Zašto je tvrtka Canon vodeći dobavljač usluga upravljanja ispisivanjem i dokumentima

Ispisivanje u središtu upravljanja informacijama

Canon MPS meeting

Novi predvodnik u uslugama upravljanja ispisivanjem

Za klijente, usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima predstavljaju pravu priliku da upravljanje fizičkim i digitalnim informacijama objedine u holističku strategiju transformacije, uz osiguravanje funkcionalnosti spremne za budućnost te značajna poboljšanja produktivnosti i zaštite. Bilo da tvrtka želi implementirati potpunu kontrolu nad svim radnim procesima za dokumente ili uvesti usluge upravljanja u operacijama diljem svijeta, usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima mogu osigurati učinkovitost, uštede i veću produktivnost.

Nakon nekoliko godina snažnog, kontinuiranog rasta, tvrtka Canon sada je prestigla ključne igrače u industriji i tvrtka za analiziranje tržišta IDC priznala ju je kao predvodnika u uslugama upravljanja ispisivanjem i dokumentima u Zapadnoj Europi.

Open plan office

Mišljenje tvrtke IDC

U svom izvješću "Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues" tvrtka IDC prepoznaje "bogato naslijeđe u snimanju i ispisivanju dokumenata tvrtke Canon te njezin portfelj, inovacije na tržištu i operativnu izvrsnost u razvijanju usluga ispisivanja", i priznaje njezine mogućnosti, navodeći: "Canon naglašava digitalnu transformaciju, uz usredotočenost na poticanje pružanja boljih mogućnosti ostvarenja radnih procesa klijentima, pomažući im u rješavanju nekih od najvećih poslovnih izazova povezanih s upravljanjem informacijama, u papirnom i elektroničkom obliku. Tvrtka Canon proširila je ponudu rješenja za radne procese većim naglašavanjem optimiziranja poslovnih procesa te pružanja stalnih poboljšanja, rješenja i usluga u Europi, kao što to čini i diljem svijeta."

Jasno se referirajući na stalnu predanost tvrtke Canon u pružanju najboljih rješenja klijentima, prilagođenih njihovim specifičnim potrebama, tvrtka IDC također je pohvalila "prijedlog vrijednosti tvrtke Canon koji proizlazi iz njezine mogućnosti u pružanju hardvera za snimanje, skeniranje i ispisivanje koji pokriva pun spektar korisnika te to kombinira s prilagodljivim softverom i tehnologijom kako bi se dobila rješenja koja mogu služiti organizacijama od malih tvrtki do multinacionalnih korporacija. Zahvaljujući portfelju softverskih tehnologija, kao i naslijeđu i položaju na polju usluga upravljanja ispisivanjem i dokumentima, Canon klijentima pomaže na putu koji započinje optimiziranjem skupine uređaja i time ulazi dublje u poboljšanje procesa i automatiziranje radnih procesa."

Open plan business meeting

Moderne usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima

Ovo je fascinantno vrijeme za usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima. U današnjem svijetu utemeljenom na podacima, fizički i elektronički dokumenti (i informacije u njima) od ključne su važnosti za efektivne poslovne operacije. No uz brzi porast količine podataka, trošak učinkovitog upravljanja i održavanja modernih skupova informacija predstavlja pravi izazov. Štoviše, danas postoji očekivanje da bi podaci koje imaju tvrtke trebali dovesti do pametnijih i učinkovitijih načina rada, omogućujući šire uvide klijenata ili potičući buduće inovacije.

U promjenjivom svijetu upravljanja dokumentima i informacijama, Canon nastavlja razvijati svoju dosljednu ponudu usluga upravljanja ispisivanjem kako bi odgovorila na sve veće zahtjeve ureda i središnjih reprografskih odjela, uključujući okruženja s više lokacija, multinacionalna i globalna okruženja, regionalno i globalno.

Workers reviewing digital content


Rad sa stručnjacima

Budući da digitalna transformacija korporacijama postaje sve bitnija, učinkovito upravljanje informacijama nikad nije bilo važnije. Digitalizacija upravljanja ispisivanjem, uz upotrebu skeniranja i snimanja, predstavlja pravu priliku za smanjenje troškova, povećanje sigurnosti i oslobađanje zaposlenika kako bi se usredotočili na isplativije ili vrjednije zadatke kroz brzi pristup pravovremenim i relevantnim informacijama.

Upravljanje složenom uslugom ispisivanja u više ureda i odjela za ispisivanje, država i brendova doista može trošiti interne resurse, uz nepotreban gubitak vremena i novca tvrtke. Od ključne je važnosti raditi sa stručnim partnerom na tom polju. Zahvaljujući pristupu usredotočenom na klijente u kombinaciji s proširenom ponudom rješenja za radni proces, tvrtka Canon u dobrom je položaju da tvrtkama pomogne u optimizaciji procesa, stalnom poboljšanju te pružanju rješenja i usluga tvrtkama diljem Europe i dalje, iskorištavajući usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima.

Budući da tvrtke nastoje osigurati veći dio profita zaposlenicima i vlasnicima udjela, sve više organizacija shvaća da im uvođenje usluga upravljanja ispisivanjem i dokumentima omogućuje da se ponovo usredotoče na ono što rade najbolje. Iako se upravljanje informacijama dosad prepuštalo internim timovima, ispisivanje, a naročito upravljanje ispisivanjem, još uvijek predstavlja jednu od posljednjih velikih područja nekontroliranih troškova. Usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima predstavljaju ogromnu priliku za tvrtke svih oblika i veličina po pitanju uvođenja automatizacije na način koji će trenutno osigurati produktivnost, manje troškove i sigurnost.

Ako želite uvesti usluge upravljanja ispisivanjem i dokumentima u tvrtke, saznajte više o tome kako vam Canon može pomoći tako da istražite naše usluge upravljanja ispisivanjem.

Slična rješenja

Otkrijte kako naša rješenja usluge za upravljanje ispisivanjem mogu ubrzati vaše poslovanje

Razgovarajte s našim timom