KREATIVAN ISPIS

Sezonske papirnate rukotvorine: ispišite si sretnu Noć vještica

Papir i škare spremni. Pregledajte ove jednostavne ideje za čestitke, maske, ukrase i druge materijale s jesenskom tematikom koje možete izraditi kod kuće.
Ukrasi za Noć vještica raspoređeni na drvenoj polici i vise s grane obojane u bijelo.

Noć vještica postaje sve popularnija i pretvorila se u dan trikova, poslastica i previše slatkiša. No to ne znači da morate požuriti kupiti skupe nove kostime ili plastične ukrase. Otkrijte promišljene, zabavne i ekološki prihvatljive mogućnosti izrade papirnatih rukotvorina – ručno izrađeni ukrasi, maske za Noć vještica, višekratne vrećice za slatkiše i još mnogo toga.

Sve što trebate je kreativna iskra, papir i pisač tvrtke Canon. Serija PIXMA TS7450 podržava razne medije, kao što je magnetski fotopapir koji se može umetnuti putem automatskog ulagača dokumenata, što ga čini idealnim za razne projekte izrađivanja papirnatih rukotvorina. Kompaktni SELPHY CP1500 tvrtke Canon ispisuje vrlo kvalitetne fotografije na raznim papirima, od formata dopisnice do malih naljepnica, tako da možete izraditi vlastite ukrase kako biste proslavili godišnje doba.

Odaberite papirnate rukotvorine koje će vam zagolicati maštu, preuzmite predložak ili dizajn koji vam zapne za oko, ispišite na preporučeni papir i slijedite upute za spektakularno sablasno godišnje doba.

Ispisivi ukrasi

Papirnati ukrasi za Noć vještica vise s grane obojane u bijelo.

Creative Park nudi cijeli niz predložaka za ispisivanje za Noć vještica, kao što je ovaj zabavni komplet ukrasa. Pronaći ćete i informacije o vremenu sastavljanja i preporučene vrste papira.

Nasmiješeni papirnati Jack O' Lantern.

Ovaj nasmiješeni Jack O' Lantern izgledao bi sjajno na prozoru, a mogao bi biti prilagođen da izgleda manje strašno ako želite dizajn bundeve za više sezonski izgled.

Noć vještica, kao i mnogi festivali, naznačuje prolaznost godišnjih doba – noći postaju sve duže, a dani hladniji. Osim toga, priroda je najživlja, a stabla preplavljuju nijanse crvene i narančaste.

Teme i boje jeseni možete unijeti u svoj dom ispisujući male, ali vrlo kvalitetne fotografije vrtova ili parkova u blizini svog doma kompaktnim bežičnim pisačem kao što je SELPHY CP1500 tvrtke Canon ili SELPHY Square QX10. Fotografije pričvrstite na pustu granu kako biste stvorili predivnu viseću izložbu koja može krasiti zid iznad kamina, baš kao što to radi interna dizajnerica Jasmin Robertson u svom vodiču za kućne ukrase nadahnute prirodom. Ili možete pokušati sami napraviti dizajn listova. Ispišite ih na šarenom papiru – ljubičastom, narančastom i crnom kako biste dobili dojam Noći vještica – te ih pretvorite u ukrase tako da izbušite rupe i nanižete ih.

Aplikacija Creative Park tvrtke Canon sadrži brojne ideje za Noć vještica i besplatne predloške. Zašto ne biste ukrasili svoj dom malim šišmišima, mačkama i vještičjim šeširima? Ili objesili natpis „Sretna Noć vještica“ na prozor? Sve je ispisano na papiru, tako da ih možete presaviti i spremiti za sljedeću godinu ili ih reciklirati.

Maske i kostimi za Noć vještica

Niz papirnatih maski za Noć vještica raspoređenih na stolu ispod natpisa „Sretna Noć vještica“.

Creative Park nudi brojne predloške za maske za Noć vještica, uključujući crne mačke i sove širom otvorenih očiju, što bi mogla biti odlična početna točka za vaš dizajn kostima. Tu su čak i vještičji šešir i metla.

Djeci će se svidjeti uložiti energiju i maštu u vlastite ručno izrađene kostime. Započnite s ručno izrađenom maskom za Noć vještica. Upotrijebite mat fotopapir tvrtke Canon za doista živopisne rezultate i ispisujte na pisaču PIXMA tvrtke Canon. Jednostavan i svestran PIXMA G640 tvrtke Canon sa šest tinti na bazi topivih bojila pruža izvanrednu kvalitetu. Nakon izrezivanja maske – uključujući oči – pričvrstite gumice s obje strane s pomoću otvora, ljepila ili ljepljive trake.

Zatim osmislite jesenske dizajne za majice. Možete odabrati bundeve ili šalicu toplog kakaa kako biste obilježili godišnje doba. Ili, ako želite pokazati svoju strašniju stranu, crne mačke ili kosti kostura, koji izgledaju odlično ispisani crno-bijelo. Učinite ih doista posebnima tako da izradite odgovarajući komplet s imenima svoje djece i godinom ili cijeli komplet za cijelu obitelj.

Magneti za hladnjak koji se mogu ponovo upotrebljavati

Ruka postavlja magnete s likom crne mačke na prednju stranu štednjaka.

Ovi predlošci u obliku crne mačke idealni su za ukrašavanje kuhinje prije sezonske zabave. Izrađivanje papirnatih rukotvorina može pomoći i okupiti obitelj, pružajući braći i sestrama priliku da se povezuju kroz zajednička kreativna postignuća.

Možete čak i izraditi ukrase za prikazivanje godinu za godinom, bez obzira jesu li na hladnjaku ili okviru zrcala – ručno izrađene magnete moći ćete ponosno izložiti na bilo kojoj metalnoj površini. Sve što vam treba je pisač PIXMA tvrtke Canon i magnetski fotopapir tvrtke Canon.

Ne zaboravite tijekom slavlja imati pri ruci fotoaparat ili pametni telefon tvrtke Canon kako biste mogli snimiti posebne trenutke dok se odvijaju. Zatim ih možete ispisati putem Wi-Fi veze s pisačem PIXMA tvrtke Canon uporabom aplikacije Canon PRINT kako biste izradili ispise albuma, zidne ukrase ili magnete i podijelili ih s prijateljima i obitelji te nastavili u njima uživati u nadolazećim godinama. Osim toga, aplikacija Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon omogućuje jednostavnu izradu kolaža, kalendara i postera s pametnog telefona. Oslobodite svoju kreativnost i ovu ćete Noć vještica učiniti nezaboravnom.

Vrećice za zabavu, naljepnice i darovi

Dva kolačića s glazurom ukrašena zastavicama za tortu s temom Noći vještica.

Ove jednostavne tematske zastavice za kolače idealan su projekt za početak. Izrezivanje predložaka dobra je prilika da mladi usavrše svoju motoriku. Svakako budite u blizini i nadzirite manju djecu.

List slika s temom jeseni izlazi iz kompaktnog pisača tvrtke Canon.

Prilagođene knjižne oznake s jesenskom temom idealni su darovi za vrećice za Noć vještica, a jednostavno ih možete izraditi u aplikaciji Canon SELPHY Photo Layout.

Kuća izgleda dobro i doista svečano, a cijela je obitelj dotjerana. Spremni ste za zabavu! Creative Park pruža brojne prilagodljive pozivnice, omotnice i čestitke za Noć vještica. Možete ih ispisati pisačem PIXMA na obostrani mat papir veličine dopisnice koji ima nabor u sredini i omotnice za ručno izrađene čestitke. Ako biste radije upotrijebili neku od svojih fotografija, papir veličine dopisnice za SELPHY CP1500 tvrtke Canon ima unaprijed ispisane linije za pečat i adresu.

Papirnate kantice za Noć vještica idealne su za posluživanje grickalica, a vrećice za Noć vještica odličan su dar za goste. Uz slatkiše i krišku pite od bundeve, svoje vrećice za slatkiše možete napuniti personaliziranim suvenirima. Zašto ne biste ispisali tematske naljepnice pisačem SELPHY CP1500 tvrtke Canon za ukrašavanje pernica, zrcala i telefona? S pomoću opcije za izgled knjižne oznake u aplikaciji SELPHY Photo Layout možete čak i izraditi knjižne oznake s omiljenim fotografijama tog dana. Tako je brzo i jednostavno odabrati, prilagoditi i ispisati izravno iz aplikacije pisačem SELPHY CP1500.

Bez obzira na to što radite ove jeseni, svakako dodajte dašak čarolije godišnjeg doba uz pisač PIXMA ili SELPHY i malo kreativnosti.

Napisala Rachel Segal Hamilton

Slični proizvodi

Slični članci