legria family video cameras

Kompaktne obiteljske videokamere LEGRIA

Snimajte i dijelite stabilne Full HD videozapise vrhunske kvalitete uz asortiman kompaktnih videokamera LEGRIA HF R.

Inteligentni optički stabilizator slike

Inteligentni stabilizator slike osigurava oštre, detaljne videozapise, tako da se možete usredotočiti na snimanje. Automatski prepoznaje scenu i bira odgovarajuće postavke stabilizatora slike između 4 načina rada kako bi neutralizirao efekt pomicanja i spriječio zamućenje.

Snimanje vrhunske kvalitete

Uživajte u najboljoj Full HD kvaliteti uz snimanje pri 50 sličica u sekundi koje osigurava oštre i jasne čak i subjekte koji se brzo kreću.

highest quality recording
baby mode video cameras

Čarobni trenuci s bebom

Uz napredni način rada za bebe snimite bebine prve korake i riječi, kao i mnoge druge važne trenutke. Možete izraditi zabavne albume za do troje djece, a snimljeni materijal automatski će se spremiti u odabrani album.

Pogledajte videozapis

Pomoću u kadriranju kod zumiranja

Koristeći snažno zumiranje, lako možete izgubiti subjekt, pa vam Zoom Framing Assist pomaže da ga zadržite u kadru i olakšava praćenje akcije. Izgubljene subjekte pronaći ćete jednim pritiskom tipke, uz vraćanje originalne postavke zumiranja.

zoom framing assist

Snimite izvanredan zvuk

Uz Audio Scene Select i ugrađeni mikrofon visoke osjetljivosti s funkcijom zumiranja vaši videozapisi zvučat će jednako dobro kao što izgledaju. Samo odaberite neki od 5 načina rada scene, kao što je glazba ili govor, i postavke zvuka automatski će se optimizirati.

audio scene select