EYE AF U STVARNOM VREMENU

Brzo, precizno i pouzdano izoštravanje

Iskusite revolucionarnu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon. Ostvarite precizno praćenje izoštravanja s Eye AF i EOS iTR AF X, čak i kada objekt ne gleda u fotoaparat. Inovativni vodič za izoštravanje Dual Pixel rukovateljima pomaže pri ručnom izoštravanju i ostvarenju izuzetno oštrih snimki.
EOS R5 C

Napredno automatsko izoštravanje i prepoznavanje objekta

Tehnologija Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon u industriji je poznata kao sustav na koji se mogu osloniti profesionalni snimatelji i fotografi. EOS R5 C naslijedio je poboljšanu verziju sustava s automatskim izoštravanjem s prepoznavanjem očiju Eye AF i te pametnim praćenjem i prepoznavanjem EOS iTR AF X. Ova tehnologija koristi napredni algoritam za dubinsko učenje koji točno prepoznaje lica, i kada je vidljivo samo jedno oko, te omogućuje praćenje objekta čak i kada ne gleda u fotoaparat.

Profesionalno podešavanje automatskog izoštravanja

Za odgovarajuću reakciju na promjenu prizora, fotoaparat EOS R5 C odlikuje se jedinstvenim postavkama automatskog izoštravanja s fotoaparata Cinema EOS, poput prepoznavanja samo lica Face Only i prepoznavanja s prioritetom lica Face Priority. Također je moguće provesti precizna podešavanja brzine i odziva automatskog izoštravanja radi ostvarenja postigle sporog filmskog efekta približavanja izoštravanja ili trenutnog automatskog izoštravanja za brzu akciju.

EOS R5 C

Dual Pixel – vodič za izoštravanje

Sustav Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon može je moguće primjenjivati kada rukovatelj fotoaparata upotrebljava ručno izoštravanje. Vodič za izoštravanje točan je i inovativan alat koji rukovatelja vizualno obavještava o izoštravanju objekta sprijeda ili straga. Kada vizualna pomoć vodiča za izoštravanje na LCD zaslonu ili tražilu pozeleni, ostvareno je iznimno oštro ručno izoštravanje.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.