DIGITALNO ISPISIVANJE KNJIGA

Tintna tehnologija otvara vrata u svijet boja

Two male Digiforce employees at the book printing office

Posao cvjeta na polju digitalnog ispisivanja knjiga

Tvrtka Digiforce sa sjedištem u Nizozemskoj specijalizirana je za digitalno ispisivanje knjiga za akademske i obrazovne izdavače diljem Europe. Svake godine, njihov automatizirani radni proces proizvede 500 000 – 600 000 malih serija i pojedinačnih primjeraka knjiga za klijente u Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Kombiniranje rada crno-bijelo i u boji

Ispisivanje stranica crno-bijelo i u boji na zasebnim uređajima čini skupim izdavanje knjiga s kombiniranim stranicama. To znači i da postoje veće šanse za nedosljednosti u kvaliteti ispisivanja.

Tvrtka Digiforce trebala je pouzdano rješenje koje bi moglo ispisivati crno-bijele stranice i stranice u boji na jednom uređaju. Taj uređaj morao je biti pouzdan non-stop.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Ulaganje u tehnologiju tintnog ispisivanja

Budući da je godinama surađivala s Canonom, tvrtka Digiforce znala je razinu kvalitete i pouzdanosti koju je mogla očekivati. Stoga, kada je jedan od partnera Frank van Boxtel čuo za Canonovu novu tehnologiju tintnog ispisivanja na pojedinačne listove kod uređaja VarioPrint i300, odmah je to prepoznao kao moćno rješenje za ispisivanje.

Uz proizvodnju knjiga s crno-bijelim stranicama i stranicama u boji na jednom tiskarskom stroju s tintnom tehnologijom, tvrtka Digiforce moći će unaprijediti svoje poslovanje i pružiti svojim klijentima prilike za živopisnije ispise.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…KVALITETA JE DOSLJEDNA KROZ CIJELU KNJIGU, A ISPLATIVOST NAM OMOGUĆUJE DA KLIJENTIMA PONUDIMO VIŠE.

Frank van Boxtel,
upravljački partner u tvrtki Digiforce

Bolja učinkovitost stvara nove prilike

Canonov pisač VarioPrint i300 omogućio je tvrtki Digiforce da revolucionizira ispisivanje pojedinačnih knjiga. Kombinirani ispis daje ogroman poticaj učinkovitosti, dok non-stop pouzdanost stvara mnogo veće vrijeme kontinuiranog rada. Zahvaljujući većoj produktivnosti i dosljednosti, tvrtka Digiforce ispisala je 16 milijuna stranica knjiga u samo sedam tjedana.

Kombinacija vrlo kvalitetnih ispisa uz manje troškove operatera i manje vrijeme rada pružila je tvrtki Digiforce mogućnost proširenja novih izvora prihoda. Tvrtka je uspjela pokrenuti novu uslugu ispisivanja knjiga u roku od 4 sata, jer brzina kojom radi pisač VarioPrint i300 omogućuje klijentima da ujutro naruče ispisivanje knjige i dobiju je isti dan.JEDAN OD NAJBOLJIH UREĐAJA NA SVIJETU.

Saznajte kako naše usluge digitalnog ispisivanja knjiga mogu unaprijediti vaše poslovanje

Razgovarajte s našim timom