ANALIZA SLUČAJA

Osjećajte se kao lokalac

Počutite se kot domačin

Preuzmite potpunu studiju slučaja ovdje


To je kao da istodobno imate na raspolaganju radnog konja i umjetnika! Mogu se osloniti na njega! Sviđa mi se to!

Yannis Zaras
Generalni direktor, Big Olive

Big Olive vodeća je tvrtka za planiranje i organiziranje događanja (DMC) iz Atene, osnovana 2013. godine s ciljem ponude jedinstvenog iskustva u urbanom okruženju.

Danas tvrtka nudi širok raspon profesionalnih usluga na području kulture, uključujući izlete od posebnog interesa, konceptualne ugostiteljske usluge, osmišljavanje i organiziranje velikih događaja te korporativna događanja.

Picture BigOlive-Image1

Izazovi personalizacije

Big Olive nudi obilaske grada, osmišljene prema interesima svojih klijenata i dostupnom vremenu.

Shvaćaju kako organiziranje nije lak zadatak. Moraju se pripremiti za turu crtanjem preciznih ruta, planiranjem točne količine osoba i pripremom personaliziranih tiskanih kompleta koji služe i kao informativni materijali i kao putopisne memorabilije.

Picture BigOlive-Image-2

Rješenje tvrtke Canon

Big Olive shvatio je važnost visokoproduktivnog inkjet pisača s niskom količinom održavanja koji se može nositi s ispisom dokumenata i fotografija. Pisačem PIXMA G6040 tvrtka je pronašla pouzdano rješenje koje im je potrebno za pokrivanje svih njihovih potreba za ispisivanjem.

U radnim procesima kakvi se odvijaju u tvrtki Big Olive rokovi su često kratki, pa im je potreban brz i pouzdan pisač na koji se mogu uvijek osloniti. Zbog toga su odabrali PIXMA G6040.

"Mora mi biti dostupno ispisivanje sadržaja bilo da se radi o e-pošti s mog pametnog telefona ili o koleginom unaprijed pripremljenom obrascu iz zajedničke pohrane u oblaku. PIXMA G može upravljati sadržajima iz svih izvora jer je povezan s mojim prijenosnim računalom, ali isto tako može ispisivati s mog pametnog telefona putem Wi-Fia."

Pisač ima fleksibilne ladice za ispisivanje omotnica, kartica, dokumenata punog formata A4, fotografija bez obruba – što god Big Olive zahtijeva.

Zaposlenici tvrtke pripremaju svoje tiskane materijale koristeći se sadržajima iz različitih izvora, dokumenata, tablica i fotografija, a PIXMA G savršeno se tome prilagođuje, velikom brzinom i kvalitetom, bez obzira na vrstu dokumenta.

BigOlive-Image-5

Jedan pored drugog

Svojim dugotrajnim spremnicima s tintom, PIXMA G nudi beskrajno ispisivanje bilo za nacrte ili gotove materijale. Za Big Olive kombinira najbolje od oba svijeta – omogućuje veliku količinu ispisa poput laserskog pisača, ali i visokokvalitetne fotografije i ilustracije.

"Nikada nisam mislio da bismo sve mogli napraviti samo s jednim pisačem, ali PIXMA G6040 sve radi savršeno!"

Picture BigOlive-Image-6