Canon imageFORMULA DR-7550C

imageFORMULA DR-7550C

Ako vam je potreban robusni i brzi skener dizajniran po mjeri korisnika, imageFORMULA DR-7550C pravo je rješenje za vas.

Prednosti

  • Brzo skeniranje u boji - 75 stranica u minuti pri 200 i 300 tpi
  • Dizajn s prednjim ulaganjem, prilagođen korisnicima
  • Ulaganje visokog kapaciteta, do 500 listova
  • Kratko vrijeme zagrijavanja koje štedi energiju
  • Napredna obrada slike
  • Robusni uređaj s radnim ciklusom od 22 500 skenova dnevno
  • Isporučuje se softver Capture Perfect

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-7550C

Produktivnost kada vam je potrebna


DR-7550C skenira super-brzinom od 75 stranica u minuti, crno-bijelo i u boji, pri rezoluciji od 300 tpi (A4, portret). Ugrađeni namjenski čip za obradu slika omogućuje ostvarivanje pune brzine čak i kada je odabrano više funkcija za obradu slika.

Dizajnirano po mjeri korisnika


Dizajn DR-7550C s prednjim umetanjem nudi vam praktičnost i udobnost te vam omogućuje lako umetanje, ulaganje i vađenje dokumenata i u sjedećem položaju. Nadalje, tipke na upravljačkoj ploči dizajnirane su tako da su lako vidljive i u razini očiju.

Fleksibilan i vrlo učinkovit


Računi, dostavnice, izvješća, grafikoni - tek su neke vrste dokumenata svakodnevno potrebnih tvrtkama. DR-7550C lako skenira sve potrebne dokumente, povećavajući učinkovitost i smanjujući troškove papira.

Automatski uređaj za ulaganje formata A3 omogućuje ispis u serijama do 500 listova i podržava 3 različita načina ulaganja papira. Robusni uređaj za ulaganje lako razvrstava pomiješane dokumente, a u rijetkom slučaju pogreške, ultrazvučni senzor za detekciju dvostrukog ulaganja odmah obavješćuje korisnika, kako bi mogao riješiti problem.

DR-7550C može se pohvaliti i sjajnim ekološkim vjerodajnicama te je jedan od energetski najučinkovitijih skenera u svojoj klasi.

Napredna obrada slike


Velik raspon moćnih značajki kao što su automatska detekcija boja, prepoznavanje orijentacije teksta, automatsko prepoznavanje veličine stranice i prepoznavanje iskrivljenja jamče vrhunsku kvalitetu i optimalnu učinkovitost.

Dizajniran za velika radna opterećenja


DR-7550C dizajniran je tako da može podnijeti i najveća radna opterećenja te pouzdano može riješiti predviđeni dnevni radni ciklus od 22 500 skeniranja.

Isporučeni softver i opcije


Uz DR-7550C isporučuje se CapturePerfect softver tvrtke Canon, a Capture Perfect paket za razvoj softvera (SDK) također je dostupan za laku, prilagođenu integraciju.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-7550C, njegovim značajkama i mogućnostima.