ČLANAK

Evolucija digitalnog radnog mjesta – Office Insights 2018

Radno mjesto sutrašnjice

Preuzmi izvješće

Pridružite se evoluciji

Preuzmite izvješće kako biste saznali više o načinu na koji se digitalno radno mjesto razvija u vašoj regiji.

Preuzmi izvješće

Join the evolution

Zadržite korak s brzim promjenama

Brze tehnološke inovacije imaju ogroman utjecaj na današnja uredska okruženja. Ovogodišnje Office Insights izvješće istražuje kako digitalna okruženja tvrtkama daju izazove da na drukčiji način upravljaju operacijama i potiču rast poslovanja.

Kroz 2550 razgovora u 24 države ovo izvješće nastoji pružiti uvid u postojeće promjene u radnim praksama i ulogu tehnologije u poslovnim promjenama.

Istraživanjem se ustanovilo da je ispisivanje dokumenata još uvijek nužno u današnjem poslovanju, iako su mnogi već počeli ulagati u metode digitalne obrade radi smanjenja troškova ispisivanja

Keep up with moving times

Uz informacije u središtu svake tvrtke, automatska obrada – kao što su digitalizacija papirnih dokumenata i aplikacije radnih procesa – sve više uzima maha. U nastojanju da zaštite svoje nove elektroničke podatke tvrtke više novca ulažu u nužna sigurnosna IT rješenja.

Osim tih izazova koji se tiču budžeta, upotreba mobilnih uređaja i rješenja za pohranu utemeljenih na računalnom oblaku ima za posljedicu to da zaposlenici žele raditi daljinskim putem. Tako situacija postaje složenija jer tvrtke rade na razvoju odgovarajućeg okvira, kulture i IT sustava koji omogućuju te nove potrebe. Uz takve izvrsne inovacije digitalno radno mjesto budućnosti svakako se počinje nazirati.

Keep up with moving times

Ključni uvidi:

  • 36 % viših rukovoditelja skeniranju daje "kritičnu' važnost
  • 45 % organizacija uložit će u poboljšanje radnih procesa s dokumentima tijekom sljedeće dvije godine
  • Analitičari industrije predviđaju potrošnju od 1 trilijuna dolara na IT sigurnost u 2018.
  • 93 % ispitanika vjeruje da će aplikacije računalnog oblaka postati norma

Slična rješenja

Niste sigurni koje proizvode treba vaša tvrtka?

Razgovarajte s našim timom