Podaci o tvrtki Canon Europe

Canon Europe regionalna je tvrtka za prodaju i marketing za Canon Inc., prisutna u 116 država, koja zapošljava 19 000 ljudi diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Osnovana 1937. sa specifičnim ciljem proizvodnje najkvalitetnijih fotoaparata dostupnih klijentima, tvrtka Canon uvijek je imala nepresušnu strast za snagom slike, a svoju je tehnologiju od tada proširila na mnoga druga tržišta i osigurala si vodeće mjesto na polju potrošačkih i poslovnih rješenja za snimanje slike.

Njezina rješenja obuhvaćaju mnoge proizvode, od digitalnih kompaktnih i SLR fotoaparata, preko objektiva za emitiranje i prijenosnih rentgenskih uređaja, do višefunkcijskih i produkcijskih pisača, sve to uz podršku velikog asortimana usluga za dodatnu vrijednost.


Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj radi pružanja najbogatijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koji će zadovoljiti kreativne potrebe klijenata. Od amaterskih fotografa do profesionalnih tvrtki za ispisivanje, Canon svakom klijentu omogućuje ostvarenje strasti za slikom.

Poslovna filozofija tvrtke Canon je Kyosei – "zajedno živjeti i raditi za opće dobro". Na EMEA području tvrtka Canon Europe nastoji postići održiv poslovni rast, usredotočujući se na smanjenje vlastitog negativnog utjecaja na okoliš i potičući klijente da smanje svoj koristeći proizvode, rješenja i usluge tvrtke Canon. Tvrtka Canon dobila je globalni certifikat ISO 14001 koji dokazuje standard upravljanja zaštitom okoliša svjetske klase.