Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Kada su potrebne preciznost, brzina i kvaliteta, uređaji Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV predstavljaju idealno rješenje. Napredne značajke kao što je MICR uz podršku optičkog prepoznavanja znakova jamče konzistentno skeniranje serija čekova, bonova i kupona. Model CR-190i UV dodatno sadrži UV senzore koji pomažu u sprečavanju prijevara s čekovima.

Prednosti

  • Brzo skeniranje: do 190 čekova u minuti.
  • Precizno simultano čitanje uz MICR i optičko prepoznavanje znakova.
  • Utiskivanje visoke kvalitete uz ugrađeni 4-linijski utiskivač.
  • Jednostavno održavanje i integracija.

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Vrlo brzo skeniranje


Uređaji iz serije imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV dizajnirani su kako bi se korisnicima u bankama i maloprodaji ponudilo brzo, učinkovito i pouzdano rješenje skeniranja. Uz brzine do 190 čekova po minuti, uređaji CR-190i / CR-190i UV idealni su za skeniranje serija dokumenata, a njihova funkcija ultrazvučnog prepoznavanja višestrukog ulaganja smanjuje pogreške u čitanju i propuste. Te će značajke doprinijeti povećanju produktivnosti i učinkovitosti tijekova rada u pozadinskim uredima.

Precizno čitanje


Funkcija MICR uz podršku optičkog prepoznavanja znakova osigurava visok standard čitanja slika. Preciznost čitanja funkcije MICR od 99,9%* pomaže u sprečavanju skupih pogrešaka na način da podatke s čeka pročita prvi put - prije uklanjanja originala iz optjecaja.

Rezultati visoke kvalitete


Fino filtriranje teksta precizno snima slike, čak i u dokumentima s uzorcima u pozadini, kako bi se osigurala najviša kvaliteta.

Prilagodljive radne značajke


Ulagač dokumenata uređaja CR-190i / CR-190i UV s velikom zapreminom može istovremeno primiti do 250 dokumenata, a ugrađena vibrirajuća jedinica za poravnavanje dokumenata jamči skeniranje bez prekida i zaglavljivanja. Kompatibilnost sa širokim rasponom dokumenata koji nisu čekovi, poput omotnica, maloprodajnih bonova i marketinških kupona, uređaje CR-190i / CR-190i UV čini idealnima za užurbana bankarska i maloprodajna okruženja.

Fleksibilno utiskivanje


Ugrađeni 4-linijski utiskivač za bitmape visoke kvalitete i tekst omogućava fleksibilan izbor mogućnosti utiskivanja. Aktivacija paketa za razvoj softvera uređajima CR-190i / CR-190i UV omogućava dinamički ispis uz korištenje rezultata funkcije MICR u jednoj operaciji, čime se povećava produktivnost.

Pomoć bankama u sprečavanju prijevara


CR-190i UV ima UV senzore koji mogu skenirati uzorke za sprečavanje prijevara otisnute na čekovima UV tintom. Nudi mogućnost istovremenog snimanja dvije slike: crne i bijele slike ili slike u sivim tonovima i UV slike, a sve to pri velikoj brzini od 160 cpm.

Jednostavno održavanje


Otvaranje s bočne strane zadatke održavanja poput zamjene spremnika s tintom, otklanjanja zaglavljenja papira i čišćenja čini jednostavnima. Istovremeno ažuriranje upravljačkog programa i programskih datoteka smanjuje vrijeme potrebno za rutinsko održavanje, dok koristan alat za održavanje zapisnika omogućava brzo i precizno rješavanje problema, smanjujući vrijeme neaktivnosti na minimum.

Jednostavna integracija


Uređaji CR-190i / CR190i UV potpuno podržavaju ISIS/TWAIN sučelja koja organizacijama omogućuju upotrebu uređaja za razne vrste namjenskog skeniranja. Uređaji CR-190i / CR-190i UV podržavaju i tri vrste paketa za razvoj softvera, dok API softver Ranger Transport tvrtke Silver Bullet Technology omogućava jednostavnu integraciju uređaja CR-190i / CR-190i UV u nove ili postojeće sustave.

* Na temelju testiranja tvrtke Canon

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV, njegovim značajkama i mogućnostima.