ANALIZA SLUČAJA

Forever Rose – rastemo zajedno


Preuzimanje analize slučaja za Forever Rose


UOČILI SMO ZNAČAJNO SMANJENJE TROŠKOVA U USPOREDBI S LASERSKIM TONEROM KOJEG SMO UPOTREBLJAVALI PRIJE, SA SMANJENJEM TROŠKOVA ZA ŠEZDESET DO SEDAMDESET POSTO.

Asim Hussain, međunarodni komercijalni direktor, Forever Rose
Forever Rose

Tvrtka Forever Rose svoje putovanje započela je 1999. u Londonu, isporučujući trajne ruže kraljevskim palačama u Ujedinjenom Kraljevstvu i Belgiji. Forever Rose, tvrtka sa središnjicom u Dubaiju, sada je koncept luksuznog sveobuhvatnog butika s darovima koji nudi dugotrajne ruže, vrhunske čokolade i posebno odabrane parfeme i agare.

Significant challenges

Značajne promjene

Globalno širenje znači da je tvrtka Forever Rose zapošljavala više od 500 ljudi. Budući da je većina njih redovno obavljala administrativne dužnosti, dnevne obaveze ispisivanja bile su značajne.

U postojećem sustavu laserskog ispisivanja često su se trošili spremnici s tintom, zbog čega je bilo nužno stalno naručivati te povećavati troškove. Vlasnik Ebraheem Al Samadi odlučio je pozabaviti se faktorima za uravnoteženje potrebe za konstantno pouzdanim, visoko produktivnim ispisom i smanjenje troškova ispisivanja.

Rješenje tvrtke Canon

Ebraheem je također smatrao kako je važno udružiti se s koja udovoljava prestižnoj robnoj marki u kakvu je oblikovao Forever Rose. Odabirom tvrtke Canon i pisača MegaTank istovremeno je ostvario sve svoje ciljeve.

"KADA JE U PITANJU BIO RAZVOJ SOFISTICIRANIH I LIJEPIH POSTUPAKA ISPISIVANJA, ODLUČILI SMO SE ZA CANON JER SMO SMATRALI KAKO NAM DRUGE OPCIJE NE OSIGURAVAJU NAJBOLJU MOGUĆU KVALITETU",

kaže Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Pisači MegaTank osigurali su tvrtki Forever Rose pouzdano ispisivanje mnogo većih količina bez stalne brige oko nestanka tinte ili povećanja troškova. Integrirani spremnici s tintom smješteni sprijeda olakšavaju pomno praćenje razina tinte. A kada dođe vrijeme, unaprijeđeni dizajn omogućuje brzo i jednostavno punjenje bočice. Na nekim lokacijama pisače MegaTank nije bilo potrebno puniti dulje od šest mjeseci. To nije neobično kada u obzir uzmete da je s kompletom od tri bočice crne tinte visokog učinka moguće ispisati do 18.000 stranica.

Canon solution


Ispisujemo svakodnevno – fakture, komercijalne dokumente, ugovore – a pri odabiru pisača MegaTank tvrtke Canon tema glavnog razmatranja bila je povoljno ispisivanje velikih količina.

Crna pigmentna tinta idealna je za povoljno svakodnevno ispisivanje poslovnih dokumenata, a vrlo kvalitetne tinte u boji na bazi topivih bojila daju prelijepo uglađene i prirodne fotografije – što tvrtka Forever Rose iskorištava. Kada daruju trajnu ružu, klijenti sada mogu priložiti osobnu fotografiju – besprijekorno ispisanu na pisaču MegaTank tvrtke Canon – za stvaranje jače, emocionalnije veze s primateljem.

Pisač MegaTank tvrtke Canon odgovara načinu rada tvrtke Forever Rose, a ne obrnuto. Za to je velikim dijelom zaslužna aplikacija Canon PRINT, koja omogućuje lako daljinsko ispisivanje. Osoblje može pridružiti pametne telefone za izravno ispisivanje uređajem bez računala.

Rame uz rame

Ebraheem s povjerenjem gleda u budućnost i na planove koji će tvrtki Forever Rose omogućiti ostvariti više sretnih trenutaka na međunarodnoj razini.

"S ponosom mogu reći kako će nas tvrtka Canon pratiti na našem putu uspostavljanja jednog velikog butika u svakom glavnom gradu na svijetu", tvrdi Ebraheem.

Pisač serija PIXMA G tvrtke Canon nesumnjivo će biti ključni igrač u nadolazećem desetljeću.

Povezane analize slučajeva