Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Najnovije web-mjesto tvrtke Canon za razvojne inženjere prepuno je korisnih resursa za zajednicu razvojnih inženjera, bez obzira na to jesu li u pitanju poslovna rješenja ili digitalna obrada slika.

Istražite web-mjesto Developer Programme

Podrška za razvojne inženjere

Canon ima uspješnu tradiciju razvoja prilagođenog i potpuno integriranog softvera za širok raspon klijenata, proizvoda i rješenja. Zajednica razvojnih inženjera danas istražuje paket dostupnih resursa, tako da inovativne ideje mogu postati stvarnost. Canon Developer Programme uzbudljiva je platforma u sklopu koje vanjske tvrtke i razvojni inženjeri mogu upotrebljavati tehnologiju tvrtke Canon, stvarajući rješenja s dodatnom vrijednošću za klijente s posebnim zahtjevima.

Kao registrirani razvojni inženjer, svojim klijentima možete ponuditi širok raspon integriranih dodatnih značajki i prilagodbi za poslovne i tehnološke proizvode tvrtke Canon. Pristupite paketima za razvoj softvera i aplikacijskim programskim sučeljima te integrirajte proizvode tvrtke Canon u specifične radne procese za klijente kako biste omogućili isporuku inovativnih rješenja i potaknuli rast ekosustava tvrtke Canon.

Image

Prednosti

Puna podrška za razvojne inženjere

Kroz blisku suradnju s tvrtkom Canon ispunite jedinstvene zahtjeve klijenata putem Canonovog portala za razvojne inženjere. Resursi uključuju podršku i izravnu pomoć, odgovore na česta pitanja i tehničke biltene.

Širok raspon rješenja

Preuzmite pakete za razvoj softvera tvrtke Canon, informacije o aplikacijskim programskim sučeljima i brojne druge resurse za registrirane razvojne inženjere te omogućite integraciju i inovativan razvoj brojnih proizvoda i softvera tvrtke Canon.

Optimizacija radnih procesa za klijente

Pridružite se revolucionarnoj zajednici i odigrajte ključnu ulogu u poticanju rasta ekosustava tvrtke Canon za naše klijente.

Image

Saznajte više i pridružite se programu

SAZNAJTE VIŠE