Lenses for EOS M

Objektivi za EOS m

Prijenosni, laki objektivi dizajnirani ekskluzivno za fotoaparate EOS M.

Prilagodljiv kao i vi

Fotoaparati bez zrcala EOS M omogućavaju jednostavnu zamjenu objektiva i promjenu perspektive. Osim ekskluzivnog asortimana svestranih, kompaktnih EF-M objektiva, možete upotrebljavati i Canonov adapter za montažu EF-EOS M koji omogućava pristup ogromnom izboru od više od 80 EF-S i EF objektiva za DSLR fotoaparate, uključujući i specijalizirane objektive kao što su makro i "riblje oko".

Filtar za objektiv EOS M

Tražite određeni RF objektiv? Precizirajte pretraživanje
Filtriraj po

Mount Adapter EF-EOS M

Pomoću ovog laganog adaptera za montiranje pričvrstite bilo koji EF objektiv na fotoaparat EOS M bez gubitka kvalitete ili brzine.

Saznajte više

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Izuzetno širokokutni objektiv za zumiranje sa stabilizatorom slike i tehnologijom STM, odličan za statične snimke i videozapise pejzaža.

Saznajte više

EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Lagani, kompaktni objektiv za zumiranje sa stabilizatorom slike, idealni višenamjenski uređaj za raspon od pejzaža do portreta.

Saznajte više

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Idealni višenamjenski objektivi za EOS M za snimanje objekata koji su blizu ili daleko, uključujući stabilizator slike s 4 koraka i tehnologiju izoštravanja STM.

Saznajte više

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Pristupačni objektiv za zumiranje sa stabilizatorom slike i tehnologijom STM, idealni višenamjenski uređaj za sve korisnike fotoaparata EOS M.

Saznajte više

EF-M 22mm f2 STM

Maleni plosnati objektiv s velikim otvorom blende f/2, savršen za portrete i uvjete slabog osvjetljenja.

Saznajte više

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Kompaktni makro objektiv s inovativnom ugrađenom tehnologijom Macro Lite, odličan za povećanje pojedinosti na malenim objektima.

Saznajte više

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Unaprijedite svoj EOS bez zrcala uz ovaj iznimno kvalitetan standardni objektiv.

Saznajte više

Preporučeni objektivi tvrtke Canon

Na objektivima tvrtke Canon kombiniraju se izrada i najnovija optička tehnologija kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta fotografija i videozapisa. Pregledajte naše najnovije prijenosne i lagane širokokutne i telefoto objektiva za vaš EOS M.

Pogledajte sve EF-M objektive

Trebate pomoć u pronalaženju objektiva?

Fotoaparatom EOS snimite ono što obožavate. Upotrijebite jedan od naših alata za odabir objektiva kako biste pronašli objektiv koji vam najbolje odgovara.

Moglo bi vas zanimati i...