Jednostavno svestrano ispisivanje

Ovo maleno, kompaktno rješenje donosi mogućnosti ispisivanja velikog formata s jednostavnim softverom te vam osigurava više stvarnog prostora – i onoga u glavi – za proširenje kreativnosti.

Odaberite papir prema snimci

Ako želite ispisivanje na A3+ bez zatrpavanja prostora na stolu tehnologijom, PIXMA PRO-200 tvrtke Canon rješenje je koje tražite. "Bez problema stane na moj stol u studiju", tvrdi fotografkinja hrane Natasha Alipour-Faridani iz Londona, "a budući da je lagan i kompaktan, lako ga mogu ponijeti i na mjesto snimanja". Svestranost je srednje ime pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon – posebno kada je riječ o formatima papira. S tri mogućnosti uvoda papira i gotovim ispisima na formatima papira A3+ nakon samo 90 sekundi, imate slobodu ispisivanja u velikom (ili malom) formatu doma. Automatsko ispravljanje iskrivljenog papira znači da se više nikada nećete morati suočavati s neuspjelim i neporavnatim ispisima.

Fotografkinja a PIXMA Pro-200 uzima ispis u živopisnim bojama na papiru po njenom izboru

Tehnologija koja preuzima posao

Kada snimku trebate poslati na ispisivanje, softver Professional Print and Layout tvrtke Canon odrađuje se. Isporučuje se s pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon, a prije početka ispisivanja pruža vam izbor papira savršenog za projekt, odabir formata te istraživanje te omogućuje istraživanje različitih profila boja. "Zaista se brzo i lako primjenjuje", kaže Alipour-Faridani. "Mogu provesti više ispitivanja, a znam da me neće usporiti pri uređivanju". Eksperimentirajte po osjećaju i sve pratite na LCD zaslonu od 3'' za savršene ispise nadohvat ruke.

"Mogu provesti više ispitivanja, a znam da me neće usporiti pri uređivanju".

Radna stanica fotografkinje s uređivanjem i ispisivanjem fotografija u tijeku

Slični članci

  • PIXMA PRO-200

    Vjerne boje, savršeno ispisane

    Zahvaljujući novom sustavu s osam tinti na bazi topivih bojila i iznimnoj reprodukciji pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon, ono što vidite kroz objektiv svaki put možete oživjeti na stranici.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – ispisivanje velikih formata bez obruba

    Iskusite ispisivanje fotografija bez obruba velikog formata s pisačem Canon PIXMA PRO-200. Doznajte o njegovim značajkama, primjerice panoramskom ispisivanju i radu s različitim medijima.