilagodite postavke fotoaparata intuitivnim sučeljem programa EOS Utility i snimajte fotografije koje se mogu spremiti na karticu, računalo ili na oboje.

Na setu snimanju filma

Upravljajte fotoaparatom EOS R7 putem aplikacije tijekom snimanja videozapisa i kreirajte efekte koji obično zahtijevaju potpunu filmsku ekipu. Primjerice izvlačenje fokusa: samo dodirnite zaslon priključenog uređaja kako biste ponovno fokusirali fotoaparat na novi objekt. Promjena fokusa bit će glatka i stabilna – baš kao što to vidite na velikom zaslonu.

Najnovije programske datoteke

Programske datoteke modela EOS R7 mogu se ažurirati i putem aplikacije Canon Connect što znači da možete ostati u toku s najnovijim značajkama

 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone i Lightning su zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc. Registrirani u SAD-u. i u drugim državama. tvOS je zaštitni znak tvrtke Apple Inc
 2. Usluga prijenosa uživo na kameri podržava samo prijenos uživo u aplikaciji YouTube. Prije upotrebe usluge prijenosa uživo, potrebna je registracija image.canon. Najnovije zahtjeve potražite u aplikaciji Youtube. Moguće je da će se prijenos uživo u aplikaciji You Tube izmijeniti, obustaviti ili prekinuti bez ikakve prethodne obavijesti. Tvrtka Canon ne preuzima odgovornost za usluge koje pružaju treće strane, uključujući njihovu distribuciju uživo u aplikaciji You Tube.
 3. Usluga će se pokrenuti krajem srpnja 2022. i bit će potrebno ažurirati programske datoteke

Slični članci

 • PREDNOST

  Automatsko izoštravanje nove generacije

  EOS R7 opremljen je umjetnom inteligencijom s dubinskim učenjem i iTR tehnologijom automatskog izoštravanja koju posjeduju fotoaparati EOS R3, EOS R5 i EOS R6.

 • PREDNOST

  Brzina i izvedba

  Savršeni fotografski trenutak može trajati samo djelić sekunde, zbog toga smo dizajnirali EOS R7 tako da bude izuzetno brz.

 • PREDNOST

  Kvaliteta slike

  Bilo da snimate fotografije ili videozapise, EOS R7 32,5 megapikselni CMOS senzor i procesor DIGIC X za obradu slike daju zapanjujuće rezultate.

 • PREDNOST

  Vaš prijelaz na modele bez zrcala

  Razmišljate o nadogradnji vašeg DSLR fotoaparata tvrtke Canon? Opremljen novim tehnologijama, EOS R7 prilagođen za DSLR pruža vam intuitivne kontrole uz ugodno upoznavanje.

 • PREDNOST

  Viša razina stabilizacije slike

  Zamislite da možete snimati fotografije s dugom ekspozicijom iz ruke, uz namjerno zamućivanje objekata u pokretu bez posezanja za stativom.

 • BILTEN

  Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.