Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Jednostavno ispisujte, kopirajte, skenirajte i faksirajte pomoću ovog višenamjenskog uređaja s podrškom za informatički oblak. Wi-Fi veza omogućava dijeljenje funkcija između više računala, kao i pametnih uređaja.

PIXMA MX535

Prednosti

  • Višenamjenski uređaj s podrškom za informatički oblak i funkcijama ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja
  • Potpuno integrirani automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 listova
  • Jednostavno dijelite u uredu zahvaljujući Wi-Fi vezi
  • Ispisujte s mobilnih uređaja i skenirajte na njih uz aplikaciju Canon PRINT
  • Podrška za PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print i Apple AirPrint

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MX535

Napredni višenamjenski uređaj s Wi-Fi vezom


Unesite produktivnost u svoj kućni ured uz ovaj moderni višenamjenski uređaj s podrškom za informatički oblak koji pruža izuzetno kvalitetne funkcije ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja. Dijeljenje funkcija između više računala jednostavno je pomoću bežične veze. Kompaktan FastFront dizajn pojednostavljuje ulaganje papira i zamjenu tinte.

Ispis s pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka


PIXMA Cloud Link omogućava ispis fotografija i dokumenata iz usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote i Dropbox koristeći samo pametni uređaj i aplikaciju Canon PRINT. Ista aplikacija omogućava vam ispis s pametnih uređaja i skeniranje na njih s bilo kojeg mjesta u kući ili uredu. Uključena je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Visoka kvaliteta i brzina


Tehnologija FINE tvrtke Canon osigurava brz ispis superiorne kvalitete, i to svaki put - od živopisnih i sjajnih grafika do poslovnih dokumenata izvanredne kvalitete. Uživajte u brzinama ispisa A4 dokumenata od 9,7 ipm crno-bijelo ili 5,5 ipm u boji, kopiranju stranica u boji A4 formata za približno 24 sekunde i ispisu fotografija od 10 x 15 cm bez obruba za približno 46 sekundi.

Uštedite na tinti i papiru


Ispisujte više za manje novca. Opcionalni XL spremnici s tintom omogućavaju ispis znatno više stranica i duži vremenski period između zamjene tinte - idealno ako često ispisujete - omogućavajući uštedu do 50% po stranici u usporedbi sa standardnim spremnicima. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

Automatski ulagač dokumenata


Osiguravajući maksimalnu produktivnost, potpuno integrirani automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 listova čini skeniranje, kopiranje ili faksiranje velikih dokumenata brzim i jednostavnim. USB priključnica omogućava spremanje skeniranih dokumenata izravno na USB prijenosnu memoriju.

Način rada pristupne točke


Ugrađeni način rada pristupne točke omogućava pisaču stvaranje mreže na zahtjev, što znači bežični ispis s pametnih telefona ili tableta izravno na pisaču, bez pristupa zaštićenoj Wi-Fi mreži.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MX535, njegovim značajkama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično rješenje i jednostavna zamjena

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Printing from cloud services

Ispis iz usluga informatičkog oblaka

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Automatic multipage copying

Automatsko kopiranje više stranica

Scan to USB memory

Skeniranje u USB memoriju

FAX function

Funkcija faksa

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MX535
  • Spremnici FINE (u boji, crni)
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za postavljanje
  • Priručnici i drugi dokumenti
AirPrint-Printers

Bežični ispis

Uz Wi-Fi možete ispisivati s pametnih telefona i tableta.

Ispisivanje iz informatičkog oblaka

Pisači PIXMA s podrškom za ispis iz računalnog oblaka pružaju vam slobodu ispisivanja iz mrežnih usluga u računalnom oblaku izravno s pametnog uređaja.

Cloud-Printers

Saznaj, istraži

Online manual and download

Priručnik na mreži i podešavanje

Pretražujte priručnik za ovaj pisač na mreži bez preuzimanja ili instalacije datoteka na računalo, pametni telefon ili tablet. Saznajte kako podesiti pisač na uređaju i u operacijskom sustavu te kako preuzeti potreban softver.

Videozapisi za podršku

Ovi videozapisi specifični za vaš proizvod pružaju detaljne upute u koracima o načinu podešavanja pisača PIXMA te pružaju rješenja problema kroz odgovore na česta pitanja.

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Podešavanje bežične veze

Pronađite zahtjeve potrebne za podešavanje ovog pisača za bežičnu vezu, dostupne načine povezivanja te upute u koracima, kao i upute o načinu vraćanja pisača na tvorničke postavke.