PROGRAM ZA PARTNERE

Program tvrtke Canon za razvojne inženjere

Najnovije web-mjesto tvrtke Canon za razvojne inženjere prepuno je korisnih resursa za zajednicu razvojnih inženjera, bez obzira na to jesu li u pitanju poslovna rješenja ili digitalna obrada slika.
Istražite web-mjesto programa za razvojne inženjere
Slušate li doista? Ili čekate svoj red da progovorite?

PREGLED

Podrška za razvojne inženjere softvera.

Program tvrtke Canon za razvojne inženjere uzbudljiva je platforma u sklopu koje vanjske tvrtke i razvojni inženjeri mogu upotrebljavati tehnologiju tvrtke Canon, stvarajući rješenja s dodatnom vrijednošću za klijente s posebnim zahtjevima.

BUDITE DIO ZAJEDNICE RAZVOJNIH INŽENJERA

Kao registrirani razvojni inženjer, svojim klijentima možete ponuditi širok raspon integriranih dodatnih značajki i prilagodbi za poslovne i tehnološke proizvode tvrtke Canon.
Slika profesionalaca koji rade zajedno za velikim stolom

Prednosti programa tvrtke Canon za razvojne inženjere

Integrirajte proizvode tvrtke Canon u specifične tijekove poslovnog procesa klijenata kako biste osigurali inovativna rješenja.

 • Dodajte vrijednost

  za svoje klijente

 • Osmislite inovacije

  S prilagođenim razvojem

 • Partnerstvo

  Uživajte u dvosmjernoj podršci uz Canon.

 • Prilagodba

  Tijek poslovnog procesa i integracija

Puna podrška za razvojne inženjere

Kroz blisku suradnju s tvrtkom Canon ispunite jedinstvene zahtjeve klijenata putem portala za razvojne inženjere tvrtke Canon. Resursi uključuju podršku i izravnu pomoć, odgovore na česta pitanja i tehničke biltene.

Širok raspon rješenja

Preuzmite pakete za razvoj softvera tvrtke Canon, informacije o aplikacijskim programskim sučeljima i brojne druge resurse za registrirane razvojne inženjere te omogućite integraciju i inovativan razvoj brojnih proizvoda i softvera tvrtke Canon.

Optimiziranje tijeka poslovnog procesa za klijenta

Pridružite se revolucionarnoj zajednici i odigrajte ključnu ulogu u poticanju rasta ekosustava tvrtke Canon za naše klijente.

Puna podrška za razvojne inženjere

Saznajte više i pridružite se programu