Profesionalni zasloni

Canon DP-V1830

Zahvaljujući kompaktnom i laganom dizajnu za studijska okruženja ili setove za snimanje, profesionalni monitor DP-V1830 pruža izvanredne radne značajke za 4K HDR snimanje.

Tehnički podaci

 • 18” 4K HDR Display

  18-inčni 4K HDR zaslon

  LCD zaslon od 3840 x 2160 nudi svjetlinu od 1000 cd/m² preko cijelog zaslona

 • Exceptional Image Quality

  Izvanredna kvaliteta slike

  Ispunjava Dolby Vision i EBU TECH3320 standarde*

 • 18” 4K HDR Display

  Napredan HDR nadzor

  Monitor valnog oblika, lažna boja, provjera raspona i još mnogo toga

 • Uncompromised Connectivity

  Priključci bez kompromisa

  1 HDMI ulaz i 12G-SDI priključci (4 ulaza i 4 izlaza)

 • Dual/Quad Display and 8K Support

  Dvostruki/četverostruki zaslon i podrška za 8K

  Za besprijekoran nadzor više kamera i radne procese visoke rezolucije

 • Robust and Portable

  Robustan i prijenosan

  Kompaktno i lagano kućište od 7,5 kg

* Razred kvalitete 1A ostvaren je za omjer kontrasta, vršnu svjetlinu, razinu crne boje, ujednačenost osvjetljenja i vrijeme kašnjenja.

PODRŠKA ZA PROIZVODE

Dostupno je ažuriranje

Nove programske datoteke (v1.1) pružaju potpuno nove značajke, uključujući dodatne alate za HDR nadzor, višestruki SDI/HDMI prikaz i još mnogo toga. Ugrađeni SDI preklopnik sada je dostupan uz dodatnu naknadu, za organizirane produkcije s više kamera.

Alati za HDR nadzor

DP-V1830 ima nagrađivane alate tvrtke Canon za napredni HDR nadzor koji pomažu u procjeni HDR sadržaja te pružaju detaljne i precizne informacije o svakom aspektu prikazanog signala.

18” Display with Exceptional Brightness

18-inčni zaslon iznimne svjetline

DP-V1830 ima 18-inčni 4K UHD LCD zaslon s punim zaslonom i ujednačenom svjetlinom do 1000 cd/m². Upotpunjen iznimno niskom razinom crne od 0,001 cd/m², ovaj monitor pruža besprijekorne HDR značajke i preciznost.

Vjerna reprodukcija boja i detaljna HDR kvaliteta slike

Napredni zaslon tvrtke Canon i tehnologija lokalnog zatamnjenja pružaju vrhunsku svjetlinu, detaljne sjene i širok raspon boja preko cijelog zaslona. Prikazuje vrhunski HDR sadržaj, uz Dolby Vision certifikaciju i razred kvalitete 1A prema EBU TECH3320 standardima1.

1 Razred kvalitete 1A ostvaren je za omjer kontrasta, vršnu svjetlinu, razinu crne boje, ujednačenost osvjetljenja i vrijeme kašnjenja.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Istovremeni dvostruki/četverostruki zaslon i podrška za 8K

DP-V1830 podržava istovremeno gledanje do 4K u dvostrukom ili četverostrukom prikazu, za konsolidirani nadzor s više kamera. Ova funkcija podržava istovremeno prikazivanje SDI i HDMI signala, kao i pojedinačnih profila slike ili korisničkih LUT-ova za svaki ulaz*. Monitor podržava i 8K videosignale, spremne za buduće tijekove poslovnog procesa visoke razlučivosti.

*Dostupno s programskim datotekama u srpnju 2022.

Ugrađeni SDI preklopnik

DP-V1830 ima višefunkcijski SDI izlaz* koji uređaju omogućuje da radi kao 4-smjerni SDI preklopnik za ulaz, što produkcije s više kamera čini učinkovitijima. Ovaj ugrađeni preklopnik može podržavati razne primjene u tijekovima poslovnog procesa kao što je slanje izlaznog sadržaja na redateljev monitor, vanjski snimač ili rješenje za prijenos uživo.

*Potrebna je licenca koja se plaća, dostupna s programskim datotekama u srpnju 2022.

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Lagan i prijenosan dizajn

Kompaktno kućište od 7,5 kg čini DP-V1830 idealnim za produkciju u pokretu. Mogućnosti napajanja istosmjernom strujom te VESA montiranja na 19-inčni nosač pružaju iznimnu fleksibilnost.

Beskompromisno povezivanje za laku integraciju

DP-V1830 ima 1 HDMI ulaz i 12G-SDI priključke (4 ulaza i 4 izlaza) koji pružaju 4K60P 4:2:2 10-bitni ili 4K30P 4:4:4 12-bitni signal, što je idealno za jednostavnu integraciju u više radnih procesa.

Canon Camera
Canon Camera

Daljinsko upravljanje / veza za više zaslona*

Kako bi se osigurala dodatna prilagodljivost i praktično upravljanje, DP-V1830 se može povezati s računalom, tabletom ili pametnim telefonom (putem LAN veze) kako bi se omogućilo korisničko sučelje za daljinsko upravljanje utemeljeno na webu. Ovo korisničko sučelje optimizirano za dodir omogućuje prikaz slike uživo, detaljne informacije o signalu i izravnu kontrolu ulaza, alata za nadzor i postavki. Osim toga, korisnici mogu povezati više zaslona tvrtke Canon putem lokalne mreže kako bi istovremeno podešavali postavke slike ili mijenjali ulaze.

*Dostupno s programskim datotekama u srpnju 2022.

DP-V1830

Sadržaj pakiranja

 • Monitor DP-V1830

 • Vodič za postavljanje

 • Brošura sa sigurnosnim uputama

[PODRŠKA]

Želite li da vam se obrati predstavnik tvrtke Canon?

Kako biste dobili dodatnu podršku i savjet, dopustite da vam se obrati jedan od naših predanih stručnjaka tvrtke Canon koji će vam dati detaljne savjete o tome kako se ovaj monitor može upotrebljavati u vašoj produkciji.

Slični proizvodi