LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K I FULL HD KAMKORDERI ZA
VIDEOENTUZIJASTE

Snimajte sjajne videozapise kojima ćete izražavati svoju strast za pričanje priča uz napredni asortiman LEGRIA HF G.

Vrhunska kvaliteta i kreativnost

Asortiman LEGRIA HF G opremljen je naprednim tehnologijama i opsežnim kreativnim kontrolama u jednostavnim kamkorderima pogodnima za snimanje iz ruke, idealnima za vlogere, youtubere te one koji snimaju dokumentarne i neovisne filmove.

Napredna tehnologija

Snimajte nevjerojatno uglađene i žive videozapise, čak i pri zahtjevnom osvjetljenju, zahvaljujući značajkama kao što je 1-inčni senzor 4K CMOS ili HD CMOS PRO, ugrađeni ND filtar, stabilizacija slike u 5 osi s optičkim stabilizatorom slike i širokim dinamičkim rasponom.

Advanced technology

Ugodno kreativno snimanje

Uživajte u lakom snimanju iz ruke uz sklopku za zumiranje profesionalnog stila, nagibno tražilo i intuitivni dodirni zaslon. S pomoću prilagodljivih funkcijskih tipki i kotačića preuzmite kontrolu i ubrzajte rad te priključite mikrofon i slušalice za vrlo kvalitetan zvuk.

Comfortable creative shooting

4K ili Full HD?

Otkrijte prednosti snimanja u 4K ili Full HD razlučivosti – od razlučivosti slike do pohrane podataka, uređivanja i reprodukcije – kako biste mogli odabrati uređaj koji najbolje odgovara svim vašim kreativnim projektima, sada i ubuduće.

Pročitajte više

4k or Full HD?

Koja kamera tvrtke Canon najbolje odgovara potrebama vaših videozapisa

Niste sigurni koji vam uređaj tvrtke Canon najbolje odgovara? Usporedite prednosti snimanja videozapisa s pomoću kamkordera LEGRIA, EOS fotoaparata s izmjenjivim objektivom ili jednog od naših kompaktnih fotoaparata.

Pročitajte više

Which Canon camera is best for your video needs

Još niste pronašli to što tražite?