Canon Camera

SOFTVER

CANON EOS UTILITY

Daljinski upravljajte EOS fotoaparatom i lako prenosite datoteke s pomoću besplatnog softvera za fotoaparat tvrtke Canon za PC i Mac računala.

CANON EOS UTILITY

Besplatni softver za prijenos datoteka i daljinsko snimanje za EOS fotoaparate

Prenosite fotografije i videozapise na PC ili Mac računalo ili daljinski upravljajte fotoaparatom i daljinski snimajte. Upotrebljavajte USB kabel ili Wi-Fi vezu* za bežični prijenos snimki i daljinsko upravljanje.
 • Upravljajte snimanjem

  Fotoaparat upotrebljavajte na uobičajen način, a dok je povezan sa softverom EOS Utility, snimljene fotografije automatski će se prenijeti na računalo, memorijsku karticu fotoaparata ili na oboje. Omogućite klijentu odabir omiljenih snimaka već tijekom snimanja.

 • Daljinski upravljajte fotoaparatom

  Osigurajte savršeno kadriranje uz pregled uživo upotrebljavajući mreže za kadriranje i alate za kompoziciju. Upravljajte fotoaparatom s računala putem kabela ili bežične veze*, što je idealno za snimanje studijskih fotografija mrtve prirode ili sportskih događaja. EOS Utility omogućuje i aktiviranje funkcije intervalnog mjerača vremena za videozapise s ubrzanim protokom vremena.

 • Organizirajte prenesene datoteke

  Prenesene snimke možete automatski preimenovati i spremiti u mape prema datumu, vremenu i drugim postavkama snimanja kako biste ih lakše organizirali. Možete i dodati ili promijeniti metapodatke i autorska prava za snimke.

 • Dodajte prilagođene stilove slike i uspostavite vezu s DPP-om

  Registrirajte preuzete stilove slike na fotoaparatu EOS, kreirajte vlastite simulacije filma i profile boja. Osim toga, EOS Utility lako se integrira s alatom Digital Photo Professional za besprijekoran tijek poslovnog procesa.

 • Ažuriranje postavki i programskih datoteka fotoaparata

  Olakšajte podešavanje fotoaparata uz EOS Utility. Ažurirajte postavke fotoaparata, uključujući postavke mreže i FTP-a, uskladite vrijeme i datum s računalom te instalirajte ažuriranja programskih datoteka na fotoaparatu i objektivima.

 • Prenosite fotografije i videozapise s fotoaparata

  Upotrijebite EOS Utility za prijenos fotografija i videozapisa s fotoaparata na PC ili Mac računalo. Odaberite određene snimke, sve snimke ili samo one koje još niste prenijeli.

Dostupno za Mac i Windows

Preuzmite softver Canon EOS Utility

Slični članci

Moglo bi vas zanimati i...