ČLANAK

Jednostavno, pouzdano, brzo: kako naš portfelj za ispisivanje pomaže vašoj tvrtki u povećanju produktivnosti

Razmatranje produktivnosti

Mala kašnjenja lako se mogu nagomilati. Tijekom radnog dana svi nailazimo na tehnološke probleme koji nas usporavaju. Bilo da pokušavate razumjeti kako nešto funkcionira, čekate da se učita, pokušavate riješiti pogrešku, čekate ažuriranje ili čekate da vam se javi IT podrška. Vaša organizacija treba tehnologiju koja zaposlenicima omogućuje da što produktivnije rade svoj posao. Kad je riječ o upravljanju dokumentima, od ispisivanja brošure do skeniranja računa, to podrazumijeva uređaje koji su jednostavni, pouzdani i brzi.

Kako se organizacije prilagođavaju većoj distribuciji radne snage, važno je razmotriti vrijednost koju nude vaši uređaji. Možda nema smisla imati skupinu uređaja u glavnom uredu, nego umjesto toga uložiti u manji broj uređaja koji nude veću produktivnost kako biste zadovoljili lokalne potrebe. Kao stručnjaci za tehnologiju radnog okruženja, proveli smo vrijeme razvijajući portfelj kojemu je produktivnost prioritet. Naši najnoviji uređaji, serije imageRUNNER ADVANCE C5800 i imagePRESS C170, to ostvaruju za zajedničke radne prostore.

Jednostavan korisnički doživljaj

Naš portfelj dizajniran je da bude što je moguće jednostavniji za upotrebu, uz dosljedno sučelje i korisnički doživljaj bez obzira na to koji uređaj upotrebljavate. Time se olakšava uvođenje nove tehnologije za zaposlenike, koji ne moraju učiti nove funkcionalnosti. Istovremeno, jednostavnost sučelja znači da gube manje vremena navigirajući kroz funkcije.

Cilj nam je zaposlenicima uštedjeti vrijeme u svakodnevnim zadacima, tako da naši uređaji omogućuju timovima izradu prečaca u sučelju, što korisnicima omogućuje brz pristup najčešće upotrebljavanim radnjama. Strojno učenje također omogućuje uređajima da memoriraju preferirane opcije skeniranja, ispisivanja i dorade, čime se zaposlenicima štedi dragocjeno vrijeme jer ne moraju ponovo unositi informacije za redovite zadatke. Želimo vam pomoći da smanjite potrebu za ponavljanjem zadataka skeniranja, tako da upotrebljavamo inovativnu tehnologiju skeniranja kako bismo smanjili mogućnost pogreške. Naš najnoviji uredski uređaj ima posebno premazano staklo koje sprječava skener u privlačenju prašine i prljavštine, dok prepoznavanje pogrešnog ulaganja sprječava skeniranje dokumenata ako su nakošeni, čak i ako se nehotice uloži zaklamani dokument.

Razmatranje produktivnosti

Pouzdanost je zajamčena

Vaši zaposlenici žele najbolje iskoristiti dolaske u ured pa je važno da možete jamčiti rad bez prekida i osigurati rad uređaja kad je to potrebno. Zahvaljujući dugoj povijesti stručnosti na polju ispisivanja, možemo ponuditi nagrađivanu tehnologiju dizajniranu za maksimalno smanjenje problema i održavanje funkcioniranja tehnologije. Kao vaš pouzdani partner, možemo pružiti podršku i uslugu koje trebate za učinkovito rješavanje svih problema na koje naiđete.

Brza, svakodnevna uredska proizvodnja

Za vaš zajednički radni prostor naša serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nudi vrhunske brzine skeniranja i ispisivanja kako bi poslovanje bilo što produktivnije. Uz brzinu do 70 ppm za ispisivanje i 270 ipm za skeniranje, serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 vašim zaposlenicima pruža brzu i učinkovitu proizvodnju. Uređaj može učinkovito skenirati miješane medije, što zaposlenicima omogućuje još brže serijsko skeniranje.

Mogućnosti pametnog softvera, uključujući formate koji se mogu ponovno upotrebljavati i automatsko imenovanje datoteka iz podataka crtičnog koda, eliminiraju potrebu za ručnim imenovanjem, obradom i dijeljenjem dokumenata s kolegama. Budući da je manje zaposlenika u uredu, vjerojatno je da se središnji hardver može rjeđe upotrebljavati, što znači da uređaji često mogu ući u stanje mirovanja. Kako bismo spriječili zaposlenike da čekaju pokraj uređaja, osmislili smo oporavak iz stanja mirovanja, koji pruža način rada za brzo pokretanje u roku od 4 sekunde i uključivanje u roku od 6 sekundi.

Eliminiranje posrednika u kreativnom ispisivanju

Kad imate kratak rok i pripremate dokumente za sastanak s klijentom, prezentaciju ili događaj, zahtjevi za angažiranje vanjskih resursa za ispisivanje mogu unijeti dodatnu tjeskobu i uzrokovati kašnjenja. Mogućnost ispisivanja kvalitetnih dokumenata unutar tvrtke omogućuje vam uštedu dragocjenog vremena i bolju pripremu. Nudimo niz uređaja za ispisivanje koji mogu pomoći upariti svakodnevne potrebe za ispisivanjem s mogućnošću izrađivanja ispisa profesionalne kvalitete unutar tvrtke.

Naša najnovija serija imagePRESS C170 pruža najbolje od oba svijeta. Opremljena je tehnologijom za brzu i učinkovitu svakodnevnu uredsku proizvodnju, ali pruža i mogućnost pripreme kreativnijih formata. Taj uređaj omogućuje premošćivanje jaza, proširujući mogućnosti ispisivanja i izbjegavajući kašnjenja uzrokovana uključivanjem vanjskih resursa. To ne samo da vašoj tvrtki štedi novac, nego i omogućuje korisnicima da sami učinkovito izrađuju ispise uz samo jedan dolazak u ured.

U tvrtki Canon želimo vas osnažiti tehnologijom za što učinkovitije dovršenje zadataka, pa smo zato dizajnirali svoj portfelj kako bismo vam uštedjeli vrijeme u svakoj fazi. Znamo da se mala kašnjenja nakupljaju pa se usredotočujemo i na detalje, uključujući dodavanje inovativne tehnologije za skeniranje i ispisivanje radi smanjenja potrebe za ručnim zadacima, ubrzanja učinkovitosti i olakšanja rada timovima.

Otkrijte kako serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 pruža pouzdanu produktivnost za zajednički radni prostor.

Ili saznajte kako vam serija imagePRESS C170 pomaže učinkovito izrađivati profesionalne ispise unutar tvrtke.

Povezani proizvodi i usluge

Istražite više

Niste sigurni koje proizvode treba vaša tvrtka?