RF PRIKLJUČAK TVRTKE CANON

Fleksibilnost objektiva s priključkom RF

Model EOS R5 C tvrtke Canon s priključkom RF kompatibilan je s opsežnim asortimanom optike, u koji se ubrajaju najmoderniji objektivi RF, kao i objektivi EF ili Cinema s adapterom za montažu EF-EOS R. Napredni elektronički stabilizator slike IS u 5 osi pomaže ostvariti glatke i stabilne profesionalne snimke.
EOS R5 C_Lifestyle

Tehnologija sustava za montiranje RF

Sustav za montiranje RF omogućuje nove dizajne objektiva s velikim otvorima blende, optikom visoke razlučivosti i vrhunskim radnim značajkama kombiniraju za izradu jedinstvenih objektiva za snimatelje i fotografe. 12-polni sustav za montiranje RF proširuje opseg komunikacije objektiva i fotoaparata, osigurava višu razinu automatskog izoštravanja, stabilizacije slike i prilagodljivu kontrolu, što objektive RF čini idealnim izborom za snimanje videozapisa.

Prilagodite se i stvarajte s adapterima za montiranje EF-EOS R

Zahvaljujući izboru adaptera za montažu EF-EOS R, priključak RF i ostaje kompatibilan s objektivima EF Cinema i objektivima za fotografije tvrtke Canon. Upotrebom adaptera za montažu varijabilnog filtra na umetanje ND ostvarite iznimno malu dubinu polja pri snimanju videozapisa u uvjetima jarkog osvjetljenja.

Savršen partner za virtualnu stvarnost

Zahvaljujući senzoru punog kadra od 8K i dugom snimanju te potpunoj kompatibilnosti s objektivom RF 5,2 mm F2.8L Dual Fisheye tvrtke Canon, EOS R5 C idealno je rješenje za stvaranje prožimajućeg sadržaja virtualne stvarnosti od 180°. Ovaj objektiv, fotoaparat i rješenje za radni proces koje je razvila tvrtka Canon omogućuju jednostavno i učinkovito snimanje sadržaja virtualne stvarnosti.

Napredna elektronička stabilizacija slike

EOS R5 C opremljen je sofisticiranim elektroničkim sustavom za stabilizaciju slike IS s 5 osi iz profesionalnih fotoaparata Cinema EOS poput EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III i EOS C70. Ova napredna tehnologija radi u kombinaciji s optičkom stabilizacijom slike IS u kompatibilnim objektivima i omogućuje stvaranje stabilnih i glatkih snimki. Uz to, elektronička stabilizacija slike IS također je dostupna i pri upotrebi nestabiliziranih objektiva poput objektiva fiksne žarišne duljine Cinema i objektiva za zumiranje.

Kompatibilnost s anamorfnim objektivima

EOS R5 C podržava anamorfne objektive s adapterima za montiranje drugih proizvođača. EOS R5 C s podrškom za razvlačenje slike na LCD zaslonu i izlazu HDMI od 2x, 1,8x i 1,3x pruža veću podršku za objektiv te prilagodljivost za snimanje kreativne kinematografije.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.