ČLANAK

Transformacija ispisa pomoći će vam na digitalnom putu

Digitalna transformacija hibridnog radnog mjesta s pomoću ispisa

Transformacija ispisa radi zadovoljavanja potreba hibridnog radnog okruženja

Način na koji radimo znatno se promijenio, kao i ono što trebamo od svojih uređaja za ispisivanje. Prije 10 godina pisač je bio potreban samo za izradu fizičkih primjeraka dokumenata. Ta potreba nije nestala. No kako bi se zadovoljili današnji stilovi hibridnog rada, pisač mora biti čvorište kako za ispisivanje, tako i za digitalne tijekove poslovnog procesa. To znači da nije samo mjesto na kojem digitalno postaje ispis, već i mjesto gdje se ispis pretvara u digitalno. To znači povezivanje s aplikacijama radnog okruženja kako bi se dokumenti izravno uklapali u tijekove poslovnog procesa. Također znači osiguravanje zaštite za najosjetljivije informacije.

Prilagođavanje novom okruženju

Iako je 2020. dovela do velikog porasta rada na daljinu, istraživanja pokazuju da budućnost rada nije binarna. 64 %1 zaposlenih izvješćuje kako bi željeli provesti barem dio vremena radeći u uredu ili na lokaciji izvan svog doma. Stoga, organizacije moraju ulagati u tehnologiju koja podržava novi stil rada koji zaposlenicima omogućuje učinkovit rad na više lokacija.

U tvrtki Canon uvijek pažljivo promatramo radni prostor koji se razvija i način na koji utječe na potrebe naših klijenata. Zato smo dizajnirali ekosustav tehnologija, Digital Transformation Services (DTS), koji objedinjuje naš vodeći hardver i softver u integrirani tehnološki ekosustav dizajniran za pružanje podrške na putu transformacije. Ova ponuda kombinira naš vodeći hardver s rješenjima za upravljanje ispisivanjem i suradnju u radnom prostoru kako biste dobili veću transparentnost i kontrolu nad cijelim životnim ciklusom dokumenta.

Hardver je u središtu naše DTS ponude. Uređaji koje proizvodimo odavno su prestali biti samo „pisači” i napustili su svoju tradicionalnu ulogu kako bi podržali transformaciju, pružajući mogućnosti povezivanja i tijekove poslovnog procesa potrebne za današnja hibridna radna okruženja. Nastavljajući nagrađivanu seriju imageRUNNER ADVANCE DX, naš najnoviji model, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nastavlja podupirati vaše putovanje ka digitalizaciji kroz povezivanje.

Digitalna transformacija hibridnog radnog mjesta s pomoću ispisa

Transformacija dokumenata i tijekova poslovnog procesa

Serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nudi vrhunsku tehnologiju skeniranja koja zaposlenicima olakšava digitalizaciju informacija i čini ih lako dostupnima onima koji ih trebaju, čime se osigurava kontinuitet poslovanja čak i uz distribuirane zaposlenike. Uređaji mogu učinkovito skenirati miješane medije brzinom do 270 ipm. Upotrebom inteligentne tehnologije prepoznavanja znakova (OCR) i tehnologije strojnog učenja1, uređaji se mogu naučiti učinkovito prepoznavati i kategorizirati uobičajene dokumente tvrtke, što im omogućuje davanje automatskih preporuka za spremanje odredišta na temelju pravila koje je postavio korisnik.

Podržavanje transformacije znači više od digitalizacije – to znači i bolju podršku digitalnim tijekovima poslovnog procesa. Nakon izdvajanja, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 može automatski unijeti informacije u vaš softver za tijek poslovnog procesa, kao što je SAP Concur, čime se zaposlenicima štedi dragocjeno vrijeme za ručni unos podataka te osigurava točnost unesenih podataka. Istovremeno, naši uređaji nude besprijekornu integraciju s našim softverom uniFLOW Online, što olakšava ispisivanje i skeniranje dokumenata izravno u odredište u računalnom oblaku, uključujući Dropbox i OneDrive.

Pronalaženje ravnoteže između pristupa i sigurnosti

Međutim, iako je pristupačnost ključna za uspješan rad na daljinu, ona mora biti u ravnoteži sa sigurnošću. Kao povezani uređaj, pisač omogućen za rad u računalnom oblaku mora osigurati robusnu zaštitu kako ne bi bio podložan napadu ili slučajnom proboju, čime bi informacije dospjele u pogrešne ruke. Iako su tvrtke pod pritiskom da se brzo prilagode i primijene potrebnu tehnologiju što je prije moguće, važno je da brzina nikad ne ide na štetu sigurnosti.

Naš tehnološki ekosustav jamči zaštitu vaših dokumenata bez obzira na to gdje se nalaze u tijeku poslovnog procesa. Iako su svi naši uređaji dizajnirani kako bi bili sigurni, brojne značajke visoke specifikacije u novim uređajima, uključujući seriju imageRUNNER ADVANCE DX C5800, pomažu u zaštiti vaših podataka. Bez obzira na to gdje se uređaj nalazi, dokumenti poslani na ispisivanje mogu se otpustiti iz sigurnog reda čekanja na ispisivanje tek nakon što se predoči identifikacijska kartica. Istovremeno, tehnologija skeniranja može identificirati sigurne vrste datoteka, kao što su financijske informacije, i primijeniti automatsku zaštitu, uključujući šifriranje podataka koji se prenose. Informacije se zatim skeniraju na sigurnu lokaciju datoteke gdje se mogu primijeniti pravila pristupa; na primjer, povjerljivi podaci o ljudskim resursima zaštićeni su od pristupa zaposlenika.

Razumijemo da se potrebe naših klijenata brzo mijenjaju. Želimo vas opremiti alatima koji su vam potrebni za nove uvjete rada. Kako se krećemo prema hibridnim načinima rada, bit će sve važnije imati spreman hardver koji se može nositi s izazovima, pružajući mogućnost povezivanja, sigurnost i tehnologiju tijeka poslovnog procesa kako bi se timovima pomoglo da učinkovito rade.

Saznajte kako serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 može podržavati vaše ciljeve transformacije radnog prostora.

Povezani proizvodi i usluge

Istražite više

  • ČLANAK

    Digitalna transformacija: način na koji digitalna tehnologija mijenja poslovanje

    Upotreba digitalnih alata postaje nova organizacijska norma.

    20 Jan 2021

  • ČLANAK

    Učinite ispisane medije svojim tajnim oružjem za uspjeh

    Kvalitetni mediji za ispis vaše su tajno oružje za privlačenje klijenata u „novom normalnom“.

    20 Jan 2021

  • ČLANAK

    Povećajte poslovnu produktivnost uz Canon

    U tvrtki Canon upoznati smo s izazovima s kojima se tvrtke danas suočavaju. Zato smo ovdje kako bismo vam ponudili portfelj za ispisivanje koji vašoj tvrtki može pomoći u povećanju produktivnosti.

    19 Jan 2021

  • Članak

    Iznimna kvaliteta, bez kompromisa

    Pomoći će vam zadiviti klijente bez velikih troškova.

    20 Jan 2021

  • Niste sigurni koje proizvode treba vaša tvrtka?