eos6d

Koja je vrsta uređaja najbolja za vaše videozapise?

Otkrijte uređaj za snimanje videozapisa koji će najbolje izraziti vašu strast za kreativno pričanje priča.

Kvaliteta i mogućnost odabira

Fotoaparatima i kamkorderima koje nudi Canon možete snimiti vrhunske videozapise. Objasnit ćemo najvažnije pogodnosti različitih opcija kako biste mogli odabrati uređaj koji vam savršeno odgovara.

eos 80d

LEGRIA

Sveobuhvatni uređaji posebno namijenjeni snimanju za obitelji ili stručnjake.

legria hf g40 right side

Dizajnirani za snimanje videozapisa

Kompaktni kamkorderi iz serije LEGRIA sveobuhvatno su rješenje za obitelji i stručnjake. Posebno su dizajnirani za snimanje videozapisa i opremljeni su značajkama kao što su udobne ručke, stabilizacija slike za savršene rezultate, zaslon promjenjivog kuta nagiba i ugrađeni mikrofon vrhunske kvalitete.

lifestyle mike boyd

Dugo vrijeme snimanja

Koliko dugo želite snimati? Serija LEGRIA nudi vrlo dugo vrijeme snimanja i najbolji je odabir za snimanje sportskih događanja, kazališnih predstava, koncerata i sličnih sadržaja. Serije EOS, IXUS i PowerShot savršene su za kreativno snimanje kraćih videozapisa.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

DSLR fotoaparat i fotoaparati bez zrcala

EOS fotoaparati s izmjenjivim objektivima koji pružaju najveću kreativnu kontrolu.

eos 80d

Kreativna kontrola

EOS DSLR i lako prenosivi fotoaparati bez zrcala omogućavaju vam da bolje kontrolirate izgled svojih videozapisa zahvaljujući širokom rasponu izmjenjivih objektiva te velikim APS-C senzorima i senzorima punog kadra. Odaberite objektiv koji će poboljšati prekrasnu kinematografsku malu dubinu polja.

m6 lifestyle

Slika vrhunske kvalitete

EOS fotoaparati nude vrhunsku kvalitetu slike, bez obzira snimate li fotografije ili videozapise. Trebate samo odabrati veličinu kućišta koja vam najbolje odgovara – lako prenosivi EOS bez zrcala ili DSLR EOS pune veličine kojim se jednostavno rukuje.

eos 80d tech

PowerShot i IXUS

Kompaktni fotoaparati s fiksnim objektivom za zumiranje koje jednostavno možete ponijeti sa sobom kamo god krenete.

powershot g7 x mark ii frt

Sjajne značajke za videozapise i fotografije

Kompaktni fotoaparati iz linija PowerShot SX i IXUS koje nudi Canon jednostavni su za upotrebu i bez problema stanu u vašu torbu ili džep – idealan odabir za snimanje videozapisa dok ste u pokretu. Opremljeni su brojnim odličnim značajkama za fotografiranje, primjerice jakim zumiranjem, koje su ujedno sjajne i za snimanje videozapisa.

powershot g3 x sample

Moćan prijenosni fotoaparat za vlogere

Naši fotoaparati iz serije PowerShot G stanu u džep, opremljeni su 1-inčnim ili većim senzorima i omogućavaju vam snimke vrhunske kvalitete s malom dubinom polja. PowerShot G7 X Mark II opremljen je i podiznim zaslonom kako biste lakše mogli snimati iz različitih kutova, što ga čini sjajnim odabirom za vlogere.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Još uvijek niste sigurni?

Saznajte više o fotoaparatima za videozapise iz serije LEGRIA HF-G i razlikama između snimanja u 4K i HD razlučivosti.