Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Jednostavno ispisujte, kopirajte i skenirajte pomoću ovog višenamjenskog uređaja s Wi-Fi vezom koji možete koristiti na bilo kojem mjestu u kući. Osim kompaktnog FastFront dizajna i automatskog obostranog ispisa, pruža i podršku za ispis s pametnog telefona i podršku za Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Prednosti

  • Višenamjenski uređaj s Wi-Fi vezom: ispis, kopiranje i skeniranje
  • Ispis s mobilnog uređaja i podrška za Apple AirPrint
  • Jednostavan i učinkovit ispis s interneta
  • Ispisujte više uz opcionalne XL spremnike
  • Štedite papir uz automatski obostrani ispis
  • Brz ispis dokumenata i fotografija
  • Softver My Image Garden
  • Automatsko uključivanje/isključivanje

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG3250

Kompaktni, bežični višenamjenski uređaj


Uz Wi-Fi vezu ovaj višenamjenski uređaj pruža jednostavan ispis s bilo kojeg mjesta u kući s računala ili mobilnih uređaja. Moderan i kompaktan FastFront dizajn pojednostavljuje ulaganje papira i zamjenu tinte. To je idealan uređaj za ispis, kopiranje i skeniranje za one koji žele svakodnevnu funkcionalnost.

Podrška za ispis s pametnog telefona i tableta


Aplikacija Easy-PhotoPrint tvrtke Canon pruža prilagodljivost ispisa ili čak skeniranja s mobilnih uređaja i na njih, s bilo kojeg mjesta u kući. Podrška za Apple AirPrint znači da možete ispisivati i fotografije, poruke e-pošte, web-stranice i druge dokumente izravno s uređaja iPhone, iPad i iPod touch.

Ispisujte više za manje novca


Uz dodatni kapacitet izuzetno velikih spremnika s tintom XL FINE razdoblja između zamjene tinte su duža. Oni pružaju znatno veću količinu ispisa u odnosu na standardne spremnike. Osim toga, XL spremnici su ekonomičniji i omogućavaju uštedu do 50% po stranici - idealno ako redovito ispisujete.

Štedite papir


Automatski obostrani ispis štedi papir i pruža dokumente profesionalnog izgleda. Za napredni ispis s interneta koristite programski dodatak za Easy-WebPrint EX i ispisujte samo ono što trebate. Softver pojednostavljuje izdvajanje informacija s web-mjesta i njihovu kombinaciju u na jednoj stranici radi učinkovitijeg ispisa.

Brz, kvalitetan ispis.


Sustav spremnika FINE pruža odlične detalje uz veliku brzinu. Brzo ispisujte kvalitetne dokumente i fotografije uz A4 ISO ESAT brzinu od 9,2 ipm crno-bijelo/5 ipm u boji. Ispisujte fotografije bez obruba 10 x 15 cm za približno 44 sekunde. Izrađujte A4 kopije u boji za približno 20 sekundi.

Softver My Image Garden


Jedan komplet alata koji pruža jednostavan ispis fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži kao što je CREATIVE PARK PREMIUM. Zahvaljujući njegovim mogućnostima organizacije fotografija, među kojima je prepoznavanje lica, pretražit će fotografije na vašem računalu, čak i one davno zaboravljene, i odlično ih kombinirati za ispis. Osim toga, omogućava jednostavno skeniranje u usluge informatičkog oblaka i izradu PDF datoteka.

Ispis izravno s društvene mreže Facebook


Aplikacija Print Your Days omogućava vam da svoje i fotografije svojih prijatelja ispisujete izravno s društvene mreže Facebook. Primijenite razne efekte ili izrađujte privlačne kolaže s do pet fotografija na jednoj stranici, koristeći neki od bezbroj dostupnih stilova pozadine.

Štedite energiju


Smanjite potrošnju energije uz funkciju automatskog isključivanja koja omogućava isključivanje pisača ako se ne koristi zadani vremenski period. Funkcija automatskog uključivanja praktično ponovo automatski uključuje pisač kada započnete ispis.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG3250, njegovim značajkama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično rješenje i jednostavna zamjena

Micro ink droplets for precise print

Mikro kapi tinte za precizan ispis

High resolution photo printing

Ispis fotografija visoke razlučivosti

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Compact design and easy operation

Kompaktan dizajn i jednostavno rukovanje

Print images from your movies

Ispisujte fotografije iz videozapisa

Smart web printing

Pametni ispis s interneta

High resolution scanning

Skeniranje visoke razlučivosti

Facebook photo printing

Facebook ispis fotografija

One-stop creative software

Svestrani kreativni softver