TRANSAKCIJSKE KOMUNIKACIJE

Prilagodljivost tintne tehnologije čini ispisivanje malih serija predivnim

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Stručnjaci za transakcijske komunikacije

AddComm grupa sa sjedištem u Nizozemskoj i Španjolskoj pomaže tvrtkama da poboljšaju komunikaciju s pomoću usluga ispisivanja knjiga, uključujući automatiziranu isporuku transakcijskih dokumenata, izravne marketinške komunikacije i komunikacije s klijentima.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Prelazak na digitalno donosi izazove za ispisivanje

Prelaskom na digitalne kanale smanjila se potražnja za ispisivanjem malih serija. Za tvrtku AddComm manji zadaci postali su neisplativi na tintnim pisačima s kontinuiranim uvlačenjem (dizajniranima za produkciju velikih količina), a upotreba tiskarskog stroja s tonerom uzrokovala je probleme s troškovima i kvalitetom ispisa.

AddComm grupa trebala je učinkovit proces ispisivanja za ispisivanje malih serija koji ne bi ugrozio kvalitetu slike.

Two men working at digital printing machine

Tintno rješenje u boji

Budući da je tijekom dvadeset godina izgradila snažno partnerstvo s tvrtkom Canon, tvrtka AddComm znala je da će Canonovo razmišljanje usredotočeno na budućnost dovesti do uspješnog rješenja – tako je i bilo, na Canonovom poslovnom danu komercijalnog ispisivanja u Njemačkoj.

Tiskarski stroj za tintno ispisivanje u boji VarioPrint i300 besprijekorno se integrira u proizvodni proces ispisivanja knjiga tvrtke AddComm, pružajući kvalitetu, produktivnost i raznovrsnost potrebne za ispisivanje do 2500 te precizno prateći kvalitetu postojećih tiskarskih strojeva ColorStream u vlasništvu tvrtke.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


PREMJEŠTANJE RADA S MALIM SERIJAMA S TISKARSKIH STROJEVA S TONEROM UČINILO JE CIJELI PROCES ISPISIVANJA JEDNOSTAVNIJIM I UČINKOVITIJIM.

Leonie van der Veen,
izvršna direktorica tvrtke AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Nove mogućnosti za budućnost

Prilagodljivost pisača VarioPrint i300 transformirala je digitalnu i tiskanu komunikaciju za AddComm. Skupu tehnologiju tonera sada može zamijeniti digitalni tiskarski stroj koji isplativo upravlja ispisivanjem male serije personaliziranih dokumenata, a kvalitetom odgovara originalnim ispisima velikih serija.

Sada, zahvaljujući mogućnosti kombiniranih medija, AddComm se ističe i ima na raspolaganju cijeli svijet mogućnosti na novim tržištima, a tvrtka je već počela dobivati nove poslovne ugovore.UČINKOVITOST UREĐAJA VARIOPRINT i300 ZASAD JE ODLIČNA.

Osigurajte maksimalni dojam tiskane i digitalne komunikacije

Razgovarajte s našim timom