Sponzorstvo

Canon Camera

Naše sponzorske aktivnosti diljem regije EMEA obuhvaćaju društvene, kulturne i sportske aktivnosti koje podržavaju ciljeve naše robne marke, poslovanja i društvene odgovornosti te koje su sukladne svrhi našeg brenda – stvaranje slika kako bismo promijenili svijet.

Svojom poslovnom filozofijom Kyosei trudimo se doprinijeti svojoj stručnosti na polju snimanja kako bismo činili razliku u društvu. Kyosei prenosi našu predanost stvaranju društva u kojem svi ljudi, bez obzira na kulturu, običaje, jezik ili rasu, u harmoniji „zajedno žive i rade za opće dobro“.

Visa pour l’image

Visa Pour l’Image, međunarodni festival fotonovinarstva, želi dobrodošlicu posjetiteljima iz cijelog svijeta na niz izložbi, rasprava, projekcija i prezentacija nagrada.

Čast nam je i ponosni smo podržavati festival Visa pour l’image već više od 30 godina.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Zaklada Canon u Europi

Zaklada podržava našu poslovnu filozofiju Kyosei – "zajedno živjeti i raditi za opće dobro".

U tvrtki Canon želimo se pobrinuti da se aktivnosti koje provodimo mogu povezati i komunicirati sa širokim rasponom naših klijenata na emotivan način koji podržava svrhu naše robne marke – stvaranje slika kako bismo promijenili svijet.

Sva partnerstva u koja ulazimo moraju biti sukladna našim vrijednostima i stoga želimo provoditi aktivnosti za koje vrijedi sljedeće: 

  • Smatraju se inovativnima, odvažnima i/ili vizionarskima
  • Mogu pružiti platformu za izlaganje naše tehnologije i usluga snimanja slike
  • Promiču našu predanost održivosti
  • Izražavaju našu poslovnu filozofiju Kyosei – „zajedno živjeti i raditi za opće dobro“.
  • Sukladne su našoj poslovnoj viziji „obogaćivanja života i poslovanja kroz iskustva u snimanju“

 Trenutačno ne razmatramo nove mogućnosti partnerstva, ali kad razmatramo prijedlog, u odlučivanju se vodimo sljedećim kriterijima:

  • Ne sponzoriramo pojedince niti timove. To obuhvaća blogere, vlogere i putne projekte gdje pojedinac traži besplatan proizvod u zamjenu za promociju. Posjetite web-mjesto Canon Pro za dodatne informacije o programu ambasadora tvrtke Canon
  • Događaj/aktivnost mora biti pan-europski projekt. Za lokalne aktivnosti, obratite se relevantnom uredu tvrtke Canon
  • Događaj/aktivnost ne smije imati nikakve vjerske asocijacije, političke veze niti biti povezan s bilo kakvim oblikom ratovanja
  • Svaki događaj/aktivnost koju razmatramo mora podržavati naše ciljeve održivosti

Moglo bi vas zanimati

Kontaktirajte nas

Saznajte kako nas kontaktirati.