JEDNOSTAVNIJE

Pogledajte. Snimite.

Bilo da prelazite s pametnog telefona ili prelazite s DSLR fotoaparata, EOS R10 brzo vas pokreće kreativnim snimanjem načinima kojima to prije niste.
Canon EOS R10 – prednost – jednostavniji

Nova generacija tehnologije EOS R susreće jednostavan dizajn – dobitna kombinacija koja vam pomaže da istražujete kamo god krenete.

Za one koji su novi u fotografiranju ili novi u svijetu EOS fotoaparata tvrtke Canon dostupno je korisničko sučelje s vodičem. Kada je aktivirano, uči nas ne samo kako upotrebljavati fotoaparat, već i o načelima fotografiranja. A kada ste spremni isključiti vođeno korisničko sučelje, standardni prikazi i izbornici fotoaparata brzi su te intuitivni. Dizajn toliko dobar da ćete zaboraviti da je uopće tamo.

Vaš prozor u svijet

Elektroničko tražilo od 2,36 milijuna točkica na modelu EOS R10 pruža jasan, realističan prikaz svijeta i pokazuje kako će izgledati snimljena fotografija ili filmski isječak – uz pokrivenost od 100 posto. Omogućava pregled ekspozicije, dubine polja, ravnoteže bijele boje, stila slike i još mnogo toga.

Canon EOS R10 – elektronsko tražilo

Udobnije, čak i kada snimate cijeli dan, zahvaljujući brzini osvježavanja od 120 fps 1, povećanju od 0,95x i vidnoj točki od 22 mm koja je postavljena od kućišta fotoaparata. Dostupan je i način rada za uštedu energije od 60 fps. Prikazane informacije mogu se prilagoditi, stoga možete biti u toku bez ometanja. Tražilo se također može prilagoditi vašem vidu, od -3 do +1 m-1 dioptrije.

Canon EOS R10 – usporedba pomoći optičkog tražila

Način rada OVF Assist pomaže onima koji prelaze s fotoaparata s optičkim tražilima, kao što su DSLR modeli. Simulira doživljaj optičkog tražila upotrebljavajući HDR tehnologiju za otkrivanje detalja u tamnim i svijetlim dijelovima umjesto pregleda efekata slike.

Elektroničko tražilo (EVF) upotpunjeno je velikim dodirnim zaslonom promjenjivog kuta nagiba od 1,04 milijuna točaka dijagonale 7,5 cm koji vam omogućava sastavljanje kompozicije i snimanje odozdo prema gore i odozgo prema dolje, tako da možete snimati predmet iz različitih kutova. Odličan je i za snimanje videozapisa.

Canon EOS R10 – dodirni zaslon s promjenjivim kutom nagiba

APS-C susreće EOS R

EOS R10 izgradili smo oko senzora APS-C formata mjera pribl. 22,3 mm x 14,9 mm To vašem objektivu daje 1,6x više telefoto dosega u usporedbi s istom žarišnom duljinom na fotoaparatu sa senzorom punog kadra, a EOS R10 čini manjim i lakšim – idealnim suputnikom. Izolirajte udaljene detalje u pejzažima, približite se divljim životinjama u parku i ispunite kadar kako biste postigli najbolji dojam.

Canon EOS R10 – usporedba APS-C formata i punog kadra

Prilagodljive kontrole koje rade za vas

Onima koji dolaze u EOS R10 iz DSLR svijeta neće biti potrebno dugo da se naviknu na novi fotoaparat. Kontrole su tamo gdje ih očekujete pronaći – odmah ispod prstiju i palčeva – a kretanje stranicama izbornika bit će poznato, ali s poboljšanjima.

Canon EOS R10 – prilagođene kontrole

Dostupni su prilagođeni načini snimanja koji vam omogućuju trenutni pristup prethodno programiranim postavkama fotoaparata, kao i prilagodljivi zaslon izbornika My Menu (Moj izbornik) koji se može popuniti najčešće upotrijebljenim opcijama izbornika. Dostupni su i prilagođeni funkcijski gumbi koji omogućavaju podešavanje postavki tijekom snimanja, bez skidanja pogleda sa subjekta.

 1. Maksimalna brzina izmjene sličica tijekom automatskog izoštravanja, pritisak okidača dopola ili kontinuirano snimanje iznosi 59.94 fps. Imajte na umu da brzina izmjene sličica može biti manja ovisno o objektivu koji upotrebljavate i uvjetima snimanja.

Slični članci

 • PREDNOST

  Doživite novu vrstu automatskog izoštravanja

  Upotrijebili smo umjetnu inteligenciju s dubinskim učenjem i tisuće fotografija iz stvarnog svijeta kako bismo naučili EOS R10 tvrtke Canon da prepoznaje ljude, životinje i vozila – održavajući ih jasno izoštrenima dok se kreću kroz kadar.

 • PREDNOST

  Snimanje trenutaka u djeliću sekunde

  Život se odvija prilično brzo, zbog čega vam treba brz fotoaparat kojim ćete uspjeti snimiti one neponovljive trenutke

 • PREDNOST

  To je vaša priča, ispričajte je na svoj način

  Snimajte nevjerojatne videozapise istim fotoaparatom kojim snimate i vrhunske fotografije. EOS R10 je vrlo sposoban alat za izradu sadržaja koji vam omogućava da svoju priču ispričate fotografijama ili videozapisima.

 • PREDNOST

  Iznimno povezani fotoaparat

  EOS kvaliteta susreće praktičnost pametnog telefona – savršena kombinacija za sve koji vole snimati sadržaj za društvene medije, uređivati u pokretu ili daljinski upravljati fotoaparatom. Bilo da ste bloger, influencer ili volite dijeliti slike s prijateljima i obitelji, nikada nije bilo lakše prenijeti svoju kreativnost na internet.

BILTEN

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.