ISPISIVANJE

Visoka kvaliteta, niski troškovi, velika količina: upoznajte MegaTank pisače PIXMA G640 i G540

Istražite nove pisače PIXMA MegaTank i saznajte zašto su idealni za vlasnike tvrtki i savršeni za vaš kućni ured.
Pisač PIXMA G540 tvrtke Canon okružen živopisnim ispisanim fotografijama dimenzija 4 x 6.

Bilo da vodite fotokiosk, studio za portrete ili ured za grafički dizajn, visoka kvaliteta slike i niski troškovi ispisivanja važni su za vašu tvrtku. Najnoviji pisači PIXMA MegaTank tvrtke Canon – PIXMA G640 i PIXMA G540 – mogu proizvesti detaljne ispise koji traju cijeli život. Ušteda koju možete ostvariti zahvaljujući njihovim impresivnim učincima tinte bit će privlačna kao i sami ispisi. Upotrijebite naš kalkulator i saznajte koliko trošite na ispisivanje.

Oba pisača iskorištavaju potpuno novi komplet tinti ChromaLife100 u šest boja koji je formuliran da odoli testu vremena: traje do 100 godina u fotoalbumu kad se fotografije ispišu na sjajnom papiru Canon Plus Glossy II PP-201. Bilo da ispisujete za klijente ili za upotrebu u osobnim fotoalbumima, možete se pouzdati u kvalitetu koja će trajati cijeli život.

Pružajući korak naprijed u kvaliteti boje, komplet tinti za PIXMA G640 i PIXMA G540 obuhvaća namjenske crvene i sive boje koje omogućuju živopisnije ispise. Uvođenje crvene tinte pruža prošireni raspon boja koji omogućuje bogatije tonove, dok siva tinta pojačava boje u tamnim područjima radi postizanje poboljšanog kontrasta i realističnijeg izgleda. Još jedna prednost spremnika s namjenskom sivom tintom je ta da se boje reproduciraju stabilnije, pružajući dosljedne rezultate na raznim vrstama fotopapira, što znači da će vaša tvrtka imati upečatljivije ispise.

Ispišite do 3800 fotografija dimenzija 4 x 6 inča uz jedan spremnik

PIXMA G640 tvrtke Canon na kojem stoji fotoaparat, okružen ispisima fotografija.

Dodatna crvena i siva tinta šire raspon boja, stvarajući bogatije, dinamičnije ispise fotografija nego što je to moguće s kompletom s tintom u četiri boje.

Pisači PIXMA G640 i PIXMA G540 imaju spremnike s tintom velikog kapaciteta koji se mogu puniti, čime se postiže mnogo praktičniji i ekonomičniji način ispisivanja nego kad se stalno moraju naručivati i mijenjati spremnici s tintom za jednokratnu upotrebu. Štoviše, pisači za fotografije PIXMA G650 i PIXMA G550 vrlo su učinkoviti i daju iznimno veliku količinu ispisa – do 38001 fotografija od 4 x 6 inča uz jedan komplet bočica s tintom.

Nadopunjavanje spremnika ne može biti jednostavnije. Bočice i poklopci spremnika s tintom označeni su bojama, a svaki ulaz oblikovan je tako da samo odgovarajuća bočica s tintom može stati, čime se osigurava nadopunjavanje bez pogrešaka. Ne morate stiskati bočice, a one automatski prestaju s ubrizgavanjem tinte kad se spremnik napuni – čak su i poklopci spremnika s tintom dizajnirani tako da ih je lako držati. Sve je to zaslužno za uredno održavanje i čiste ruke.

Ruka uzima fotografiju rajčica koja se upravo ispisala pisačem serije PIXMA G.

Komplet tinti sa šest boja koji se upotrebljava za pisače PIXMA G640 i PIXMA G540 omogućuje vrlo kvalitetne fotografije i dugotrajne ispise zahvaljujući formuli ChromaLife100.

Ruka ulijeva bočicu crvene tinte u pisač serije PIXMA G, dok druge bočice stoje pokraj.

Pisači PIXMA G640 i PIXMA G540 dizajnirani su za lako servisiranje, uključujući nadopunjavanje tinte bez stresa i jednostavnu zamjenu spremnika za održavanje tinte.

Kako bi se smanjilo vrijeme prekida rada, pisači za fotografije PIXMA G640 i PIXMA G540 nude poboljšanu preciznost ulaganja papira i velik kapacitet do 100 listova formata A4. Imaju i ispisne glave2 i spremnike za održavanje s tintom koje korisnik može zamijeniti. Svaki model ima i Full Dot LCD zaslon, tako da možete pratiti spremnik za održavanje, podesiti postavke ispisivanja i prepoznati sve pogreške ispisivanja, što znači da ćete svaki put ispisivati bez poteškoća.

Dizajnirani da budu jednostavni za upotrebu koliko su jednostavni i za održavanje, PIXMA G640 i PIXMA G540 pružaju bežično ispisivanje s raznih uređaja i kompatibilni su s aplikacijom Canon PRINT te uslugama Mopria Print Service® i Apple AirPrint®.

„Sve u jednom“ pisač

PIXMA G640 fotokopira sliku.

PIXMA G640 isporučuje se s ugrađenim funkcijama fotokopiranja i skeniranja, za sve potrebe vašeg kućnog ureda.

Serija PIXMA G ispisuje sliku s pametnog telefona.

Pisači PIXMA G640 i PIXMA G540 mogu se bežično aktivirati s pomoću uputa za ispisivanje i automatski će se isključiti nakon dovršetka zadataka.

Iako oba modela imaju iste mogućnosti vrlo kvalitetnog ispisivanja velike količine ispisa, PIXMA G640 ima i funkciju fotokopiranja i skener od 600 x 1200 dpi, što ga čini savršenim „sve u jednom“ pisačem koji se lako integrira u radno mjesto ili kućni ured. Modeli PIXMA G640 i PIXMA G540 imaju i funkciju automatskog uključivanja/isključivanja. Ta značajka za uštedu energije omogućuje vam slanje zadataka ispisivanja s prijenosnog računala, telefona ili fotoaparata s omogućenom Wi-Fi mrežom dok radite na drugoj lokaciji, tako da vas čekaju kad se vratite. Kompatibilnost s PIXMA Cloud Linkom znači da možete ispisivati slike i dokumente s društvenih medija i web-mjesta za dijeljenje fotografija.

Održavajući jednako visoku razinu učinkovitosti s običnim A4 papirom kao i s ispisima fotografija od 6 x 4 inča, PIXMA G640 i PIXMA G540 mogu ispisati 8000 A4 listova uz jedan komplet bočica s tintom u boji. Možete ih upotrebljavati i za ispisivanje letaka i postera veličine do 1200 mm na A4 listovima, uz besplatno preuzimanje softvera PosterArtist Lite tvrtke Canon za Microsoft Windows.

Svestrani PIXMA G650 i PIXMA G550 vlasnicima malih tvrtki omogućuju pružanje širokog raspona usluga ispisivanja klijentima po pristupačnim cijenama. Savršeni su za rukovatelje fotokabina i pružatelje ID-a ili marketinške profesionalce koji trebaju generirati velike količine postera, letaka i drugih reklamnih materijala. Ako tražite pisač koji nudi kapacitet, praktičnost i ispisivanje uz niske troškove, bez kompromisa po pitanju kvalitete slike, nećete htjeti propustiti ove najnovije dodatke asortimanu MegaTank tvrtke Canon.

Napisao Marcus Hawkins

  1. Učinak po stranicama vrijednost je procijenjena na temelju metode za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja upotrebljava tablicu ISO/IEC 29103 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenu spremnika nakon početnog postavljanja.
  2. Dostupnost ovisi o regiji.

Slični proizvodi

  • PIXMA G640

    Pisači za upotrebu kod kuće

    PIXMA G640

    Prvi višefunkcijski pisač u asortimanu PIXMA G sa šest punjivih spremnika s tintom na bazi topivih bojila, PIXMA G640 spaja nenadmašnu kvalitetu ispisivanja fotografija s mogućnošću izrađivanja velikih količina uz iznimno niske troškove.
  • pixma g540 fra range page

    Pisači za upotrebu kod kuće

    PIXMA G540

    Jednofunkcijski pisač sa šest punjivih spremnika s tintom na bazi bojila, za vrlo kvalitetno ispisivanje fotografija uz mogućnost izrađivanja velikih količina uz iznimno niske troškove.
  • Tintni pisači

    Plus Glossy II PP-201

    Photo Paper Plus Glossy II tvrtke Canon savršen je fotopapir za ispis vrhunske kvalitete sa sjajnom završnom obradom. Pruža savršenu završnu obradu za digitalne fotografije i sve ponovne ispise.

Slični članci

  • SAVJETI ZA ISPISIVANJE

    Pisači MegaTank i njihove prednosti

    Otkrijte šest razloga zbog kojih trebate pisač MegaTank.

  • ISPISIVANJE

    Najbolji pisači za dizajnere

    Pisači su osnovni alati za dizajnere – pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajući model za svoje potrebe.

  • ISPISIVANJE

    Tintni ili laserski: koji vam najbolje odgovara?

    Otkrijte razlike između tintnih i laserskih pisača tvrtke Canon te saznajte koji najbolje odgovara vašim potrebama.

  • ISPISIVANJE

    Način upotrebe bežičnog pisača

    Pametni načini najboljeg iskorištavanja pisača.