ANALIZA SLUČAJA

Kad snovi postanu životni prostori

ViktoriaFaynblat-KV

Preuzmite potpunu studiju slučaja ovdje

Iz iskre se rađa vatra. Strast započinje željom. Rast se postiže svladavanjem prepreka. I vaš životni komfor počinje s vašim domom. Vaš je dom vaša tvrđava. I od presudne je važnosti da mu se želite vratiti. To je, po nama, glavni razlog za postojanje dizajna interijera.

Specifičnost našeg rada sastoji se u nastojanju da vaše ideje utjelovimo u stvarnom svijetu. Ali nismo mađioničari, nego profesionalci. Taj cilj postižemo preciznom posvećenošću svakom detalju. Na kraju osmislimo životni prostor koji vam idealno odgovara. Bez brige. Bez dvojbi. Samo otvorite vrata i živite. Vjerujemo da samo prilagođeni dizajn interijera može stvoriti vezu i odražavati vašu osobnost. Naš je rad usmjeren na klijenta, njegov način života, navike i nazore. Vi određujete smjer, mi stvaramo prostor.

ViktoriaFaynblat-Image1


Budući da u svom radu stalno prolazimo kroz puno projekata, ispisivanje oduzima vrlo velik dio našeg života: ispisujemo od jutra do večeri.

Viktoria Faynblat
Vlasnik studija

Odgovaranje na izazov

Viktoria je osnivač i vlasnik tvrtke za dizajn Interijera. Obim posla neprestano raste, a kvaliteta usluga tvrtke ugodno iznenađuje i najzahtjevnije kupce.

Zbog stalnog porasta svakodnevnog ispisivanja radnih dokumenata, predložaka i fotovizualizacija, Viktoria je počela tražiti uređaje koji optimiziraju troškove ispisivanja, a istodobno održavaju visoku kvalitetu svake slike. Dodatni zahtjevi za uređaj bili su jednostavnost uporabe i daljinsko ispisivanje uporabom pametnog telefona.

"Izrađujemo visokokvalitetan proizvod, stoga za ispisnu opremu imamo visoke zahtjeve kao što su učinkovitost, ekonomičnost, pouzdanost, brzina ispisivanja, kvaliteta te jednostavnost uporabe i održavanja."

ViktoriaFaynblat-Image2

Rješenje tvrtke Canon

Tvrtka je 15 godina koristila različite marke za tehnologiju ispisivanja, dok konačno nisu odabrali Canon. Viktoria je tražila pisač koji odgovara svim njihovim potrebama, pa je za svakodnevnu upotrebu odabran Mega Tank PIXMA G6040.

»"Sviđa mi se činjenica što je punjenje brzo i praktično, a jedno punjenje traje dovoljno dugo. Crne pigmentne tinte savršene su za ispisivanje sitnih oznaka na crtežima... Osim toga, upotrebljavamo ispisivanje fotografija i kvaliteta je po volji ne samo nama, već i našim kupcima. Čak i ako sam van ureda, uređaj mogu upotrebljavati putem Wi-Fia."

ViktoriaFaynblat-Image5

Mega Tank PIXMA G6040 savršeno odrađuje svaki zadatak u tvrtki za dizajn interijera Viktorie Faynblat. Kvaliteta ispisa odgovara čak i najzahtjevnijim klijentima, a cijena omogućuje značajno optimiziranje troškova s obzirom na veliku količinu ispisivanja svaki mjesec.

ViktoriaFaynblat-Image6


Postizanje jednog cilja put je prema novima. Stoga moje poslovanje brzo raste i moram pratiti razvoj tehnologije ispisivanja. Jer upotreba visokokvalitetnog proizvoda uvelike nam olakšava svakodnevne zadatke.

Viktoria Faynblat
Vlasnik studija