REDLINE CHALLENGE

PRIHVATITE IZAZOV REDLINE CHALLENGE

Izazov Redline Challenge namijenjen je ambicioznim amaterskim fofografima koji žele izazov za svoju kreativnost i test za svoje tehničko znanje. Prihvatite izazov koji je postavio Lorenz Holder kako biste dobili priliku osvojiti komplet tvrtke Canon vrijedan više od 14 000 eura, kao i ekskluzivni fotografski zadatak koji nadzire sam Lorenz.
Canon Camera

PRIHVATITE IZAZOV REDLINE CHALLENGE

TEMA

Savladajte svjetlo u tami

Lorenz Holder poziva vas na istraživanje uzbudljivih mogućnosti snimanja pri slabom osvjetljenju, snimajući uvijek intrigantni odnos svjetlosti i sjene, kontrasta i boje.

Canon Camera

NAČIN PRIJAVE

Zadovoljite kriterije i pratite korake kako biste prijavili svoje fotografije

Lorenz Holder i naš žiri procijenit će svaku prijavu po pitanju kadriranja, kreativnosti i tehničke vještine. Jednom kad zaključite da ste doista napredovali u odgovaranju na izazov, pratite korake u nastavku kako biste prijavili svoje fotografije.
Prijavite se odmah Odredbe i uvjeti
 • KORAK 1

  Odaberite svoje najbolje fotografije

  Pažljivo pregledajte svoje fotografije i odaberite one koje najbolje odgovaraju na izazov, Svjetlo u tami.

 • KORAK 2

  Provjerite vrstu i veličinu datoteke

  Prijave se moraju poslati u formatu od 150 dpi, 2000 piksela duljom stranom, pa provjerite zadovoljavaju li vaše fotografije tražene uvjete prije prijave.

 • KORAK 3

  Pošaljite prije isteka vremena za prijavu

  Kako biste se prijavili za izazov, pošaljite svoje fotografije na internetu prije isteka roka 31. svibnja 2021.

 • KORAK 4

  Registrirajte se za ažuriranja

  Pratite nas na društvenim mrežama ili se predbilježite na naš bilten s novostima kako biste dobivali najnovije informacije o izazovu i provjerili jeste li ušli u uži izbor.

 • Canon Camera

  NAGRADA

  Evo što biste mogli osvojiti

  Pobijedite u izazovu Redline i dobit ćete sve potrebno za razvijanje vještine. Osvojit ćete najnoviji komplet tvrtke Canon – vrijedan više od 14 000 eura. Štoviše, dobit ćete priliku razviti svoje vještine i pomaknuti granice kreativnosti uz nevjerojatno iskustvo koje se ne može kupiti novcem – osobni fotografski zadatak koji će postaviti i nadzirati ambasador tvrtke Canon i međunarodno priznati fotograf Lorenz Holder.

  Snimajte pri slabom osvjetljenju kao nikad prije

  Budite kreativniji nego što ste ikada mislili da je moguće uz naš revolucionarni asortiman fotoaparata bez zrcala sa senzorom punog kadra. Sustav EOS R dizajniran je za snimanje u tami, a obuhvaća najmodernije tehnologije, pristup našem asortimanu revolucionarnih RF objektiva i vrhunske mogućnosti snimanja pri slabom osvjetljenju.

 • Fotoaparati bez zrcala

  Canon EOS R5

  Ponovno razmislite o svemu što znate o fotoaparatima bez zrcala. Beskompromisne radne značajke fotoaparata EOS R5 revolucionizirat će fotografiranje i snimanje filmova.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R6

  Što god i gdje god snimali, s fotoaparatom EOS R6 možete biti kreativniji no što ste ikada mislili.

 • Fotoaparati bez zrcala

  Canon EOS RP

  Malen, lagan i intuitivan fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra dizajniran je za putovanja i svakodnevno fotografiranje.

 • Standardni objektivi

  RF 50mm F1.8 STM

  Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1,8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R

  Fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima pruža nove kreativne mogućnosti.

 • RF objektivi

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Idealni svakodnevni objektiv za entuzijaste s fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je lagan, kompaktan, jednostavan za upotrebu i omogućit će vam da svoje fotografsko umijeće prenesete na novu razinu.

 • Canon Camera

  UPOZNAJTE NAŠEG SUCA

  Pronađite inspiraciju u radu Lorenza Holdera koji je trinaest puta bio finalist natjecanja Red Bull Illume

  Poznat po svježem i dramatičnom stilu, koji je fina umjetnost koliko i fotografija, te po izvanrednoj mogućnosti snimanja neočekivanog, čak i u najizazovnijim situacijama, međunarodno priznati fotograf Lorenz savršen je izbor za vašeg suca i mentora za Redline Challenge.

  Slični članci

  Saznajte više od naše zajednice ambasadora tvrtke Canon i inspirativnih kreativaca u ovim pričama i vodičima.
  Prikaz svih članaka
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ČLANAK

  Adrenalinski pejzaži

  Otkrijte kako ambasador tvrtke Canon i mentor izazova Redline Challenge Lorenz Holder spaja pejzaže i akciju na nevjerojatan i originalan način.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ČLANAK

  Mračna strana: fotografiranje pri slabom osvjetljenju

  Valtteri Hirvonen osmislio je ovu tehniku tijekom mračnih finskih zima. Ovdje otkriva savjete za snimanje pri slabom osvjetljenju.

 • ČLANAK

  Susret akcijskog sporta i fotografije arhitekture

  Ambasador tvrtke Canon Lorenz Holder govori o tome kako je upotrijebio telefoto objektivi sa zumiranjem s velikim otvorom blende kako bi snimio daskača u akciji ispod vijadukta.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Višestruki dobitnik nagrade Red Bull Illume, fotograf Lorenz, iz Freisinga u Njemačkoj, specijalizirao se za fotografije akcijskih sportova u kombinaciji s pejzažima i fotografijama arhitekture.

 • Canon Camera

  ZAJEDNICA

  Pridružite se diskusiji

  Uključite se u razgovore i diskusije koji se upravo sada vode na našim kanalima društvenih mreža, saznajte što drugi u zajednici misle o izazovu Redline Challenge ili pronađite dodatne savjete i trikove koji će vam pomoći u pomicanju granica fotografije na našem kanalu na YouTubeu.

  REGISTRIRAJTE SE ODMAH

  Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.