Zamislite veliko, ispisujte veće

S pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon veličina me predstavlja prepreku. Iskusite ispisivanje na A3+ i ispisivanje bez obruba s kojima u potpunosti možete izraziti svoju kreativnost.

Jedno dosljedno iskustvo s tvrtkom Canon

"Od snimanja do ispisa, sve je Canon", rekla je fotografkinja hrane Natasha Alipour-Faridani iz Londona. Njen živopisan komercijalan rad u kojem snima zamamne, raskošne snimke hrane i pića neometano prelazi s fotoaparata tvrtke Canon na pisač, a potom na papir. A za studio odabrala je pisač PIXMA PRO-200 tvrtke Canon. Zahvaljujući svestranom upravljanju medijima pisača – uključujući sjajni papir i papir za umjetničke reprodukcije – i prilagodljivim formatima papira do A3+, na raspolaganju su joj, kao i svim drugim fotografima, brojne opcije za izražavanje neobuzdane kreativnosti.

Fotografkinja pregledava fotografiju u boji s pisača PIXMA PRO-200

Veliki ispisi bez obruba za izlaganje

Za fotografe, entuzijaste i profesionalce, vidjeti ispisani rad djeluje prosvjetljujuće. Kako je Alipour-Faridani rekla: "Ima nešto zaista posebno po izradi ispisa, poglavito kada je uokvirite i imate vremena postaviti je na zid i dobro promotriti". S pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon na A3+ možete ispisivati u načinu rada za panoramu, što vam daje potpunu kontrolu za pravilan prikaz fotografije. A zahvaljujući ispisivanju bez obruba naknadno ne morate gubiti vrijeme na obrezivanje slika. Odmah iz pisača spremne su za uokvirenje.

NADAHNUĆE

"Od snimke do ispisa, sve je Canon".

Canon Camera

Autor Natasha Alipour-Faridani

Fotograf

Fotografkinja uzima ispise i velike fotografije u boji bez obruba s pisača PIXMA PRO-200 prikazane na zidu

Slični članci

 • Ispis u boji izlazi iz pisača PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  Jednostavno svestrano ispisivanje

  Ovo maleno, kompaktno rješenje donosi mogućnosti ispisivanja velikog formata s jednostavnim softverom te vam osigurava više stvarnog prostora – i onoga u glavi – za proširenje kreativnosti.

 • Prikaz ispisa u boji s pisača PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200

  Vjerne boje, savršeno ispisane

  Zahvaljujući novom sustavu s osam tinti na bazi topivih bojila i iznimnoj reprodukciji pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon, ono što vidite kroz objektiv svaki put možete oživjeti na stranici.