Objektivi za EOS m

Prijenosni, laki objektivi dizajnirani ekskluzivno za fotoaparate EOS M.
Canon Camera

Prilagodljiv kao i vi

Fotoaparati bez zrcala EOS M omogućavaju jednostavnu zamjenu objektiva i promjenu perspektive. Osim ekskluzivnog asortimana svestranih, kompaktnih EF-M objektiva, možete upotrebljavati i Canonov adapter za montažu EF-EOS M koji omogućava pristup ogromnom izboru od više od 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, uključujući i specijalizirane objektive kao što su makro i "riblje oko".
 • PRIJENOSNI I LAGANI

  EF-M objektivi

  Prijenosni, laki objektivi dizajnirani ekskluzivno za fotoaparate EOS M. Kreću se u rasponu od ultra-širokokutnih i telefoto objektiva za zumiranje do malih plosnatih objektiva s pomoću kojih možete istražiti svoju kreativnost.

 • Unaprijedite objektiv

  EOS M adapter

  Lagani adapter za montažu EF-EOS M tvrtke Canon omogućuje postavljanje postojećih EF i EF-objektiva na EOS M, s punom kompatibilnošću i bez gubitka radnih značajki.

 • FIKSNI I PRILAGODLJIVI

  EF objektivi

  EOS-M adapter omogućuje upotrebu velikog asortimana objektiva s fiksnom žarišnom duljinom, objektiva za zumiranje i posebnih objektiva, poput makro i ribljeg oka, koji omogućuju vrhunske slike s DSLR fotoaparatima.

Filtar za objektiv EOS M

7 Proizvodi

  7 Proizvodi

  Primijenjeni filtri

  7 / 7 rezultati

  Preporučeni objektivi tvrtke Canon

  Na objektivima tvrtke Canon kombiniraju se izrada i najnovija optička tehnologija kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta fotografija i videozapisa. Pregledajte naše najnovije prijenosne i lagane širokokutne i telefoto objektiva za vaš EOS M.

  Moglo bi vas zanimati i...

 • Fotoaparati EOS M

  Snaga DSLR fotoaparata u kompaktnom kućištu formata APS-C bez zrcala.

 • Alat za odabir objektiva

  Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.

 • Asortiman Speedlite

  Kontrolirajte osvjetljenje na fotoaparatu i daljinskim putem uz naš asortiman bljeskalica Speedlite.

 • Svi fotoaparati

  Otkrijte cijeli asortiman fotoaparata tvrtke Canon, od kompaktnih digitalnih do moćnih i svestranih fotoaparata DSLR i fotoaparata bez zrcala.

 • EOS DSLR fotoaparati

  Fotoaparati DSLR iz našeg asortimana EOS pružaju vrhunsku kvalitetu slike, bez obzira na vašu razinu vještine.

 • Sustav EOS R

  Sustav za montiranje objektiva EOS R pruža veće kreativne mogućnosti za snimanje svakog trenutka.