Lorenzo Agius
alt text goes here

Odabir profesionalaca

u vašem vlasništvu

Naš asortiman profesionalnih DSLR fotoaparata te pisača kombinira iznimne performanse, zapanjujuću kvalitetu slike i pouzdanost. Iskoristite vremenski ograničeni popust do 1.500 HRK za odabrane proizvode. Pripremite se za istraživanje i snimanje priča o svijetu oko sebe

EOS 5D Mark IV: Detalji čine razliku

Od trenutka kada svjetlost prođe kroz objektiv, EOS 5D Mark IV bilježi svaku nijansu, svaku boju, svaki detalj. Canon je još jednom uspio pružiti suptilnije dimenzije detalja zahvaljujući novom senzoru koji omogućuje izvanrednu jasnoću. Vidite svoj svijet kao nikada prije.

Saznajte više

Lorenzo Agius

Popis trgovaca

Anigota (Kodak Centar d.o.o.)
Aviteh (AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o.)
Canosa (Canosa Inženjering d.o.o.)
Ekupi (Ekupi d.o.o.)
Elipso (E PLUS d.o.o.)
Mall.hr (Internet Mall d.o.o.)
Svijet medija (Svijet Medija d.o.o.) 

Pripremite se za novu sezonu 

PROMOTOR I SUDIONICI 

1. Promotor je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Beč, Austrija ("Promotor"). 

2. Svi uključeni ("Sudionici") moraju biti stanovnici Republike Hrvatske u dobi od 18 godina i stariji. Ova promocija vrijedi samo za kupnje proizvoda navedenih ispod ("Promotivni proizvodi") u Hrvatskoj kod ovlaštenog prodavača za Hrvatsku navedenog ispod, od 11. 3. 2019. do 7. 4. 2019. 

3. Zaposlenici Promotora, njegovih podružnica, članovi njihovih obitelji, agenti i druge stranke koje su izravno uključene u ovu promociju i sponzorstvo nemaju pravo sudjelovati u promociji. 

4. Smatra se da svi sudionici kupnjom odgovarajućeg Canonovog proizvoda u okviru ove promocije pristaju na ove uvjete i odredbe, ako nije navedeno drukčije u pisanom obliku. 

5. Uvjeti promocije neće vrijediti ni za jednu kupnju obavljenu nakon datuma završetka 7. 4. 2019. 

6. Promocija je ograničena na količinu robe na zalihi. 

7. Promocija nije prenosiva i nema novčane ili kreditne alternative za promociju koja se nudi. 

8. Popis partnera koji sudjeluju u promociji:
Anigota (Kodak Centar d.o.o.)
Aviteh (AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o.)
Canosa (Canosa Inženjering d.o.o.) Ekupi (Ekupi d.o.o.)
Elipso (E PLUS d.o.o.)
Mall.hr (Internet Mall d.o.o.)
Svijet medija (Svijet Medija d.o.o.)


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI 

9. Promotor pridržava pravo na diskvalifikaciju nepotpunih ili nečitljivih zahtjeva ili onih koji na drugi način ne ispunjavaju gore navedene uvjete. 

10. Canon zadržava pravo na odbijanje provedbe ove promocije za proizvod ako smatra da je došlo do zlouporabe ili kršenja odredbi i uvjeta ove akcije. 

11. Promotor neće snositi odgovornost ni za kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, a koje pretrpi Sudionik u vezi s ovom promocijom. Međutim, nijedna odredba u ovim pravilima neće imati učinak oslobađanja od ili ograničavanja odgovornosti Promotora za osobnu ozljedu ili smrt koja nastupi uslijed dokazane nemarnosti njegovih zaposlenika ili partnera. 

12. U slučaju spora o tumačenju ili provedbi pravila o bilo kojoj stvari koja se odnosi na ovu akciju, odluka Direktora Promotora je konačna i ne podliježe raspravi. 

13. Ovi uvjeti i odredbe i bilo kakvi sporovi koji proisteknu iz njih ili u vezi s njima tumačit će se u skladu s austrijskim zakonima i podlijegat će neisključivoj jurisdikciji sudova u Austriji.