RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

VIRTUALNA STVARNOST

Novi pogled na stvari. Dobro došli u sustav EOS VR tvrtke Canon

Otkrijte kako kreirati prožimajući 3D sadržaj s pomoću kompatibilnog EOS fotoaparata sa senzorom punog kadra i objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, istovremeno prihvaćajući učinkovitije i jednostavnije radne procese uz SUSTAV EOS VR.

Novi pogled na stvari. Dobro došli u sustav EOS VR tvrtke Canon

Snimite stereoskopsku VR sliku od 180° uz EOS

Inovativno rješenje tvrtke Canon za VR snimke od 180° pojednostavljuje i ujednačuje cijeli proces. Koristi prednosti sustava za montažu RF, omogućavajući dizajniranje kompaktnog dvostrukog objektiva „riblje oko“ koji projicira stereoskopske slike za lijevo i desno oko na jedan senzor punog kadra. Taj inovativan dizajn učinkovito uklanja probleme poravnanja objektiva i sinkronizacije slike, snimajući dvije paralelne slike u formatu „ribljeg oka“ izravno u jednu datoteku. To postupak konverzije i izvoza u konačnu trapeznu VR sliku čini jednostavnijim i robusnijim.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Snimajte

Kompatibilni fotoaparati sa sustavom za montažu RF i senzorom punog kadra, kao što su EOS R5 i njegov fantastični senzor visoke razlučivosti, olakšavaju postavljanje i snimanje stereoskopskih VR slika od 180°. Jednostavno postavite objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE na podržani fotoaparat s pripadajućim programskim datotekama, odaberite željene postavke fotoaparata i uronite u posve novi svijet stvaranja virtualnog sadržaja.

Daljinsko snimanje

Upotreba najnovijih verzija Canonovog alata EOS Utility (putem kabelske veze) ili Camera Connect (putem mobilne bežične veze) za daljinsko postavljanje i upravljanje fotoaparatom, uz istovremenu mogućnost dva paralelna prikaza u formatu „riblje oko“ ili trapeznog pregleda uživo.

Camera Connect
EOS VR Utility

Konverzija

Ono što je nekoć bio složeni sustav poravnavanja, sinkronizacije i povezivanja s pomoću više sustava datoteka / fotoaparata, sad je neizmjerno jednostavnije uz Canon’s EOS VR Utility1 koji postupak konverzije stereoskopskih snimki i fotografija za potrebe uređivanja i reprodukcije čini mnogo učinkovitijim. Možete čak i uvoziti i automatski konvertirati VR snimke tvrtke Canon izravno u Adobe Premiere Pro1 pomoću Canonovog programskog dodatka EOS VR.

Uređivanje

Canonov alat EOS VR Utility podržava osnovno obrezivanje Canon VR videodatoteka prije konverzije. Međutim, kako bi se osigurala veća kontrola ocjenjivanja i uređivanja, za potrebe profesionalnih produkcija, upotrijebite Adobe Premier Pro uvozom konvertiranih datoteka iz alata EOS VR Utility ili jednostavno upotrijebite programski dodatak EOS VR za Adobe Premier Pro, za uvoz i konverziju EOS VR datoteka u sklopu jednog procesa.

Programski dodatak za adobe premiere pro vr

Prednosti sustava EOS VR tvrtke Canon

SUSTAV EOS VR tvrtke Canon nudi brži i učinkovitiji put od ulaza do izlaza, za stvaranje fantastičnog, profesionalnog stereoskopskog VR sadržaja od 180°.

 • Sustav EOS VR

  TEHNOLOGIJA

  Dva objektiva, jedan senzor

  Fotoaparatima s podrškom za kompatibilnu visoku razlučivost i sustavom za montažu RF kao što je EOS R52 omogućava snimanje dvije slike putem jednog senzora punog kadra, za brže, jednostavnije i robusnije postavljanje fotoaparata, bez potrebe za poravnanjem i sinkronizacijom fotoaparata. Osim toga, sustav s jednim senzorom na jednom fotoaparatu jamči identičnu reakciju boje i karakteristike ekspozicije na obje slike, a po zadanim će postavkama i sve ostale postavke fotoaparata biti identične, čime se uklanja potreba za usklađivanjem lijeve i desne slike u postprodukciji.

 • EOS VR Utility

  TEHNOLOGIJA

  Učinkovitije upravljanje i konverzija jedne datoteke

  Budući da se lijeva i desna slika snimaju jednim senzorom, unaprijed poravnate i sinkronizirane slike mogu se spremiti u jednu datoteku. Time se pojednostavljuje upravljanje datotekama za trapeznu konverziju (nisu potrebni dodatni postupci za povezivanje više slika/datoteka) i izvoz u razne profesionalne kodeke koji su spremni za reprodukciju ili daljnje uređivanje u NLE vremenskoj liniji.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  TEHNOLOGIJA

  Sustav EOS fotoaparata

  Upotreba EOS fotoaparata kao što je EOS R5 s pripadajućim 8K senzorom korisnicima omogućava snimanje u poznatom i fleksibilnom sustavu fotoaparata, a mogućnost snimanja uz Canon Log / Log3 daje slike više razlučivosti i šireg dinamičkog raspona, za snimke koje će uvući gledatelja u prizor i osigurati realistične krajnje rezultate.

Srodni softver

Povezani proizvodi

TREBATE POMOĆ?

Želite li saznati više o sustavu EOS VR tvrtke Canon?

 1. EOS VR Utility i programski dodatak EOS VR za Adobe Premiere Pro neophodni su za prebacivanje snimljenih VR slika od 180° u trapezne s kompatibilnog fotoaparata tvrtke Canon. Za pristup svim višim funkcijama i kodecima za izvoz neophodna je usluga pretplate uz plaćanje.
 2. Za VR kompatibilnost možda će trebati posljednje ažuriranje programskih datoteka.

  NAPOMENA: OVAJ SOFTVER VR SUSTAVA MOŽE SE RAZLIKOVATI OD KOMERCIJALNOG PROIZVODA.