REDLINE CHALLENGE

PRIHVATITE IZAZOV REDLINE CHALLENGE

Izazov Redline Challenge namijenjen je ambicioznim amaterskim fotografima koji žele izazov za svoju kreativnost i test za svoje tehničko znanje.
Canon Camera

PRIHVATITE IZAZOV REDLINE CHALLENGE

Prijave su sada zatvorene

Prijave za ovogodišnji Red Line Challenge sada su zatvorene. Hvala tisućama fotografa koji su nam poslali svoje najbolje fotografije na temu Svjetlo u tami. U nastavku pogledajte snimke koje su privukle naše suce i ušle u uži izbor i brzo se vratite kako biste vidjeli pobjedničku fotografiju.

GALERIJA

Pronađite inspiraciju u našoj galeriji istaknutih prijava

Pregledajte neke od najboljih fotografija koje su prijavili entuzijasti za fotografiju diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike – sve zanimljive interpretacije našeg izazova Svjetlo u tami.
Canon Camera

UPOZNAJTE NAŠEG SUCA

Pronađite inspiraciju u radu Lorenza Holdera koji je trinaest puta bio finalist natjecanja Red Bull Illume

Poznat po svježem i dramatičnom stilu, koji je likovna umjetnost koliko i fotografija, te po izvanrednoj mogućnosti snimanja neočekivanog, čak i u najizazovnijim situacijama, međunarodno priznati fotograf Lorenz savršen je izbor za vašeg suca i mentora za Redline Challenge.

TEMA

Savladajte svjetlo u tami

Lorenz Holder poziva vas na istraživanje uzbudljivih mogućnosti snimanja pri slabom osvjetljenju, snimajući uvijek intrigantni odnos svjetlosti i sjene, kontrasta i boje.

Canon Camera
Canon Camera

NAGRADA

Evo što biste mogli osvojiti

Pobijedite u izazovu Redline i dobit ćete sve potrebno za razvijanje vještine. Osvojit ćete najnoviji komplet tvrtke Canon – vrijedan više od 14 000 eura. Štoviše, dobit ćete priliku razviti svoje vještine i pomaknuti granice kreativnosti uz nevjerojatno iskustvo koje se ne može kupiti novcem – osobni fotografski zadatak koji će postaviti i nadzirati ambasador tvrtke Canon i međunarodno priznati fotograf Lorenz Holder.

SAVJETI I TRIKOVI

Pomaknite granice kreativnosti i vještine uz ekskluzivne profesionalne uvide

Poslušajte što ima za reći inspirativna postava ambasadora tvrtke Canon dok vas vode kroz svoj pristup snimanju pri slabom osvjetljenju te vam pružaju savjete i trikove koji će vam pomoći da svladate izazov Svjetlo u tami.
Prikaz svih savjeta i trikova
 • SAVJETI I TRIKOVI

  Čarobni portreti pri slabom osvjetljenju

  Ambasadorica tvrtke Canon Tasneem Al Sultan istražuje lokalne gradske ulice te vam daje konačne savjete i trikove za maksimalno iskorištavanje svjetla u tami za portrete upotrebljavajući svakodnevne objekte koje je lako pronaći.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Boja u tami

  Pridružite se ambasadoru tvrtke Canon Lorenzu Holderu dok objašnjava kako se igrati s bojom tijekom snimanja u tami radi kreiranja neočekivanih i dramatičnih rezultata.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Život pri slabom osvjetljenju

  Ambasadorica tvrtke Canon Aline Deschamps dijeli savjete za upotrebu svjetla u tami radi kreiranja smislenih dokumentarnih fotografija i otkriva kako rad pri slabom osvjetljenju često može pomoći u izgradnji odnosa s objektom.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Snimka čestice

  Ambasador tvrtke Canon Lorenz Holder objašnjava kako upotrebljavati kišu, maglu, snijeg i druge elemente za unošenje teksture u snimke.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Trikovi za osvjetljenje noćnih pejzaža

  Pridružite se ambasadoru tvrtke Canon Valterriju Hirvonenu dok noću obilazi rodnu Finsku, stvarajući čarobne slike pejzaža uz jednostavne trikove za osvjetljenje.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Čarolija sporog zatvarača

  Ambasador tvrtke Canon Lorenz Holder objašnjava zašto je vaša mašta jedino ograničenje za snimanje pri slabom osvjetljenju.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Dramatični portreti pri slabom osvjetljenju

  Ambasador tvrtke Canon Eliska Sky objašnjava kako njezin odgovor na izazov Svjetlo u mraku ostaje odvažan i živopisan uz jednostavne savjete za svakodnevno osvjetljenje u kombinaciji s njezinim prepoznatljivim portretima visoke mode.

 • SAVJETI I TRIKOVI

  Saznajte više o svjetlu

  Ambasador tvrtke Canon Lorenz Holder objašnjava zašto je vaša mašta jedino ograničenje za snimanje pri slabom osvjetljenju.

 • Snimajte pri slabom osvjetljenju kao nikad prije

  Budite kreativniji nego što ste ikada mislili da je moguće uz naš revolucionarni asortiman fotoaparata bez zrcala sa senzorom punog kadra. Sustav EOS R dizajniran je za snimanje u tami, a obuhvaća najmodernije tehnologije, pristup našem asortimanu revolucionarnih RF objektiva i vrhunske mogućnosti snimanja pri slabom osvjetljenju.

 • RF objektivi

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Idealni svakodnevni objektiv za entuzijaste s fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je lagan, kompaktan, jednostavan za upotrebu i omogućit će vam da svoje fotografsko umijeće prenesete na novu razinu.

 • Standardni objektivi

  RF 50mm F1.8 STM

  Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1,8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R5

  Ponovno razmislite o svemu što znate o fotoaparatima bez zrcala. Beskompromisne radne značajke fotoaparata EOS R5 revolucionizirat će fotografiranje i snimanje filmova.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R

  Fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima pruža nove kreativne mogućnosti.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS RP

  Malen, lagan i intuitivan fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra dizajniran je za putovanja i svakodnevno fotografiranje.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R6

  Što god i gdje god snimali, s fotoaparatom EOS R6 možete biti kreativniji no što ste ikada mislili.

 • Slični članci

  Saznajte više od naše zajednice ambasadora tvrtke Canon i inspirativnih kreativaca u ovim pričama i vodičima.
  Prikaz svih članaka
 • A road network at night with red and white light trails caused by the long exposure, shot from a bridge passing over two roads and a train track.

  ČLANAK

  Redline Challenge: upoznajte suce

  Upoznajte stručnjake koji će odabrati najbolju snimku pod temom „Svjetlo u tami“ i saznajte što traže kod pobjedničke fotografije.

 • ČLANAK

  Redline Challenge: pripremanje snimaka za slanje

  Lorenz Holder daje savjet o tome kako odabrati najbolje snimke i preobraziti ih iz dobrih u nagrađivane.

 • Two young people relax on a palette bed with an orange throw on it. A plant casts dramatic shadows on the yellow walls.

  ČLANAK

  Profesionalci otkrivaju kako iskoristiti tamu u svoju korist

  Četiri ambasadora tvrtke Canon objašnjavaju kako je snimanje pri slabom osvjetljenju savršena prilika za pomicanje granica kreativnosti.

 • A snowboarder performs a jump on a snowy outcrop, with a golden sunset in the background.

  ČLANAK

  Profesionalni savjeti za savršene ekspozicije s bljeskalicom pri slabom osvjetljenju

  Mentor za Redline Challenge, Lorenz Holder, otkriva tri omiljene tehnike prilikom snimanja zalaska sunca i noćne fotografije s bljeskalicom.

 • ČLANAK

  Redline Challenge: svladavanje „Svjetla u mraku“

  Akcijski fotograf Lorenz Holder predstavlja prvi Redline Challenge te dijeli savjete za pristup izazovu.

 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ČLANAK

  Adrenalinski pejzaži

  Otkrijte kako ambasador tvrtke Canon i mentor izazova Redline Challenge Lorenz Holder spaja pejzaže i akciju na nevjerojatan i originalan način.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ČLANAK

  Mračna strana: fotografiranje pri slabom osvjetljenju

  Valtteri Hirvonen osmislio je ovu tehniku tijekom mračnih finskih zima. Ovdje otkriva savjete za snimanje pri slabom osvjetljenju.

 • ČLANAK

  Susret akcijskog sporta i fotografije arhitekture

  Ambasador tvrtke Canon Lorenz Holder govori o tome kako je upotrijebio telefoto objektivi sa zumiranjem s velikim otvorom blende kako bi snimio daskača u akciji ispod vijadukta.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Višestruki dobitnik nagrade Red Bull Illume, fotograf Lorenz, iz Freisinga u Njemačkoj, specijalizirao se za fotografije akcijskih sportova u kombinaciji s pejzažima i fotografijama arhitekture.

 • Canon Camera

  ZAJEDNICA

  Pridružite se diskusiji

  Uključite se u razgovore i diskusije koji se upravo sada vode na našim kanalima društvenih mreža, saznajte što drugi u zajednici misle o izazovu Redline Challenge ili pronađite dodatne savjete i trikove koji će vam pomoći u pomicanju granica fotografije na našem kanalu na YouTubeu.

  REGISTRIRAJTE SE ODMAH

  Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.