Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

Ugrađena funkcija Wi-Fi modelu DR-C225W omogućava bežično skeniranje s mobilnih uređaja, tableta i računala. Idealno za dijeljenje među korisnicima u uredu, skeniranje dokumenata na maloprodajnim mjestima klijenata i skeniranje kod kuće.

DR-C225W

Prednosti

 • Izuzetno kompaktan dizajn s jedinstvenom stazom u obliku slova J
 • Vrlo brzo skeniranje brzinom do 50 ipm u Wi-Fi načinu rada
 • Potpuni softverski paket za sve potrebe skeniranja
 • Napredne značajke za obradu slike
 • Jednostavno i lako skeniranje zahvaljujući intuitivnim značajkama

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-C225W

Prilagodljivo skeniranje i dijeljenje


Uređaj DR-C225W s ugrađenom funkcijom Wi-Fi pruža bolji korisnički doživljaj i omogućava brže donošenje odluka. Uređajima iPad®, iPhone® te uređajima sa sustavom Android omogućava učinkovito skeniranje serije dokumenata izravno na prodajnom mjestu. Važni podaci klijenata mogu se brzo provjeriti i odmah poslati u poslovne tijekove rada utemeljene na informatičkom oblaku i sustave za upravljanje informacijama radi brže obrade. Tvrtke mogu dijeliti uređaj DR-C225W bežičnim putem između korporacijskih odjela ili malih ureda. Jednostavan alat za postavljanje bežične veze omogućuje prebacivanje iz načina rada pristupne točke i načina rada stanice (infrastrukturni način rada) bez poteškoća. Uređaj DR-C225W može raditi i putem standardnog USB priključka.

Kompaktan profil, nadahnut dizajn


Zahvaljujući jedinstvenom okomitom dizajnu staze za ulaganje dokumenata u obliku slova J, uređaj DR-C225W zauzima manje mjesta na stolu prilikom skeniranja. Skener se praktično može smjestiti na mali uski stol, policu prozora ili na maloprodajna mjesta klijenata gdje prostor može biti ograničen.

Brzo, raznovrsno skeniranje


Kako bi timovima pomogao u brzom i učinkovitom radu, uređaj DR-C225W pruža vrlo brzo, obostrano skeniranje brzinom do 50 ipm u Wi-Fi načinu rada¹. Automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 listova, koji ima ultrazvučno prepoznavanje višestrukog ulaganja, pouzdano obrađuje seriju različitih dokumenata. Ravna staza za ulaganje koja se može odabrati omogućava jednostavno skeniranje ID kartica, fotografija i papira duljine 3 m.

Napredna obrada slike


Uređaj DR-C225W ima napredne značajke obrade slike među kojima su automatsko prepoznavanje boje, poboljšanje teksta i poravnavanje. Tehnologija MultiStream™ omogućava istovremeni ispis slika u raznim načinima skeniranja.

CaptureOnTouch


Korisničko sučelje temeljeno na ikonama koje radi na principu korak po korak kojim je opremljen softver CaptureOnTouch pružaju još jednostavnije i intuitivnije iskustvo skeniranja. Značajke s novim poboljšanjima na dohvat ruke vam stavljaju mnoštvo snažnih, ali istovremeno i jednostavnih mogućnosti skeniranja i uređivanja dokumenata. U potpuno automatskom načinu rada CaptureOnTouch automatski primjenjuje idealne postavke skeniranja za sadržaj dokumenta.

CaptureOnTouch Mobile


Ova besplatna aplikacija za mobilne uređaje koja se može preuzeti s interneta omogućava skeniranje serije dokumenata izravno na mobilni uređaj/tablet te obuhvaća napredne značajke za obradu slike kao što su automatsko prepoznavanje veličine dokumenta, poravnavanje i brisanje praznih stranica.

¹ Brzine skeniranja mogu se razlikovati ovisno o Wi-Fi mreži.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-C225W, njegovim značajkama i mogućnostima.

icon

Brzina skeniranja za A4 (jednostrano)

Automatic document feeder

Automatski ulagač dokumenata

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevna količina skeniranja

Double-sided scanning

Obostrano skeniranje

USB connection

USB veza

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tilting control panel

Lako, intuitivno skeniranje

eCOPY

Izrada i uređivanje PDF dokumenata

icon

Automatski ulagač dokumenata

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Disk za postavljanje

 • eCopy PDF Pro disk

 • USB kabel

 • AC adapter

 • Kabel za napajanje

Priloženi softver

Saznajte više o softveru priloženom uz skener.

Aplikacije tvrtke Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Korisniku prilagođeno sučelje softvera CaptureOnTouch omogućava lako skeniranje papirnatih dokumenata u digitalne arhive i njihovo spremanje ili slanje na više odredišta, uključujući usluge oblaka. Izrađujte pretražive PDF datoteke pomoću OCR tehnologije.

Kompatibilnost: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Uz ovaj skener priložen je CaptureOnTouch Pro, profesionalni softver za skeniranje tvrtke Canon koji se lako koristi. Bez napora snimajte i klasificirajte serije skenova, integrirajte skener tvrtke Canon u svoje poslovne radne procese s dokumentima te povećajte produktivnost.

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

CaptureOnTouch Pro

Aplikacija za skeniranje na mobilne uređaje

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile besplatna je i za upotrebu jednostavna aplikacija koja omogućava skeniranje s odabranih skenera imageFORMULA tvrtke Canon izravno na mobilne uređaje putem Wi-Fi mreže.

 • Uštedite vrijeme obostranim skeniranjem dokumenata u jednom prolazu
 • Izradite profesionalne skenove uz automatsko prepoznavanje veličine dokumenta, korekciju iskrivljenja i brisanje praznih stranica
 • Dostupno za platformu Android, kao i iPhone i iPad
Preuzmite iz trgovine App Store
Preuzmite iz trgovine Google Play

Aplikacije drugih proizvođača softvera

eCOPY

Snažna, jednostavna aplikacija za prikaz, izradu, uređivanje i konverziju PDF datoteka. eCopy pruža sve alate za označavanje, komentiranje i uređivanje, uključujući izradu obrazaca za popunjavanje s automatskim prepoznavanjem polja. Na raspolaganju vam je i potpun paket alata za zaštitu dokumenata i potpisivanje.
Kompatibilnost: Windows

Paperport

Prenesite upravljanje dokumentima na novu razinu uz snažan softver jednostavan za upotrebu koji će vam pomoći da najbolje iskoristite skener tvrtke Canon. Skenirajte, organizirajte, pretražujte i dijelite dokumente kako biste se riješili neuredne gomile papira i učinkovito organizirali kućni ured.
Kompatibilnost: Windows

OmniPage

Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji optičkog prepoznavanja znakova, OmniPage pretvara dokumente skenirane skenerom tvrtke Canon u sadržaj koji je lako uređivati. Možete konvertirati papirnate dokumente u digitalne datoteke koje se mogu uređivati, zadržavajući raspored originalnog dokumenta – sa stupcima, bojama, slikama i grafikama.
Kompatibilnost: Windows

Presto BizCard

Nikada nećete izgubiti kontakt s poslovnim kontaktima zahvaljujući softveru Presto! BizCard za skener. Pomaže vam brzo i lako konvertirati važne kontaktne podatke iz posjetnica u digitalne baze podataka koje možete pretraživati i uređivati te lako sinkronizirati i njima upravljati.
Kompatibilnost: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager je snažan alat za korisnike Mac računala koji pruža učinkovito upravljanje dokumentima. Ima ugrađenu jednostavnu tehnologiju prepoznavanja teksta (OCR) te omogućava pohranu, uređivanje, organizaciju i dijeljenje skeniranih digitalnih dokumenata. Profesionalna obrada datoteka u kombinaciji je s jednostavnim korisničkim sučeljem.
Kompatibilnost: Mac

Paket za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rješenja (BSDP) osmišljen je za pružanje pristupa nizu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim paketima za razvoj softvera potražite na web-stranici Canon Developer Programme.