Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Budući da u njegovoj klasi nema objektiva sa širim otvorom blende, izrazito brzi EF 50 mm f/1,2L USM besprijekorno funkcionira u uvjetima slabog osvjetljenja, što je idealno za kontroliranje dubine polja i fotografiranje u zatvorenom prostoru bez bljeskalice.

Prednosti

  • Konstrukcija i optika serije L
  • Široki otvor blende od f/1,2
  • Brzo i tiho automatsko fokusiranje pomoću USM-a
  • Super Spectra premazi
  • Kružni otvor blende za sjajno pozadinsko zamućenje
  • Daje podatke o udaljenosti za sustav bljeskalice E-TTL II
  • Meka torbica i sjenilo objektiva

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 50mm f/1.2L USM

Kvaliteta serije L


EF 50 mm f/1,2L USM obuhvaća najviše standarde precizne optike tvrtke Canon. Serija L vodeća je serija objektiva tvrtke Canon za profesionalce koja kombinira izrazito dobre performanse slike i vrhunske mogućnosti upravljanja s konstrukcijom otpornom na prašinu i vlagu.

Široki otvor blende od f/1,2


Široki maksimalni otvor blende od f/1,2 nudi izvrsnu brzinu snimanja u uvjetima lošeg osvjetljenja bez korištenja bljeskalice. Široki otvor blende omogućuje i dobru kontrolu dubine polja.

Izvrsno zamućivanje pozadine


Kružni otvor blende omogućuje ravnomjerno i privlačno zamućivanje pozadine, što je idealno za izdvajanje objekta iz pozadine pri širokim otvorima blende, te sjajne portrete.

Brzo i tiho automatsko fokusiranje


Prstenasti USM (Ultrasonic motor) koristi vibracije ultrazvučnih frekvencija za pokretanje gotovo nečujnog i vrlo brzog automatskog fokusiranja. Brzi centralni procesor i poboljšani algoritam automatskog fokusiranja dodatno povećavaju brzinu automatskog fokusiranja. Mehanizam precizno zaustavlja okretanje skupine leća za fokusiranje, bez pogrešaka. Elektroničko ručno dotjerivanje fokusa dostupno je bez isključivanja automatskog fokusiranja.

Super Spectra premazi


Super Spectra premazi leća kao i oblici leća u objektivu prigušuju pojavu dvostruke slike i odbljesaka, koji se češće javljaju na digitalnim fotoaparatima zbog refleksije svjetla od senzora slike. Premazi omogućuju i postizanje prave ravnoteže boja i povećanje kontrasta, što daje jasne slike vjerne stvarnosti.

Prenosi podatke o udaljenosti sustavu bljeskalice E-TTL II


Objektiv prenosi podatke o udaljenosti sustavu bljeskalice E-TTL II na kompatibilnim EOS fotoaparatima za osiguravanje optimalnog mjerenja za bljeskalicu.

Dodaci


Uz objektiv EF 50 mm f/1,2L USM isporučuje se i cilindrično sjenilo te meka torbica.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 50mm f/1.2L USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products