Interchangeable Lens Cameras

Fotoaparati s izmjenjivim objektivom

Otkrijte Canonove fotoaparate s izmjenjivim objektivom i istražite nove kreativne načine snimanja subjekta.

Otkrijte EOS R

Sustav EOS RRevolucionarna tehnologija tvrtke Canon u središtu je sustava EOS R koji pruža nove objektive i veću brzinu izoštravanja. Integrira se s cijelim sustavom EOS objektiva EF i EF-S s pomoću adaptera te Speedlite bljeskalicama i dodatnom opremom.

Upoznajte sustav EOS R

DSLR fotoaparatiCanonovi DSLR fotoaparati pružaju širok dinamički raspon za očuvanje detalja u svijetlim dijelovima i sjenama, slike s malom razinom šuma izravno s fotoaparata i malu dubinu polja za nevjerojatne portrete. Napravljeni su za pružanje profesionalnih rezultata sa svakom snimkom koju snimite.

Upoznajte DSLR asortiman

Kompaktni fotoaparati bez zrcalaNaš asortiman kompaktnih EOS M fotoaparata bez zrcala donosi ono najbolje od kompaktnih i DSLR fotoaparata tvrtke Canon, omogućavajući snimanje fotografija i videozapisa iznimne kvalitete, prepunih detalja, boja i ugođaja – čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Upoznajte asortiman EOS M fotoaparata bez zrcala

Pronađite sustav koji vam odgovara

Već više od 30 godina legendarni sustav EOS fotografima i snimateljima omogućuje da ostanu konkurentni. Uz naš asortiman fotoaparata i objektiva nikad nije bilo lakše postići veću kreativnost

SAZNAJTE VIŠE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Svi objektivi

Objektivi tvrtke Canon svjetski su poznati po osiguravanju iznimno oštrih, jasnih i predivnih slika punih boja i kontrasta. Kombiniraju se izrada i najnovija optička tehnologija kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta fotografija i videozapisa.

Istražite odmah

All lenses

Niste sigurni koji model odabrati?

Upotrijebite naš alat za odabir fotoaparata i pronađite savršen fotoaparat za sebe.

Pronađi fotoaparat za mene

Alat za odabir DSLR fotoaparata tvrtke Canon

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrirajte se odmah