In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

ISPISIVANJE

Doznajte kako serijom pisača PIXMA G tvrtke Canon možete unaprijediti svoju tvrtku

Budući da su prilagodljivi, povoljni i dizajnirani za proizvodnju rezultata dosljedno visoke kvalitete, jasno je kako pisači serije PIXMA G tvrtke Canon ovim tvrtkama pomažu ostvariti napredak. Hoće li vaša tvrtka biti sljedeća?

Znanost nadahnuća

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Mališani koji sudjeluju na znanstvenim predavanjima Mini Professors upotrebljavaju pisač Canon PIXMA G4510 za ispisivanje svega: oznaka s imenima, naljepnica i certifikata.

Tvrtka : Mini Professors

Industrija : obrazovanje

Lokacija : St Albans i Harpenden, UK

Usluge : zabavna, informativna znanstvena predavanja oblikovana za predškolarce

Web-mjesto : www.miniprofessors.com/stalbans

Klijenti Natashe Spink ubrajaju se među najzahtjevnije uopće. Natasha je vlasnik franšize Mini Professors u području St Albans i Harpenden. Mini Professors nudi jedina znanstvena predavanja dizajnirana posebno za predškolsku djecu, a ispisani materijali važan su dio svakog predavanja. Nakon pažljivog istraživanja kakvo i očekujete od znanstvenika, Natasha je odabrala pisač Canon PIXMA G4510.

"Omogućuje mi djeci zadati brojne aktivnosti svakog tjedna," objašnjava Natasha. "Brojni različiti predlošci, naljepnice i kartice dio su eksperimenata, a do sada je s pisačem bilo moguće ispisati brojne različite materijale".

Kompaktni Canon PIXMA G4510 jednostavno prati količinu ispisa potrebnu Natashi. Bežična povezivost također je prednost. "Mogu biti u drugoj sobi i nadzirati djecu te ipak ispisivati stvari s prijenosnog računala", kaže.

Natasha također cijeni punjive spremnike s tintom visokog učinka pisača Canon PIXMA G4510. Crte koje označavaju zapremninu olakšavaju očitanje preostale količine tinte, a punjenje je jednostavno, rijetko te je manje plastičnog otpada.

Kad je u pitanju kvaliteta, kao i uvijek, Canon PIXMA G4510 ispunjava očekivanja. "Djeca obožavaju primiti certifikat na kraju sata", objašnjava Natasha. "Izvrsno je moći im dati nešto na što sam ponosna, kvaliteta je izvrsna, a oni ga s ponosom mogu izložiti u svom domu".

"Pouzdan je, povoljan, praktičan i atraktivan."

Osiguravanje uspješne budućnosti

Slični članci
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

ISPISIVANJE

Upoznajte pisače PIXMA G640 i PIXMA G540

Upoznajte nove značajke sljedeće generacije pisača MegaTank tvrtke Canon.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
U Premier Insurance upotrebljavaju aplikaciju Canon PRINT za ispisivanje dokumenata s mobilnih telefona ili tableta na njihovom pisaču PIXMA G6050, iz ureda ili daljinski.

Tvrtka : Premier Insurance

Industrija : osiguranje

Lokacija : Harrow, London, UK

Usluge : portfelj proizvoda za osiguranje

Web-mjesto : www.premier-insurance.net

Brz rast. Stremljenje ka zvijezdama. Bez obzira kao ih nazvali, ambicije Anika Islama za Premier Insurance, tvrtke koja je postala vodeći posrednički pružatelj usluga osiguranja u UK, ovise o mogućnostima praćenja potražnje s poslovnim resursima.

S porastom tvrtke Anik je tražio nova rješenja za ispisivanje. Uspješan pisač trebao je osiguravati visoku produktivnost, povezivost, velike kapacitete i prilagodljivost ispisivanja".

Kada smo otkrili seriju PIXMA G tvrtke Canon, činila se kao odgovor na sve naše probleme", objašnjava Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Zahvaljujući punjivim spremnicima s tintom visokog učinka unutar pisača Canon PIXMA G6050 trošite manje vremena na naručivanje skupih spremnika.

Canon PIXMA G6050 idealan je za užurbano uredsko okruženje tvrtke Premier Insurance. Kapacitet pisača od 350 listova, dvosmjerno ulaganje papira i punjivi spremnici s tintom visokog učinka značili su manji gubitak vremena na ulaganje papira i naručivanje skupih spremnika. Zaista, pisači MegaTank tvrtke Canon kao što je Canon PIXMA G6050 s tri bočice crne tinte omogućuju ispisivanje do 18.000 stranica. "Potpuno je pojednostavnio administrativni dio našeg poslovanja", tvrdi Anik.

Još jedna prednost pisača Canon PIXMA G6050 bila je mogućnost rada s širokim rasponom medija, od običnog papira i kartica do omotnica i fotopapira. Za tvrtku koja se djelomično oslanja na uglađene marketinške materijale za klijente koji osiguravaju uglađen doživljaj marke, mogućnost njihovog povoljnog ispisivanja unutar tvrtke donijela je prevagu.

Mogućnosti u informatičkom oblaku pisača Canon PIXMA G6050 također su na sličan način preobrazile tvrtku Premier Insurance. "Naši klijenti često na sastanke donose dokumente. Aplikacijom Canon PRINT sada ih mogu brzo skenirati, a potom se automatski šalju natrag na ispis u ured kako bi ih osoblje moglo odmah početi analizirati", objašnjava Anik.

"Čak i kad nisam u uredu, pisačem mogu upravljati putem aplikacije. Nevjerojatno."

Rastuće partnerstvo

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose svakom poslanom daru prilaže osobnu fotografiju, a ta slika mora biti najviše kvalitete.

Naziv tvrtke : Forever Rose

Industrija : darivanje

Lokacija : Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Usluge : personalizirano darivanje

Web-mjesto : www.MyForeverRose.com

Za tvrtku za personalizirano darivanje čiji iznimni, doživotni cvjetovi djeluju gotovo čarobno, izazovi ispisivanja s kojima su se suočavali u Forever Rose izrazito su stvarni. Premda je započela skromno, globalna ekspanzija tvrtke uzrokovala je porast radne snage na više od 500 osoba. Sukladno tome, tvrtkin stari sustav laserskog ispisivanja sve je više utjecao na produktivnost i prihode.

U pisaču Canon PIXMA G6040 vlasnik tvrtke Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, prepoznao je rješenje kojim može uravnotežiti potrebu za dosljedno pouzdanim ispisom visoke produktivnosti te smanjenjem troškova ispisivanja.

"Uočili smo značajnu uštedu u usporedbi s laserskim tonerom kojeg smo prethodno upotrebljavali, sa smanjenjem troškova za 60 – 70 %."

Ključ privlačno niskih troškova pogona pisača Canon PIXMA G6040 su integrirani spremnici tinte visokog učinka. Ti spremnici MegaTank imaju indikatore razine na prednjoj strani, jednostavno se pune, a punjenje je potrebno mnogo rjeđe nego na drugim pisačima sa spremnicima. Na nekim lokacijama tvrtke Forever Rose pisače MegaTank nije bilo potrebno puniti dulje od šest mjeseci.

"Ispisujemo svakodnevno," tvrdi međunarodni komercijalni direktor Asim Hussain. "A ispisivanje velikih količina po povoljnoj cijeni bila je jedna od glavnih stavki pri odabiru pisača Canon MegaTank".

Povoljnost je samo pola priče. Vrlo kvalitetni rezultati pisača Canon PIXMA G6040 ispunjavaju potrebe tvrtki čiji klijenti očekuju samo savršene prezentacije. Budući da vrlo kvalitetne tinte utemeljene na boji za pisač Canon PIXMA G6040 daju predivno uglađene i prirodne fotografije, klijenti tvrtke Forever Rose od sada pri slanju daru mogu dodati besprijekorno ispisanu osobnu fotografiju. To je samo jedan od načina na koji tehnologija tvrtke Canon tvrtkama omogućuje proširenje njihovih ponuda te stvara i potiče nadahnuće.

"S ponosom mogu reći kako će nas tvrtka Canon pratiti na našem putu uspostavljanja jednog velikog butika u svakom glavnom gradu na svijetu", kaže Ebraheem.


Napisao Paul Fitzpatrick

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na sve priče