A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

SOFTVER

CANON EOS UTILITY

Daljinski upravljajte EOS fotoaparatom i lako prenosite datoteke s pomoću besplatnog softvera za fotoaparat tvrtke Canon za PC i Mac računala.

Besplatni softver za prijenos datoteka i daljinsko snimanje za EOS fotoaparate

Prenosite fotografije i videozapise na PC ili Mac računalo ili daljinski upravljajte fotoaparatom i daljinski snimajte. Upotrebljavajte USB kabel ili Wi-Fi vezu* za bežični prijenos snimki i daljinsko upravljanje.

Upravljajte snimanjem

Fotoaparat upotrebljavajte na uobičajen način, a dok je povezan sa softverom EOS Utility, snimljene fotografije automatski će se prenijeti na računalo, memorijsku karticu fotoaparata ili na oboje. Omogućite klijentu odabir omiljenih snimaka već tijekom snimanja.

A man photographing a black male model in a studio, a woman in red headscarf pointing at the laptop standing in the foreground showing the picture in EOS Utility software.
Laptop standing on a table in the garden showing a picture of a bird feeder and a bird in EOS Utility software. A camera on a tripod in the background facing into the garden.

Daljinski upravljajte fotoaparatom

Osigurajte savršeno kadriranje uz pregled uživo upotrebljavajući mreže za kadriranje i alate za kompoziciju. Upravljajte fotoaparatom s računala putem kabela ili bežične veze*, što je idealno za snimanje studijskih fotografija mrtve prirode ili sportskih događaja. EOS Utility omogućuje i aktiviranje funkcije intervalnog mjerača vremena za videozapise s ubrzanim protokom vremena.

Organizirajte prenesene datoteke

Prenesene snimke možete automatski preimenovati i spremiti u mape prema datumu, vremenu i drugim postavkama snimanja kako biste ih lakše organizirali. Možete i dodati ili promijeniti metapodatke i autorska prava za snimke.

A man creating a folder structure in EOS Utility software on a laptop. A camera is shown next to it on the table.
Laptop showing multiple pictures of the same black male model in EOS Utility software with DPP connected. A camera is next to the laptop on a table.

Dodajte prilagođene stilove slike i uspostavite vezu s DPP-om

Registrirajte preuzete stilove slike na fotoaparatu EOS, kreirajte vlastite simulacije filma i profile boja. Osim toga, EOS Utility lako se integrira s alatom Digital Photo Professional za besprijekoran tijek poslovnog procesa.

Ažuriranje postavki i programskih datoteka fotoaparata

Olakšajte podešavanje fotoaparata uz EOS Utility. Ažurirajte postavke fotoaparata, uključujući postavke mreže i FTP-a, uskladite vrijeme i datum s računalom te instalirajte ažuriranja programskih datoteka na fotoaparatu i objektivima.

A black man shown with camera in his hands in front of the laptop, updating firmware on the camera.
A laptop on a table with camera next to it. Camera screen is showing a picture of a black male model. Laptop screen is showing EOS Utility software with a selection of images of the same man.

Prenosite fotografije i videozapise s fotoaparata

Upotrijebite EOS Utility za prijenos fotografija i videozapisa s fotoaparata na PC ili Mac računalo. Odaberite određene snimke, sve snimke ili samo one koje još niste prenijeli. Podijelite snimke s drugima s udaljene lokacije kako biste odmah dobili povratnu informaciju.

* Pojedinosti potražite u priručniku fotoaparata.

Dostupno za Mac i Windows

Preuzmite softver Canon EOS Utility

Slični članci

Moglo bi vas zanimati i...