Partner with us

Radite s našim partnerima

Najbolje iskoristite akreditiranog partnera tvrtke Canon. Stručnjaci u pružanju prilagođenih rješenja za zadovoljavanje i premašivanje vaših potreba, istovremeno nastojeći pružiti klijentima najbolju uslugu u klasi.

PRONAĐITE PARTNERA

Zašto raditi s akreditiranim partnerom tvrtke Canon?

Partneri tvrtke Canon pružit će vam stručnost na lokalnoj razini, smjernice za rješenja te najbolja rješenja i usluge tvrtke Canon u klasi kako bi se zadovoljila svaka potreba vaše tvrtke.

Odnos i povjerenje

Izgradnja snažnog poslovnog odnosa s klijentima od velike je važnosti za naše partnere. Lako ih je kontaktirati i raditi s njima te razumiju vrijednost pouzdanog poslovnog partnera na kojeg se možete osloniti.

GRAPHICS AND PRODUCTION

Uz vas cijelim putem

Od faze dizajna do isporuke projekta pouzdajte se u iskustva naših partnera unutar mreže tvrtke Canon i njihovo znanje koje će vas podržati i voditi cijelim putem.

WORKPLACE SOLUTIONS

Stručnjaci za lokalno tržište

Naši su partneri vaši lokalni stručnjaci. Na temelju svog iskustva i znanja u tom području, vrlo su sposobni pobrinuti se da dobijete rješenje koje najbolje odgovara vašim zahtjevima.

BUSINESS PROCESS OPTIMISATION

Vrhunska usluga

Svi naši partneri prolaze kroz plan obuke kako bi bili sposobni kvalificirati se kao partner tvrtke Canon. Njihovo se znanje redovito ažurira jer učenje nikad ne prestaje.

TECHNOLOGY SOLUTION
Jeste li spremni raditi s našim partnerima?