RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

VIRTUALNA STVARNOST

Novi pogled na stvari. Dobro došli u SUSTAV EOS VR tvrtke Canon

Otkrijte kako kreirati prožimajući 3D sadržaj s pomoću kompatibilnog EOS fotoaparata sa senzorom punog kadra i objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, istovremeno prihvaćajući učinkovitije i jednostavnije radne procese uz SUSTAV EOS VR.

Snimite stereoskopsku VR sliku od 180° uz EOS

Inovativno rješenje tvrtke Canon za VR snimke od 180° pojednostavljuje i ujednačuje cijeli proces. Koristi prednosti sustava za montažu RF, omogućavajući dizajniranje kompaktnog dvostrukog objektiva „riblje oko“ koji projicira stereoskopske slike za lijevo i desno oko na jedan senzor punog kadra. Taj inovativan dizajn učinkovito uklanja probleme poravnanja objektiva i sinkronizacije slike, snimajući dvije paralelne slike u formatu „ribljeg oka“ izravno u jednu datoteku. To postupak konverzije i izvoza u konačnu trapeznu VR sliku čini jednostavnijim i robusnijim.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Snimajte

Kompatibilne kamere sa sustavom za montažu RF i senzorom punog kadra, kao što su EOS R5 / R5 C i njegov fantastični senzor visoke razlučivosti, olakšavaju podešavanje i snimanje stereoskopskih VR slika od 180°. Jednostavno postavite objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE na podržanu kameru s pripadajućim programskim datotekama, odaberite željene postavke kamere i uronite u posve novi svijet stvaranja virtualnog sadržaja.

Daljinsko snimanje

Upotreba najnovijih verzija Canonovog alata EOS Utility (putem kabelske veze) ili Camera Connect (putem mobilne bežične veze) za daljinsko postavljanje i upravljanje fotoaparatom, uz istovremenu mogućnost dva paralelna prikaza u formatu „riblje oko“ ili trapeznog pregleda uživo.

Camera Connect
EOS VR Utility

Konverzija

Ono što je nekoć bio složeni sustav poravnavanja, sinkronizacije i povezivanja s pomoću više sustava datoteka / kamera, sad je neizmjerno jednostavnije uz EOS VR Utility1 tvrtke Canon (podržava Canon RAW uz kompatibilne kamere, uključujući 8K RAW LT/60P s EOS R5 C), koji postupak konverzije stereoskopskih snimki i fotografija za potrebe uređivanja i reprodukcije čini mnogo učinkovitijim. Možete čak i uvoziti i automatski konvertirati VR snimke tvrtke Canon (MP4) izravno u Adobe Premiere Pro1 s pomoću Canonovog programskog dodatka EOS VR.

Uređivanje

Canonov alat EOS VR Utility podržava osnovno obrezivanje Canon VR videodatoteka prije konverzije. Međutim, kako bi se osigurala veća kontrola ocjenjivanja i uređivanja, za potrebe profesionalnih produkcija, upotrijebite Adobe Premier Pro uvozom konvertiranih datoteka iz alata EOS VR Utility ili jednostavno upotrijebite programski dodatak EOS VR za Adobe Premier Pro, za uvoz i konverziju EOS VR datoteka u sklopu jednog procesa.

Programski dodatak za adobe premiere pro vr

Prednosti SUSTAVA EOS VR tvrtke Canon

SUSTAV EOS VR tvrtke Canon nudi brži i učinkovitiji put od ulaza do izlaza, za stvaranje fantastičnog, profesionalnog stereoskopskog VR sadržaja od 180°.

Srodni softver

Povezani proizvodi

TREBATE POMOĆ?

Želite li saznati više o sustavu EOS VR tvrtke Canon?

Moglo bi vas zanimati i...

  1. EOS VR Utility i programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro neophodni su za ekvirektangularnu projekciju snimljenih VR slika od 180° s kompatibilnog fotoaparata tvrtke Canon. Verzija 1.2 ili novija softvera EOS VR Utility omogućit će konverziju podržanih RAW datoteka tvrtke Canon, uključujući 8K RAW LT/60p s EOS R5 C (kompatibilni RAW formati mogu se razlikovati ovisno o kameri) te podršku za Apple procesore i ubrzavanje grafičkog procesora. Za konverziju videozapisa u trajanju dužem od 2 minute možda će biti potrebna usluga pretplate, a za to će biti potreban Canon ID. Potrebna je i instalacija posebnog modula „HEVC Activator“ za kameru koja se upotrebljava.
  2. Za VR kompatibilnost možda će trebati posljednje ažuriranje programskih datoteka.

    NAPOMENA: OVAJ SOFTVER VR SUSTAVA MOŽE SE RAZLIKOVATI OD KOMERCIJALNOG PROIZVODA.