Pisači za upotrebu kod kuće

Serija PIXMA TS8350

Tehnički podaci

Brojevi modela
PIXMA TS8350 (CRNA)
PIXMA TS8351 (BIJELA)
PIXMA TS8352 (CRVENA)
Funkcije
Bežična veza, ispisivanje, kopiranje, skeniranje, Cloud Link
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Tehnički podaci

 • Notification Image

  6 zasebnih spremnika s tintom

  Plava za fotografije, tehnologija FINE, sustav tinti ChromaLife100 te opcionalne XL i XXL tinte

 • Notification Image

  Wi-Fi povezivanje

  Aplikacija Canon PRINT, AirPrint (iOS) i Mopria (Android), podrška za 5 Ghz

 • Notification Image

  Podrška za memorijsku karticu

  Ispisujte fotografije pohranjene na SD kartici

 • Notification Image

  Ispis naljepnica za nokte

  Kreirajte dizajn za nokte uz aplikaciju Nail Creator i ispisujte upotrebom višenamjenskog odlagača

 • Notification Image

  Fleksibilan rad s medijima

  Ulaganje sa stražnje strane za raznovrsne medije i višenamjenski odlagač za naljepnice za nokte i ispisivanje na disk

 • Notification Image

  Automatska funkcija

  Ploča koja se automatski naginje, automatski proširiv izlaz, automatsko obostrano ispisivanje i automatsko prepoznavanje širine papira

 • Notification Image

  Dodirni zaslon od 10,8 cm

  Dodirni zaslon u boji od 10,8 cm s korisniku prilagođenim sučeljem

 • Notification Image

  Ispis fotografija bez obruba

  Fotografija bez obruba od 10 x 15 cm za 17 sekundi

Detaljni tehnički podaci

Opće specifikacije

Specifikacije pisača

Spremnici i učinak

Podržani papir

Tehnički podaci skenera

Tehnički podaci fotokopirnog uređaja

Sučelje

povezivanje

Softver

Fizičke značajke

Standardna odricanja od odgovornosti

Svi tehnički podaci podložni su promjenama bez najave.

Brzina ispisivanja može se razlikovati ovisno o konfiguraciji sustava, sučelju, softveru, složenosti dokumenta, načinu ispisivanja, pokrivenosti stranice, vrsti papira itd.

Iskoristivost tinte može se razlikovati ovisno o tekstu/fotografijama koje se ispisuju, softverskim aplikacijama koje se koriste, modu ispisivanja i tipu papira koji se koristi. Podatke o učinkovitosti potražite na adresi www.canon-europe.com/ink/yield

Brzina skeniranja može varirati ovisno o konfiguraciji sustava, sučelju, softveru, postavkama načina skeniranja, veličini dokumenta itd.

Brzina kopiranja može se razlikovati ovisno o složenosti dokumenta, načinu kopiranja, prekrivenosti stranice, vrsti papira itd. i ne uključuje vrijeme potrebno za zagrijavanje.

Sve marke i nazivi proizvoda zaštitni su znakovi svojih tvrtki.

Microsoft, Windows i logotip Windows zaštitni su znakovi ili registrirani zaštitni znakovi tvrtke Microsoft u Sjedinjenim Državama i/ili drugim državama.

 1. Neke boje možda nisu dostupne u vašoj regiji.
 2. Najmanji razmak između kapi tinte je 1/4800 inča
 3. Brzine ispisivanja dokumenata prosječne su ESAT vrijednosti u uredskom testu za zadani jednostrani način rada, ISO/IEC 24734. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.
 4. Brzine ispisivanja dokumenata prosječne su ESAT vrijednosti u uredskom testu za zadani jednostrani način rada, ISO/IEC 24734. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.
 5. Brzine ispisivanja dokumenata prosječne su ESAT vrijednosti u uredskom testu za zadani jednostrani način rada, ISO/IEC 24734. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanim postavkama, uz primjenu standarda ISO/JIS-SCID N2 na fotopapiru Plus Glossy II, i ne uzima u obzir vrijeme obrade podataka na računalu.
 6. Navedena vrijednost iskoristivosti u skladu sa standardom ISO/IEC 24711. Vrijednosti dobivene neprekidnim ispisivanjem.
 7. Navedena vrijednost iskoristivosti u skladu sa standardom ISO/IEC 24711. Vrijednosti dobivene neprekidnim ispisivanjem.
 8. Optička razlučivost je mjera najveće moguće hardverske razlučivosti dobivena uzorkovanjem, prema standardu ISO 14473.
 9. Brzine kopiranja predstavljaju prosjek vrijednosti sFCOT i sESAT prema ISO/IEC 29183. Brzina kopiranja može se razlikovati ovisno o složenosti dokumenta, načinu kopiranja, prekrivenosti stranice, vrsti papira itd. i ne uključuje vrijeme potrebno za zagrijavanje.
 10. Brzine kopiranja predstavljaju prosjek vrijednosti sFCOT i sESAT prema ISO/IEC 29183. Brzina kopiranja može se razlikovati ovisno o složenosti dokumenta, načinu kopiranja, prekrivenosti stranice, vrsti papira itd. i ne uključuje vrijeme potrebno za zagrijavanje.
 11. Buka se mjeri na temelju standarda ISO7779 (ispisivanje u boji) uz zadane postavke.
 12. Prilikom kopiranja dokumenta ISO/JIS-SCID N2 (ispisano na tintnom pisaču) na običnom papiru formata A4 prema standardnim postavkama.