MALA FILMSKA KAMERA

Kompaktan, lagan dizajn s aktivnim hlađenjem

EOS R5 C najkompaktniji je i najlakši fotoaparat Cinema EOS tvrtke Canon s OLED tražilom, svijetlim, zakretnim LCD zaslonom za te 13 dodjeljivih gumba. Novi ventilator za aktivno hlađenje omogućuje dugo snimanje, dok čvrsto kućište od legure magnezija osigurava profesionalnu izdržljivost.

Kompaktan, lagan dizajn s aktivnim hlađenjem

EOS R5 C

Unutarnji rashladni sustav za dugo snimanje

U EOS R5 C primjenjuje se sustav aktivnog hlađenja, koji učinkovito raspršuje toplinu iz glavnog kućišta i omogućuje dugo snimanje s razlučivosti 8K brzinom do 60P. Opcije Uvijek uključeno i Automatski načini rada ventilatora korisnicima omogućuju smanjenje moguće buke ventilatora tijekom snimanja.

EOS R5 C

Intuitivan dizajn s dodirnim LCD zaslonom i 13 dodjeljivih gumba

EOS R5 C opremljen je OLED tražilom visoke razlučivosti od 0,5 inča za preciznu analizu slike, matričnim zaslonom za brzu provjeru postavki fotoaparata / načina rada te svijetlim zakretnim LCD zaslonom od 3,2 inča za lak prikaz iz više kutova tijekom dana ili noći.

Izuzetno kompaktan dizajn fotoaparata EOS R5 C odlikuje se širokim rasponom od 13 dodjeljivih gumba i tri digitalna kotačića. Te značajke mogu se programirati putem novog korisničkog sučelja za brzi pristup omiljenim funkcijama za videozapise / fotografiranje, poput monitora valnog oblika, automatskog izoštravanja i velika brzine snimanja.

EOS R5 C

Kompaktan, robustan i lagan

Budući da teži samo 680 grama, EOS R5 C najkompaktniji je i najlakši fotoaparat Cinema EOS tvrtke Canon, a odlikuje se vrhunskom kvalitetom izrade i udobnom ergonomijom poznatima s fotoaparata EOS R5.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.