Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Optička
izvrsnost
za 4K

Snimanje u 4K razlučivosti zahtijeva izvanrednu oštrinu slike pa je Canon model XF405/XF400 opremio najkvalitetnijim optičkim zumiranjem od 15x, što mu omogućuje pružanje iznimno visoke razlučivosti čak i pri slabom osvjetljenju.

Snažno širokokutno zumiranje

Zahvaljujući iznimno širokokutnom objektivu od 25,5 mm i optičkom zumiranju od 15x, model XF405/XF400 može snimati u najzahtjevnijim okruženjima. Upotrebom 4K senzora u Full HD načinu rada može se postići još veće zumiranje – do naprednog zumiranja od 30x – što je savršeno za snimanje udaljenih detalja.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Izvucite više iz svake situacije

Pogledajte kako se zumiranje od 15x može nositi sa zahtjevnim okruženjem snimanja u 4K razlučivosti i kako se još više povećava u Full HD razlučivosti.

Pogledajte videozapis

Iznimna stabilizacija slike u 5 osi

Pouzdano snimajte znajući da se XF405/XF400 može osloniti na Canonovu vrhunsku stabilizaciju slike u 5 osi koja omogućuje snimanje dok ste u pokretu ili iz ruke.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Nikada nije bilo lakše snimati iz ruke

Pogledajte koliko uglađena može biti stabilizacija u 5 osi prilikom snimanja dok ste u pokretu.

Pogledajte videozapis

Built-in ND filters

Ugrađeni ND filtri

XF405/XF400 pruža vrhunske radne značajke u svim uvjetima osvjetljenja. Dodirom tipke ugrađeni ND filtri (ND 1/4, ND 1/16 i ND 1/64) pružaju kontrolu ekspozicije pri jarkom svjetlu ili kada je potreban širok otvor blende.

Pogledajte videozapis

Predivni istaknuti svijetli dijelovi uz blendu s 9 listića

Objektiv ima blendu s 9 listića, što znači da će pozadinski "bokeh" efekt izvan fokusa biti ljepši i kružni s dvostruko većim brojem snopova svjetla u usporedbi s blendom s parnim brojem listića.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram