Digitalni dekor: pun potencijala

Otkrijte kako digitalno ispisivanje otvara nove mogućnosti na polju dekora

Preuzmite vodič

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Ostvarite mogućnosti za dekor

Digitalno ispisani dekorativni materijali za interijere mijenjaju prostore u kojima živimo. Od luksuznih ispisa za hotele i ispisanih staklenih separatora za urede do fotografskih murala za maloprodajne trgovine i prilagođenih zidnih tapeta za domove, dekorativni materijali za interijere jedni su od najkreativnijih i najprivlačnijih u brzorastućem sektoru industrijskog ispisivanja.

S obzirom na tako veliku potražnju za grafikama za različite vrste interijera, tržište dekora predstavlja pozamašan izvor prihoda za mnoge davatelje usluga ispisivanja. Neki već proizvode dekorativne materijale za različite primjene, koje su prepoznali kao razvojna poslovna područja, dok su drugi uočili priliku te su spremni ući na tržište.

Infografika tvrtke Canon dio je vodiča "Think Décor". U njemu se istražuju trendovi koji potiču razvoj industrije dekora, sektori u kojima je potražnja za dekorativnim materijalima naročito velika i način na koji najnovija tehnologija digitalnog ispisivanja može pomoći davateljima usluga ispisivanja u ostvarenju uspjeha.

Infografika: prilike na polju dekora

Bez obzira na površinu i okruženje, ispisi oduševljavaju

Prikaz infografike

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Globalni trendovi i revolucionarne mogućnosti

71 % potrošača spremno je platiti za personalizaciju¹. Budući da planirana zarada na globalnom tržištu dekorativnih materijala za kućanstva do 2020.² iznosi 644 milijarde USD, jeste li spremni za revoluciju digitalnog ispisivanja?

¹ 'Making it personal' – Deloitte, 2015.

² 'Home Decor Market by Product – Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014–2020' – Allied Market Research, 2015.

Slična rješenja

Istražite više

Saznajte kako tehnologija digitalnog ispisivanja tvrtke Canon može osigurati nove izvore prihoda

Obratite nam se