boostyourbusiness
alt text goes here

ISTAKNITE SVOJE POSLOVANJE

Za hrabre budućnost može biti raznobojna kao i njihove ideje

S već više od 50 godina iskustva, posvećeni smo pružanju pomoći poslovnim organizacijama kako bi ostvarile svoj puni potencijal u sve zahtjevnijem i digitalnom svijetu. Od brzih i učinkovitih osnovnih rješenja koja su potrebna svakom poduzetniku do vodećih rješenja na tržištu kojima se maksimalno povećava produktivnost za pružatelje usluga ispisa, naša stručnost i nagrađivana tehnologija pokriva sve od kućnih ureda i malih kućnih uređaja do velikih formata i proizvodnih uređaja za intenzivno ispisivanje.

Naš sveobuhvatan raspon hardverskih i softverskih rješenja za male urede pruža našim klijentima najbolja rješenja posebno osmišljena za zadovoljavanje njihovih potreba.

Izazovi

Nelipot je slovenska robna marka organske kozmetike koju su 2014. godine osnovali Tina i Simon, par koji se susreo sasvim slučajno. Nakon što su stvorili savršenu recepturu za prirodni dezodorans, suočili su se izazovom njegove promidžbe na slovenskom tržištu.

Uz ispisivanje prezentacija, letaka i pozivnica, Tina i Simon morali su pronaći odgovarajuću opremu koja može i skenirati sve veći broj dokumenata.

Nakon što su im se povećali produktivnost i broj zaposlenih, počeli su prodavati više proizvoda i morali uložiti više napora u marketinške aktivnosti. Budući da su razvili prvi prirodni dezodorans u ekološkom biorazgradivom pakiranju, trebali su i siguran način skeniranja i ispisivanja dokumenata s vrlo povjerljivim informacijama.

Rješenje tvrtke Canon

Iako Tina i Simon proizvode samo ručno rađene proizvode, nije im smetala uporaba uredskog uređaja koji olakšava sve zadatke i štedi vrijeme. Zato su odabrali pisač Canon i-SENSYS koji im je puno pomogao u smanjenju troškova ispisivanja čak i u samim počecima rada tvrtke.

Osim što ispisuju brojne marketinške materijale, skener danas upotrjebljavaju i u svakodnevnom radu – za skeniranje računa i ugovora, njihovo slanje kupcima i poslovnim partnerima te skeniranje više dokumenata odjednom putem automatskog uređaja za uvlačenje dokumenata.

Osim toga, Universal Login Manager na uređaju MF746Cx omogućuje Tini i Simonu da točno prate tko ispisuje što i kada, potencijalno štedeći novac smanjivanjem broja nepotrebnih ispisa i zaštitom podataka.

Nelipot-KV

Pronađite inspiraciju u nekoj od tvrtki koje smo podržali na njihovom putu ka isticanju u odnosu na ostale.

Pročitajte više o tome

Ukrainian

Uz pomoć uređaja Canon Mega Tank PIXMA G6040 studio za unutarnji dizajn Viktorije Faynblat uspio se istaknuti i stvoriti vizualizacije koje su bile jednako impresivne kao i ideje na osnovi kojih su izrađene.

Pročitajte više o tome

Romanian

Uporabom uređaja Canon PIXMA G6040 i Canon i-Sensys MF 746Cx bukureštanska tvrtka City Flowers dokazala je da poslovanje može procvjetati kada svojim klijentima pružate jedinstveno iskustvo.

Pročitajte više o tome

Greek

Uporabom uređaja Canon PIXMA G6040 tvrtka Big Olive uspjela je svojim klijentima ponuditi prilagođene materijale i istaknuti se na visokokonkurentnom turističkom tržištu Grčke.

Pročitajte više o tome

Pronađite savršen pisač za svoje poslovanje

Canon nudi širok izbor inkjet i laserskih kućnih pisača za vaš ured. Naš selektor za pisače preporučit će vam najbolje pisače koji odgovaraju vašim potrebama i omogućiti vam izravnu usporedbu njihovih specifikacija.

Saznajte više o tome

Printers-960x960