Wide range of lens options
alt text goes here

Širok raspon objektiva

Upotrijebite Canonove objektive sa senzorom punog kadra sa sustavom za montažu EF kako biste iskoristili Dual Pixel CMOS automatsko izoštravanje. Opcionalni sustavi za montažu PL i B4 (potreban je adapter EF/PL na B4) dodatno pružaju ogroman asortiman objektiva s Canonovom izvanrednom kvalitetom slike.

EF priključak tvrtke Canon s funkcijom Cinema Lock

Snimajte s pomoću objektiva punog kadra s EF sustavom za montažu kako biste imali odličnu pouzdanost i rukovanje uz izvanredne optičke radne značajke u nenadmašnom rasponu žarišnih duljina.

EF Cinema Lock pruža stabilnu montažu, što je idealno kada upotrebljavate objektive s velikom žarišnom duljinom, a istovremeno zadržava sve prednosti EF sustava za montažu.

Canon EF mount with Cinema Lock

Ispravljanje rubnog osvjetljenja

Iskoristite prednosti informacija s objektiva koje se šalju kućištu kamere radi automatske korekcije razine svjetla u kutovima, nadoknađujući svojstva objektiva. To je naročito korisno za širokokutne objektive i daje prirodniji izgled slici.

Peripheral illumination correction

Korekcija kromatske aberacije

Time se ispravljaju nedostaci u boji (kromatske aberacije) u perifernim područjima zaslona, uslijed razlika u indeksima loma svjetlosti za različite valne duljine.

Za podržane objektive pogledajte servisnu stranicu s čestim pitanjima

Otkrijte više

Chromatic aberration correction

PL priključak

EOS C700 FF dostupan je i s PL sustavom za montažu uz podršku za tehnologiju Cooke /i s kompatibilnim objektivima. Dostupna je usluga promjene sustava za montažu (EF u PL/PL u EF).

PL mount

Konfiguracija emitiranja

Upotrebljavajte način rada senzora Super 16 mm s MO-4E/MO-4P B4 adapterima za montažu objektiva za emitiranje te 12-pinsku vezu koja omogućuje daljinsko upravljanje blendom i bilježenje podataka o izoštravanju, zumiranju i blendi. Omogućeno je i napajanje jedinice rukohvata putem podrške za 12-pinski priključak za objektiv.

Broadcast configuration

Istražite druge prednosti