Sponsorship at Canon Hero

Sponzorstvo u tvrtki Canon

Naše sponzorske i partnerske aktivnosti diljem regije EMEA obuhvaćaju društvene, kulturne i sportske aktivnosti koje podržavaju naše ciljeve poslovne i korporacijske društvene odgovornosti. Kroz te aktivnosti, nastojimo iskoristiti svoju stručnost na polju snimanja slike i široki portfelj proizvoda kako bismo napravili razliku u društvu.

Prijava za sponzorstvo


Izložba 2020. u Dubaiju
Canon je službeni davatelj usluga ispisivanja i obrade slika za Izložbu 2020. u Dubaiju. Ova platforma daje nam izvrsnu priliku za demonstriranje naših inovativnih tehnologija, proizvoda i usluga kroz šestomjesečnu proslavu koja traje od 1. listopada 2021. do 31. ožujka 2022.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’image
Posljednjih 29 godina Canon podržava Visa pour l’image, jedan od vodećih svjetskih festivala fotografskog novinarstva. Pružamo tečajeve u trajanju od tjedan dana za studente multimedije diljem Europe kako bismo ih obučili u izražavanju priča o svemu, od sukoba i prirode do ljudi i okoliša.
Visa L’image
Zaklada Canon u Europi
Zaklada podržava našu poslovnu filozofiju Kyosei – "zajedno živjeti i raditi za opće dobro".
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Prijava za sponzorstvo

Prilikom razmatranja mnogih prijedloga za sponzorstva koje dobiva tvrtka Canon Europe, upotrebljavamo sljedeće kriterije kako bismo odlučili hoćemo li ući u partnerstvo:

  • Ne sponzoriramo pojedince niti timove. To obuhvaća blogere, vlogere i putne projekte gdje pojedinac traži besplatan proizvod u zamjenu za promociju
  • Posjetite web-mjesto Canon Pro za dodatne informacije o ambasadorskom programu tvrtke Canon
  • Događaj/aktivnost mora biti pan-europski projekt. Za lokalne aktivnosti, obratite se relevantnom uredu tvrtke Canon
  • Događaj/aktivnost ne smije imati nikakve vjerske asocijacije, političke veze niti biti povezan s bilo kakvim oblikom ratovanja
  • Svaki događaj/aktivnost koju razmatramo mora podržavati naše ciljeve održivosti


Ako vaš događaj ili aktivnost ispunjava navedene kriterije i želite da se vaš prijedlog razmotri za sponzorstvo, ispunite obrazac u nastavku. Imajte na umu da je naša strategija sponzorstva većinom ispunjena trenutačnim partnerstvima te da su budžeti za dodatne prilike vrlo ograničeni. Žao nam je što, zbog vrlo velikog broja upita koje dobivamo, ne možemo uvijek osobno odgovoriti na sve zahtjeve. Ako vaš prijedlog bude uspješan, kontaktirat ćemo vas u roku od 60 dana od primanja prijave.

Kako biste se prijavili za sponzorstvo, ispunite obrazac i javit će vam se netko iz našeg tima