Ulla Lohmann osvaja najzahtjevniji tasmanijski vrh

Ulla je godinama imala opsesiju popeti se na legendarni Totem Pole i snimiti ga. Evo što se dogodilo kada je to pokušala učiniti.

Pogledajte članak

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

"Htjeli smo kreirati videozapis koji prikazuje brzu sportsku akciju koristeći usklađene dijelove, što je značilo da nam je trebala najbolja kvaliteta i prilagodljivost uređivanja u post-produkciji." Uz Canon Log pri ruci, EOS 5D Mark IV mogao nam je to pružiti."

Pogledajte članak

Image of a drone making avideo

U potrazi za snimkom

Slijedite skupinu svjetski poznatih Reutersovih fotoreportera koji putuju svijetom u potrazi za inspirativnim pričama, oboružani novim modelom EOS 5D Mark IV.

Saznajte više

hannibal_Hanschke

Christian Anderl

“Ovaj je fotoaparat sve što trebam. Ima savršen spoj tehnologije za snimanje pri slabom osvjetljenju i upravljanja koji moj posao čini užitkom.”

Pogledajte članak

Ulla Lohmann

"Kada me ljudi pitaju zašto bi prešli na novi model, odgovor je jednostavan: ovo je fotoaparat koji će podnijeti ekstremne uvjete i nastaviti dobro raditi."

Pogledajte članak

Petri Mast want to tell the story of the couple

Finish photographer Petri Mast is driving by creating the perfect wedding image that tells the story of the most important day. A day were there´s no room for failure.