Bežični ispis s mobilnih uređaja i skeniranje na njih

Aplikacija Easy-PhotoPrint za iPhone, iPad i iPod Touch

Canon Easy-PhotoPrint (Canon iEPP) je besplatna aplikacija koja vam omogućava jednostavan ispis fotografija i skenova s uređaja iPhone, iPod touch ili iPad na kompatibilnim pisačima PIXMA i SELPHY* putem lokalne bežične mreže (Wi-Fi).

Značajke

• Automatski pronalazi pisače u Wi-Fi mreži

• Ispisujte snimke s mobilnih uređaja

• Skenirajte izravno na iPhone, iPod touch ili iPad (samo višenamjenski pisači PIXMA)

Način korištenja
Jednostavno preuzmite aplikaciju Canon iEPP na mobilni uređaj i dodirnite ikonu Canon iEPP kako biste započeli.

* Informacije o kompatibilnosti potražite u specifikacijama proizvoda

Aplikacija Easy-PhotoPrint omogućava odabir jedne ili više JPEG fotografija te njihov ispis do 20 kopija odjednom. Možete odabrati ispis s obrubom ili bez njega i jednostavno odabrati neku od mnogobrojnih veličina i vrsta papira.

1. Idite na Photo Albums (Albumi s fotografijama).

2. Dodirnite fotografije kako biste ih dodali u red čekanja za ispis (vidi se u gornjem desnom kutu)

 

3. Idite na red čekanja za ispis, potvrdite postavke i dodirnite Print (Ispis). 4. Prikazat će se stranica s napretkom ispisa.

Snimanje fotografije i ispis

Pokrenite fotoaparat izravno iz aplikacije Canon iEPP i odmah ispišite snimljene fotografije.1. Idite na Camera (Fotoaparat) 2. Snimite fotografiju.

 

 

3. Pregledajte fotografiju, dodirnite Use (Koristi) za ispis ili Retake (Ponovo snimi) za ponovno snimanje. 4. Potvrdite postavke i dodirnite Print (Ispis)

Skenirajte dokument ili fotografiju (samo višenamjenski pisači PIXMA)

Skenirajte s kompatibilnog višenamjenskog pisača tvrtke Canon i spremite fotografiju ili dokument na iPhone, iPod touch ili iPad u obliku PDF ili JPEG datoteke.


1. Idite na Scan Settings (Postavke skeniranja) 2. Potvrdite postavke i odaberite Scan (Skeniraj).

 


3. Pregledajte rezultate skeniranja i prijeđite na sljedeći korak. 4. Podatke možete poslati e-poštom ili spremiti u JPEG ili PDF formatu.

Skenirane dokumente ili fotografije (PDF ili JPG datoteke) možete poslati na ispis.

1. Idite na Scanned Items (Skenirane stavke) 2. Odaberite dokument za ispis.

 

3. Dodirnite Print (Ispis). 4. Prikazat će se stranica s napretkom ispisa.

Kako biste ispisali PDF datoteku (ne skeniranu pomoću aplikacije iEPP), najprije je morate pregledati pomoću aplikacije za pregled PDF datoteka i zatim je proslijediti aplikaciji iEPP.


1. Pregledajte PDF datoteku i odaberite Print (Ispis) 2. Potvrdite postavke i dodirnite Print (Ispis) Prikazat će se stranica s napretkom ispisa

Easy-PhotoPrint za iPad

Aplikacija Canon iEPP za iPad ima jednake funkcije kao i na uređajima iPhone i iPod Touch, ali gumbi Photo Albums (Albumi s fotografijama), Scanned Items (Skenirane stavke), Print Settings (Postavke ispisa) i Print (Ispis) lako su dostupni. Kako bi se dodatno olakšalo korištenje, orijentacija zaslona automatski se mijenja na uređaju iPad.