Više o tvrtki Canon

Obogaćivanje života i poslovanja kroz iskustva snimanja. Sve što radimo, gdje god to radimo, počinje time.
about canon

Više o tvrtki Canon

Mi smo vodeća tehnološka tvrtka osnovana 1937. i predani smo pomaganju ljudima da nanovo osmišljavaju i pomiču granice onoga što je moguće postići snimanjem.

Naša kontinuirana inovacija zadržala nas je na čelu izvrsnosti na polju snimanja tijekom 80-godišnje povijesti, što nam je omogućilo da razvijemo vodeću tehnologiju u industriji koja podržava buduće zahtjeve fotografa, videografa, uredskih zaposlenika, profesionalnih tiskara, medicinskih stručnjaka za obradu slike i još mnogo toga.

Svoje tehnologije snimanja iskorištavamo kako bismo nadišli bogat asortiman svojih postojećih proizvoda i kultivirali nova područja poslovanja u kojima naša tehnologija snimanja može pomicati granice mogućega. Time obuhvaćamo razvoj satelitske tehnologije, medicinska postignuća, nove mogućnosti opreme za ispis i industriju te mrežnih videokamera, čime doprinosimo izgradnji pametnih gradova. Osnovna snaga tvrtke Canon u području optičke tehnologije i tehnologije obrade slike sastoji se u doprinosima naprecima u astronomiji.

Uvjereni smo kako stalnim svladavanjem novih izazova opravdavamo svoju korporacijsku filozofiju “Kyosei” koja prenosi našu posvećenost skladnom suživotu i radu svih ljudi, bez obzira na rasu, vjeru ili kulturu, za zajedničko dobro i doprinos prosperitetu društva.

Pročitajte Canonovu priču kako biste saznali više o tvrtki i brošuru Canonova granica kako biste pronašli informacije o naprecima na području tehnologije, istraživanja i razvoja. Više informacija o povijesti tvrtke Canon potražite na našem globalnom web-mjestu.
INOVACIJA

O tvrtki Canon Europe

Naš godišnji doprinos iznosi približno četvrtinu globalnih prihoda tvrtke Canon. Sa sjedištima u Londonu, UK i Amstelveenu, u Nizozemskoj, Canon Europe nadležan je za regionalne prodajne i marketinške operacije u Europi, Bliskom istoku i Africi. Canon Europe i tvrtke iz grupe zapošljavaju više od 13 300 ljudi na približno 120 tržišta diljem regije.

Naša korporacijska priča

U EMEA regiji poslujemo više od 60 godina, a cilj nam je upotrebljavati snimanje za transformaciju našeg svijeta.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Istraživački i proizvodni pogoni tvrtke Canon u Europi

Osim toga, Canon diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike ima brojne istraživačke i proizvodne pogone koji donose inovacije i nova rješenja u naša ključna poslovna područja:

 • Axis Communications

  Istraživanje i razvoj mrežnih rješenja za videozapise.

 • BriefCam Ltd.

  Rješenja za analizu videozapisa za pretvaranje videozapisa u pretražive, iskoristive i mjerljive podatke.

 • Canon Bretagne

  Kreira, proizvodi, reciklira i puni spremnike s tonerom diljem Europe.

 • Istraživački centar Canon France

  Istraživanje i razvoj mrežnih i komunikacijskih tehnologija za prijenos i povezivanje s vrlo kvalitetnom obradom velikih količina videopodataka te sustava i tehnologija sigurnosnih kamera.

 • Canon Giessen

  Servis i centar za podršku koji obuhvaća ponovnu proizvodnju i popravak fotokopirnih uređaja i fotoaparata.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Istraživanje i razvoj AI automatizacije sustava za podršku kliničkim odlukama.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Pruža najmodernije tehnologije snimanja i ključni je dobavljač softvera koji se upotrebljava u modernoj opremi za očnu dijagnostiku.

 • Canon Production Printing Germany

  Istraživanje i razvoj, proizvodnja, prodaja i distribucija vrlo brzih pisača za velike količine, prateće opreme, softvera i potrošnog materijala

 • Canon Production Printing Netherlands

  Istraživanje i razvoj komercijalnih pisača za velike formate, pisača srednje i velike brzine za uredsku upotrebu, potrošnog materijala itd.

 • Milestone Systems

  Istraživanje i razvoj rješenja za upravljanje videozapisima.

 • NT-WARE

  Razvoj i prodaja rješenja za upravljanje ispisivanjem i skeniranjem.

 • Canon Camera

  Tvrtke grupe Canon iz Europe

  Imamo najširi portfelj optičke tehnologije i ostajemo globalni predvodnik u industriji. To radimo s brojnim tvrtkama iz grupe koje nude svoju stručnost na polju softvera, mrežnih rješenja za videozapise, ispisivanja i medicinskih istraživanja kako bismo na tržište plasirali najinovativniju tehnologiju snimanja.

  Moglo bi vas zanimati

  Kontaktirajte nas

  Saznajte kako nas kontaktirati.